O nama - SALON ZA ŠIŠANJE PASA MR DOG

Salon za šišanje pasa Mr Dog nudi kompletan tretman za ulepšavanje psa svih rasa nakon koga će Vaš ljubimac zablistati u punom sjaju. Pored klasičnog šišanja, kupanja i drugih higijenskih tretmana, oblast našeg delovanja obuhvata farbanje i kreativni grooming, po čemu smo jedinstveni u gradu.

Imati ljubimca ne znači samo hraniti ga i izvoditi u šetnje. Posebnu pažnju treba posvetiti održavanju njegove higijene, kako bi Vaš ljubimac uvek bio čist i uredan. Upravo iz tog razloga, salon Mr Dog nudi kompletan tretman za pse, bez obzira na rasu, uzrast ili veličinu.

U prijatnom ambijentu našeg salona pružamo sledeće usluge:

Prilikom sređivanja Vašeg ljubimca u našem radu koristimo profesionalnu kozmetiku koja je u potpunosti prilagođena za pse i potpuno neškodljiva. Kako bi se Vaš ljubimac osetio prijatno i uživao u tretmanu, praktikujemo individualni pristup svakom psu. Pre samog čina ulepšavanja, trudimo se da upoznamo navike i potrebe Vašeg ljubimca, ali i da se upoznamo sa Vašim željama i zahtevima, u pogledu njegovog konačnog izgleda.

Ukoliko želite da Vašeg psa posebno sredite za neku svečanu priliku ili izložbu, salon Mr Dog je jedan od retkih u gradu koji nudi usluge farbanja i kreativni grooming. Za jedinstven i savršen izgled Vašeg ljubimca pobrinuće se diplomirani profesionalni groomer i stilista koji poseduje dugogodišnje iskustvo u radu sa psima svih rasa.

Termin za Vašeg ljubimca možete zakazati na broj telefona:

060/090-12-17

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 10-17h

subota od 10-16h

Salon za šišanje pasa Mr Dog, Save Mrkalja 28, Borča, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mr Dog salon za sredjivanje kućnih ljubimaca
  • Mr Dog salon za sredjivanje kućnih ljubimaca,
  • Mr Dog salon za sredjivanje kućnih ljubimaca Borča,
  • Mr Dog salon Borča,
  • salon za sredjivanje kućnih ljubimaca Borča,
  • sredjivanje kućnih ljubimaca Borča,
  • salon Mr Dog,
  • salon Mr Dog radno vreme