Grooming Star

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - GROOMING STAR

U našim salonima dočekaće Vas ljubazno osoblje dugogodišnjih kinologa i kinofila, koje će sa puno strpljenja, ljubavi i stručnosti prihvatiti Vašeg ljubimca i napraviti neverovatnu transformaciju, u skladu sa Vašom željom i zahtevom. Vaš pas, mačka, zec ili bilo koji drugi ljubimac, biće kompletno sređen - okupan, ošišan, otrimovan, raščvoran, ofarban veselim, prirodnim bojama ili bilo šta što poželite, a po Vašoj meri i ukusu!

Kozmetika najvišeg standarda (uvozna i domaća), alat sterilisan i kvalitetan, naše znanje i iskustvo u oblasti gruminga i kinologije, osiguraće Vašem ljubimcu bezbedan i stručan tretman.

Podjednakom predanošću radimo izložbene i sportske frizure, u mekoj ili oštroj dlaci, pružamo kinološku stručnu podršku, u smislu pripreme i psa i vlasnika za oceniti psa ili izvesti na izložbu, ili Vam mi možemo izvesti psa na izložbu, ukoliko želite!

Nikada se nećemo drati ili udariti Vašeg ljubimca, ne zbog Vas, već zbog nas, našeg stava i visoke etike prema svim životinjama koje prođu kroz naš salon! Udobna bašta restorana, pored salona Grooming Star, omogućava da, indirektno, svo vreme gledate svog psa dok je na stolu, ili da prisustvujete direktno, izbliza, udobno sedeći na metar udaljenosti od stola.

Na Vama je da izaberete, dođete i uverite se u kvalitet rada koji Grooming Star saloni pružaju našim i Vašim četvoronožnim prijateljima!

Dajemo sve od sebe u službi lepote i zdravlja naših najvernijih prijatelja, pasa i mačaka! Poseban popust imamo za pse usvojene iz azila ili spasene sa ulice, kao i za pse čiji su vlasnici osobe sa posebnim potrebama. Dođite, pozovite, pogledajte kako radimo sa psima, naši izlozi, na obe lokacije, su potpuno transparentni, a vrata širom otvorena, sa velikom dobrodošlicom!

Grooming Star salon za šišanje i negu pasa i mačaka - najbolji prijatelj Vašeg najboljeg prijatelja!

Sada na dve lokacije, u srcu Beograda!

- Palmotićeva 25, Stari Grad - Beograd, ulaz iz ulice Milutina Bojića

- Kralja Milutina 1, Vračar-Beograd

Duže od decenije sa Vama - jer... oni i Vi to zaslužujete!!!

1. Palmoticeva 25, Stari Grad - Beograd, ulaz iz ulice Milutina Bojica. Kontakt +381642282943.

2. Kralja Milutina 1, Vračar - Beograd. Kontakt +381653498443

For English speakers +381656429260

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Grooming Star
  • Grooming Star,
  • Grooming Star Stari grad,
  • salon Grooming Star,
  • Grooming Star salon za šišanje pasa,
  • salon za šišanje pasa na Starom gradu,
  • šišanje pasa Stari grad,
  • Grooming Star Beograd