Dodaj firmu

Trimovanje pasa Exclusive grooming salon

Exclusive grooming salon nalazi se u Beogradu. Kompletne grooming usluge na najvišem nivou, kao i pet taxi i pansion za pse.
Pročitaj više

Miklošićeva 43
Voždovac, Beograd

Trimovanje pasa Igi salon

Igi grooming salon nalazi se na Zvezdari. Kompletne usluge šišanja, furminiranja, nege ušiju i noktiju, čišćenja od buva i parasite za sve rase pasa.
Pročitaj više

Đevđelijska 5
Zvezdara, Beograd

Trimovanje pasa Pasito grooming salon

Pasito groom salon nalazi se na Voždovcu. Grooming salon namenjen je svim kucama i macama svih rasa i veličina, kao i usluge šišanje, kupanja, furminiranje, nege ušiju i noktiju.
Pročitaj više

Braće Srnić 23a
Voždovac, Beograd

Trimovanje pasa Tesa salon

Iskreni ljubitelji životinja znaju da bez ljubavi, ali i znanja i umeća, nije moguće ostvariti dobar odnos sa bilo kojim psom. Zato budite sigurni da u salonu za pse Tesa imamo sve to, kao neophodan preduslov za rad. Salon za pse Tesa u Bat...
Pročitaj više

Novo naselje, Batajnica
Zemun, Beograd

Trimovanje pasa Laki

Salon za negu pasa Laki nalazi se u Zemunu i pruža kompletne higijenske tretmane psima svih rasa i veličina - kupanje, šišanje, češljanje, čišćenje ušiju, sečenje noktiju i izbrijavanje šapica.
Pročitaj više

Alaska 45
Zemun, Beograd

Trimovanje pasa Sara & pretty dog

Sara & pretty dog grooming salon nalazi se u Batajnici. U salonu možete zakazati kompletan tretman za negu i šišanja pasa svih rasa i veličina kao i pojedinačne usluge; šišanje pasa, kupanje pasa, rašćebavanje dlake.
Pročitaj više

Stanka Tišme 31e, Batajnica
Zemun, Beograd

Trimovanje pasa Dream Groom

Dream groom salon za negu ljubimaca nalazi se na Novom Beogradu. Izuzetna nega vaših kućnih ljubimaca: pasa, mačaka, papagaja koji uključuju ceo paket od kupanja do ultrazvučnog skidanja kamenca.
Pročitaj više

Gandijeva 124, lokal 5
Novi Beograd, Beograd

Trimovanje pasa Kod Doce i Beke

Kod Doce i Beke salon za ljubimce pruža usluge kupanja, šišanja i feniranja za sve rase pasa, kao i za mačke. Prijatno okruženje, individualan pristup, upotreba najsavremenije opreme i vrhunske kozmetike, garant su da će Vaš ljubimac uživati...
Pročitaj više

Velizara Stankovića 7a
Rakovica, Beograd

Trimovanje pasa Teddy Land

Grooming salon Tedy Land nalazi se u Surčinu. Pored standardnih usluga nege i šišanja kućnih ljubimaca, salon nudi i uslugu pet taxija, uz pomoć koje mogu preuzeti vašeg ljubimca i nakon izabranog tretmana vratiti na adresu.
Pročitaj više

TC Šećer sokak, lokal 33
Surčin, Beograd

Trimovanje pasa Arčijev Svet Grooming

Grooming salon Pet vet Arčijev svet nalazi se na Novom Beogradu. Profesionalna nega kuca i maca, kupanje i šišanje, furminiranje.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 45v
Novi Beograd, Beograd

Trimovanje pasa Best Friend Groom salon

Best Friend Groom salon za šišanje i kupanje pasa nalazi se na Vračaru. Najpovoljnije cene u gradu za male i srednej rase pasa.
Pročitaj više

Cerska 18
Vračar, Beograd

Trimovanje pasa Mirka Pet Salončić

Pet salončić Mirka je mesto gde su tretmani podređeni senzibilitetu Vašeg psa i gde ćete dobiti veterinarske savete od groomera koji je ujedno i veterinar. U salončiću Mirka pružamo usluge štišanja, kupanja, furminiranja pasa, sečenja noktij...
Pročitaj više

Poručnika Spasića i Mašere 24
Čukarica, Beograd

Trimovanje pasa Avala Team

U Salonu "Avala team" Vašim ljubimcima možemo pružiti sve usluge od kupanja i sređivanja, do gruminga za izložbe ili druge posebne okolnosti. Radimo i kompletnu uslugu sređivanja pasa i mačaka, svih veličina i rasa.
Pročitaj više

Molerova 45
Vračar, Beograd

Trimovanje pasa Pets Beauty place

Pets Beauty place salon za šišanje pasa nudi Vam kompletnu uslugu sređivanja Vaših pasa. Pre nego što počnemo sa ulepšavanjem Vašeg ljubimca malo ćemo se sa njim igrati i maziti, jer mi smo tim sastavljen od ljudi koji od malena vole pse i u...
Pročitaj više

Koste Glavinica 2, lokal 5
Savski venac, Beograd

Trimovanje pasa Bata Pet shop

PET SHOP BATA - Sve na jednom mestu za Vaše kućne ljubimce - od hrane, opreme, poslastica, igračaka do odelca. I još mnogo toga!
Pročitaj više

Romanijska 44
Zemun, Beograd

Trimovanje pasa Zampa Grooming

Zampa grooming šišanje pasa ulepšaće Vašeg ljubimca za svaku priliku. Naš profesionalni groomer koji je svoje školovanje završio u Italiji, specijalizovan je za rad sa malim i srednjim rasama pasa koje očekuje kompletan tretman sređivanja i ...
Pročitaj više

Beogradska 18, Sremčica
Čukarica, Beograd

Trimovanje pasa Grooming Star

Grooming Star saloni duže od decenije nalaze se na dve lokacije u srcu Beograda. Naše znanje i iskustvo u oblastu gruminga i kinologije, kozmetika najvišeg standarda, kvalitetan i sterilisan alat, osiguraće Vašem ljubimcu bezbedan i stručan ...
Pročitaj više

Palmotićeva 25, Kralja Milutina 1, Vračar
Stari grad, Beograd

Trimovanje pasa Koska-All for dogs

Priuštite Vašem ljubimcu vrhunski tretman, posetite prvi, ekskluzivni studio za male pse Koska-All for dogs. U predivnom ambijentu, prilagođenom pretežno malim psima, nudimo raznovrsne usluge: vrtić, pansion, šišanje i kupanje pasa, kao i st...
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10i / VP/ lok 12
Novi Beograd, Beograd

Trimovanje pasa Paragon grooming studio

Novootvoreni grooming studio PARAGON svim vlasnicima kućnih ljubimaca nudi širok dijapazon usluga za negu i ulepšavanje. Naš tim čine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji će se pobrinuti da Vaš ljubimac izgleda perfektno nakon izlas...
Pročitaj više

Španskih boraca 22a/e, lok.12
Novi Beograd, Beograd

Trimovanje pasa SKYgroom

SKYgroom - BEOGRAD - MLADENOVAC - KRALJEVO! AKCIJA do kraja aprila - Cena kupanja pasa već od 500 din! ! !
Pročitaj više

Miloša Pocerca 28
Savski venac, Beograd

Trimovanje pasa ima mnogo benefite. Imati psa, znači imati najvernijeg i najodanijeg prijatelja. Nije preterano reći da se četvoronožni ljubimac toliko zavoli, da postaje član porodice, bez koga se ne može zamisliti svakodnevni život.

Psi imaju pozitivan psihološki efekat na ljude, koji postaju više druželjubivi, manje nervozni, opušteniji a neka istraživanja pokazuju da su vlasnici pasa manje skloni hipertenziji, na primer.

Šta je to trimovanje pasa?

Naravno, da bi vaš ljubimac bio zdrav i srećan, nije dovoljno samo ga izvoditi u šetnje i nabaviti hranu. Potrebe psa su mnogo veće, ali je zanimljivo da one ne predstavljaju napornu obavezu nijednom vlasniku, jer je poznata izreka da kada nekoga volimo, ništa nam nije teško.

Mnogim rasama pasa je nephodno redovno šišanje, međutim, postoji razlika između skraćivanja dlake i trimovanja.

Trimovanje je postupak kojim se izvlači podlaka i mrtva dlaka sa tela psa. Na ovaj način, koža lakše diše, dlaka postaje čvršća i oštrija, kao i otpornija na vodu i kišu, koje samo skliznu niz nju.

Ukoliko svog psa pripremate za izložbu, trimovanje je obavezno, a pas će sam tretman dobro podneti, upravo iz razloga što psi koji se trimuju imaju specifičnu dlaku u odnosu na ostale pse, pa im to nije bolno. 

U salonima za kućne ljubimce, iskusni i strpljivi grumeri će se potruditi da daju psu dovoljno vremena da se on opusti i navikne, pa će kasnije uživati u sređivanju dlake.

Trimovanje pasa – iskustva

Recimo da ne želite da trumujete psa, već hoćete samo da ga okupate. U ovom slučaju, voda i šampon će veoma teško proći do kože psa usled opale dlake i podlake koje se nalaze na psu. Takvog kućnog ljubimca je kasnije teško i osušiti na pravi način, pa je trimovanje u salonima obavezno da bi pas bio adekvatno sređen.

Zahvaljujući trimovanju, pas će se osećati prijatnije, a njegova dlaka će dobiti na kvalitetu i sjaju. Neke rase pasa zahtevaju češće doterivanje, a oblikovanje i trimovanje posebno je neophodno psima koji imaju grubu dlaku, a to su foks terijer, šnaucer i slično. 

Bobtejlu ili brieškom ovčaru, tj. ovčarima sa gustom dlakom, ukoliko se redovno četkaju, biće dovoljne dve do tri seanse godišnje. Pri svemu tome, zaista ne morate brinuti da li će se vaš najbolji prijatelj osećati ugodno, jer u salonima postoji odgovarajuća oprema. Na primer, to je sto na kojem se pas imobilizira u stojećem položaju uz pomoć remena; zatim profesionalni grumeri imaju specijalne makaze svih veličina za sečenje ili proređivanje dlake; mašinice za šišanje sa više glava; četke koje su više ili manje čvrste; rukavice za postizanje sjaja, češljeve, češagije i fenove...

Na kraju, reći ćemo da ukoliko iz nekih razloga želite da izbegnete trimovanje, spremite se na to da će dlake biti na sve strane po kući, što niko ne želi. Nasuprot tome, ako svom četvoronožnom prijatelju omogućite tretman kakav zaslužuje, dakle ako se dlaka redovno sređuje i češlja, neće biti mnogo linjanja, vaš dom će biti čistiji, a što je najvažnije, pas će se bolje osećati i imaće lepšu, sjajniju dlaku.

Trimovanje pasa – cena:

Cena trimovanja pasa zavisi od rase, pa za kompletan tretman za retrivera, na primer, što uključuje kupanje i furminiranje dlake, trebalo bi izdvojiti u proseku 4000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone za kućne ljubimce koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane