Dodaj firmu

Ilmondo šarke za prozore

Veleprodaja i maloprodaja okova za građevinsku stolariju, drvena i sigurnosna vrata, interfonski i sigurnosni program u Beogradu
Pročitaj više

Antifasisticke borbe 21, lok 52
Novi Beograd, Beograd

Jednoj porodici, na prvom mestu je sigurnost, a odmah zatim, i estetika doma u kome živi. Šarke za prozore su jako vazne u ovoj prici. Takođe, poslovnim ljudima je izuzetno važno kako izgleda njihov radni prostor u kome će ugostiti na sastancima svoje klijente, saradnike, poslovne partnere... U tom smislu, potrebno je da se vodi računa o svakoj sitnici, pa i o šarkama i ručicama za prozore. Jer, imajte uvek na umu – svi ti detalji ostavljaju utisak o jednom prostoru, i o ljudima koji u njemu borave i rade.

U našem tekstu možete da saznate niz korisnih i zanimljivih informacija o šarkama za prozore, koje su njihove karakteristike, na šta da obratite pažnju prilikom kupovine, koje su cene, gde da poručite i slično.

Šarke za prozore – prodaja

Za prozore se obično savetuju okovi koji će se slagati sa PVC, aluminijumskim ili drvenim varijantama. To bi značilo da će okovi spojiti estetiku i funkcionalnost.

Čemu zapravo služe šarke na jednom prozoru? One, pre svega, omogućavaju pokretljivost, to jest, otvaranje i zatvaranje prozora, i njih ne možete da vidite, jer su one sakrivene unutar prozora.

Spomenimo i rigle, koje su važan deo okova, kada je reč o dvokrilnim prozorima, na primer. Šarke mogu da se pronađu u raznim dimenzijama.

Nekada ste morali da obilazite čitav grad da biste našli šarke za prozore koje savršeno odgovaraju vašim potrebama i želji da dobijete najviše spram cene koju plaćate. Danas je sve to moguće da se obavi iz fotelje, odnosno putem interneta.

Prodavnice okova imaju svoje uredno i lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su, između ostalog, predstavljene i šarke za prozore, i njihovi različiti modeli. Tu ubrajamo šarke za drvene, ALU i PVC prozore.

Šarke ćete moći da vidite na propratnoj fotografiji, koja se uvećava, i prati je tekst koji govori o osnovnim karakteristikama. Sve artikle je moguće uporediti, tako da biste na kraju, odabrali pravi model za vas.

Cena je vidno istaknuta, i zahvaljujući filterima, sortirate šarke za prozore od najjeftinijih modela ka naskupljim, ili ako želite, možete i obrnuti redosled, a sve u zavisnosti od toga, koliki budžet ste namenili za ovu investiciju.

Naručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu, a posle potvrđivanja porudžbine, ostavljate adresu za isporuku. Ako se šarke nalaze na lageru, tada je obično potrebno sačekati do dva radna dana da one budu na vašoj adresi. Plaćanje možete takođe da završite od kuće, putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti.

Ukoliko imate neke nedoumice oko toga šta odabrati, tada vam ljubazno i stručno osobolje stoji na raspolaganju, bez obzira da li kupovinu obavljate u prodajnom objektu ili putem interneta.

Šarke za prozore – cena:

Prosečna cena šarki za prozore je oko nekoliko stotina dinara, što zavisi od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane