Dodaj firmu

Lola Grooming Spa salon i sečenje i rezanje noktiju kod pasa

Grooming salon za sve rase pasa. Vrtić za pse i specijalni popusti. Sjajni pokloni za prvih 50 klijenata u Beogradu
Pročitaj više

Majke Kujundžić 43
Zvezdara, Beograd

Happy Puppy grooming by Jelena sečenje i rezanje noktiju kod pasa

Grooming salon na Čukarici, jedinstven po uslugama trimovanja, kao i ostalim higijenskim uslugama, kao što su kupanje pasa, furminiranje, nega ušiju i druge
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 62
Čukarica, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Grooming House Shine

Pozivamo vas da nas posetite u našem grooming salonu za šišanje pasa i mačaka. Kompletan higijenski tretman i sanitarno odražavanje i nega vaših ljubimaca u odličnim uslovima.
Pročitaj više

Spasenovićeva 2
Čukarica, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Inna salon

Salon za šišanje i negu pasa Inna nalazi se na Zvezdari. Odlične usluge po super cenama; šišanje, furminiranje, kupanje, nega ušiju i noktiju za sve rase i veličine pasa
Pročitaj više

Stari Vinogradi 23v
Zvezdara, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Dream Groom

Dream groom salon za negu ljubimaca nalazi se na Novom Beogradu. Izuzetna nega vaših kućnih ljubimaca: pasa, mačaka, papagaja koji uključuju ceo paket od kupanja do ultrazvučnog skidanja kamenca.
Pročitaj više

Gandijeva 124, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Mr Dog

Salon za negu pasa Mr Dog otvara svoja vrata za pse svih rasa kojima je potrebno sređivanje i ulepšavanje. Pored klasičnog kupanja i drugih higijenskih tretmana, oblast našeg delovanja obuhvata farbanje i kreativni grooming, po čemu smo jedinstveni u gradu.
Pročitaj više

Save Mrkalja 28
Borča, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Arčijev Svet Grooming

Grooming salon Pet vet Arčijev svet nalazi se na Novom Beogradu. Profesionalna nega kuca i maca, kupanje i šišanje, furminiranje.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Avala Team

U Salonu "Avala team" Vašim ljubimcima možemo pružiti sve usluge od kupanja i sređivanja, do gruminga za izložbe ili druge posebne okolnosti. Radimo i kompletnu uslugu sređivanja pasa i mačaka, svih veličina i rasa.
Pročitaj više

Molerova 45
Vračar, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Grooming Star

Grooming Star saloni duže od decenije nalaze se na dve lokacije u srcu Beograda. Naše znanje i iskustvo u oblastu gruminga i kinologije, kozmetika najvišeg standarda, kvalitetan i sterilisan alat, osiguraće Vašem ljubimcu bezbedan i stručan tretman.
Pročitaj više

Palmotićeva 25, Kralja Milutina 1, Vračar
Stari grad, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Koska-All for dogs

Priuštite Vašem ljubimcu vrhunski tretman, posetite prvi, ekskluzivni studio za male pse Koska-All for dogs. U predivnom ambijentu, prilagođenom pretežno malim psima, nudimo raznovrsne usluge: vrtić, pansion, kupanje i ulepšavanje pasa, kao i studio za obuku pasa.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10i / VP/ lok 12
Novi Beograd, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Paragon grooming studio

Novootvoreni grooming studio PARAGON svim vlasnicima kućnih ljubimaca nudi širok dijapazon usluga za negu i ulepšavanje. Naš tim čine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji će se pobrinuti da Vaš ljubimac izgleda perfektno nakon izlaska iz salona.
Pročitaj više

Španskih boraca 22a/e, lok.12
Novi Beograd, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa SKYgroom

SKYgroom - BEOGRAD - MLADENOVAC - KRALJEVO! AKCIJA do kraja aprila - Cena ulepšavanja pasa već od 500 din!!!
Pročitaj više

Miloša Pocerca 28
Savski venac, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa PET CARE always there DOG&CO

Salon za negu kucnih ljubimaca Pet Care Always There Dog&Co je pravi rajza sve vlasnike kućnih ljubimaca koji je smešten na Dorćolu. Bilo da stevlasnik psa, mačke ili kunića, u našem salonu Vaš ljubimac će dobitivrhunski tretman i biti sređen od glave do repa.
Pročitaj više

Mike Alasa 54, Dorćol
Stari grad, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa ShowGroom

Novootvoreni salon za kućne ljubimce u Beogradu, ShowGroom nedavno je započeo sa svojim radom i sa ponosom možemo istaći za kratko vreme stekao poverenje velikog broja zadovoljnih klijenata, vlasnika kućnih ljubimaca.
Pročitaj više

Gospodar Jovanova 2
Stari grad, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Pet HOUSE

U prijatnom ambijentu veterinarske apoteke Pet HOUSE vršimo uslugu profesionalnog higijenskog šišanja pasa. Postanite naš član - 6. kompletan tretman = 30% POPUSTA. Pored ove usluge nudimo Vam veliki asortiman medicinske i komercijalne vrste hrana, opreme, lekova i BESPLATNI veterinarski saveti..
Pročitaj više

Nikole Dobrovića 44 lok.1a
Novi Beograd, Beograd

Sečenje i rezanje noktiju kod pasa Maza i Lunja

Ukoliko želite kompletan tretman za ulepšavanje Vašeg ljubimca, posetite salon za pse Maza i Lunja koji se nalazi na Voždovcu. Sve tretmane radi Doktor veterinarske medicine, uz upotrebu kozmetike vrhunskog kvaliteta, u skladu sa tipom i stanjem dlake Vašeg psa.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 229, lokal 12
Voždovac, Beograd

Rezanje noktiju kod pasa je jako vazno iz vise razloga. Psi zapravo imaju kandže. Možda posedujete dvorište, i vaš četovoronožni prijatelj voli da kopa po zemlji, naročito ako je to jazavičar. Svakako mu nokti tada neće biti čisti i uredni, a znamo da se u zemlji kriju i razni paraziti. 

Čak i da su nokti vašeg psa sasvim čisti, jer sami održavate higijenu ili ljubimca redovno vodite u salon, biće potrebna njihova nega u smislu rezanja, odnosno skraćivanja.

Zašto je važno rezati nokte psima?

Pored toga što dugačke kandže lako mogu nakupiti raznu prljavštinu, koju psi posle unose u kuću ili čak u vaš krevet, skraćivanje noktiju ima i drugu bitnu ulogu. Naime, ako zanemarite ovu obavezu, može se dogoditi da nokti toliko porastu da pas pri hodanju ili trčanju oseća bol. 

Takve kandže ni estetski ne izgledaju lepo, recimo kada neko uzme vašeg psa u krilo da ga pomazi, neprijatno će se iznenaditi. Interesantno je da psi ponekad sami sebi isturpijaju nokte, tako što trče po betonu ili nekim drugim hrapavim podlogama. Ali, ako vaš pas trči po travi, mekoj zemlji ili jednostavno nije dovoljno aktivan, njegove kandže mogu postati veoma duge. 

Sve to stvara izrazitu neprijatnost vašem najboljem prijatelju, što je za njega određena vrsta stresa. Dalje, dugi nokti su skloni infekciji i razdvajanju. 

Zbog čega ne bi trebalo da sami sečemo nokte psima?

Odgovor je jednostavan - ljudski nokti i kandže psa su sasvim različiti. Naime, mi svoje nokte možemo iseći veoma kratko, i da se pri tome ne dogodi ništa loše. Za razliku od toga, pas mora imati određenu dužinu svojih kandži, tako da kada biste isekli mnogo više nego što se sme, moglo bi da se dogodi da krene krv, jer ste presekli kanal u noktu. 

Možda vam se čini da je najjednostavnije rešenje da kupite specijalna klješta ili makaze koje se koriste u tu svrhu, te da probate da uštedite novac i da sami sečete nokte psu. Međutim, ako ste neiskusni, možete napraviti veliki problem, a tu pre svega mislimo na vašeg ljubimca. Razlog je prost - vi ne znate na kojoj dužini treba da presečete nokat, a da to bude pravilno i ujedno bezbedno za životinju.

Rezanje noktiju kod pasa - iskustva

Iz tog razloga je najbolje rešenje odvesti svog mezimca kod grumera. I ne misliti o mogućim problemima. Profesionalnim frizerima za pse, rezanje noktiju je posao koji oni obavljaju svakoga dana, pa će psa znati da odobrovolje i učine kooperativnim, ukoliko je on nervozan ili se plaši.

Da li pas ima duge nokte, grumer će najbolje oceniti kada vašeg ljubimca stavi da stoji na ravnoj podlozi. Ako su nokti pravilne dužine, u tom položaju ne bi smeli da dodiruju tlo. Na zadnjim nogama, kandže su obično kraće, i zahtevaće manje sečenje. 

Kada su nokti svetli, krvna žila je vidljiva, dok kod tamnih noktiju, grumer se vodi svojim znanjem i iskustvom. 

Manikir za pse

Psi veoma vole da čuju da su lepi, jer im to podiže samopouzdanje. To je naročito izraženo kod pasa za pratnju, kao što su pudle, maltezeri, bišoni i šicu. Ako posle svakog tretmana u salonu lepote za kućne ljubimce, svom krznenom prijatelju govorite da je lep, on će se osećati ponosno i važno, i verovatno će svaki sledeći put ulepšavanje prihvatati sve rađe.

Manikir, može doći kao obavezno sređivanje nakon skraćivanja noktiju. Na kraju, zar se i sve pripadnice lepšeg pola ne udešavaju na taj način? Recimo, ukoliko imate pudlu, neko standardno pravilo glasi - crna pudla - nokti zlatne boje i bela pudla - crveni nokti.

Manikir za pse je samo jedan mali detalj, koji će od vašeg psa načiniti atrakciju gde god da se pojavite, a vas još srećnijim i ponosnijim vlasnikom.

Rezanje noktiju kod pasa - cena:

Za rezanje noktiju pasa, potrebno je platiti u proseku od 400 do 500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone za kućne ljubimce koji su oglašeni ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane