Paragon grooming studio

  • 1
  • %
5.00 | 2 ocena

O nama - PARAGON GROOMING STUDIO

PARAGON grooming studio je novi salon za negu i ulepšavanje kućnih ljubimca koji je smešten na atraktivnoj lokaciji, preko puta zapadnog ulaza u Arenu na Novom Beogradu. U moderno i funkcionalno opremljenom prostoru našeg salona nudimo Vam širok dijapazon usluga za negu i ulepšavanje Vašeg ljubimca.

Pored prostranog i savršeno opremljenog prostora, ono po čemu se razlikujemo od drugih sličnih salona je mogućnost da vlasnici tokom celog tretmana prate naš rad i odnos prema njihovom ljubimcu. Naš tim čine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji će se pobrinuti da Vaš ljubimac izgleda perfektno nakon izlaska iz salona.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, umeću i kreativnosti našeg stručnog tima, garantujemo profesionalnu uslugu i prijatan proces sređivanja za Vašeg ljubimca. Sve manje od toga, nama nije prihvatljivo. Jer, mi razumemo važnost Vašeg četvoronožnog prijatelja, a Vaše zadovoljstvo osigurava i naš dalji opstanak.

Usluge grooming studija PARAGON namenjene su svim vrstama pasa, od onih najmanjih, do velikih rasa koje zahtevaju specifičnu pažnju. U zavisnosti od veličine, rase, kondicije dlake i temperamenta Vašeg ljubimca, grooming tretman traje između 1-4 sata.

Svakom ljubimcu pristupamo individualno, sa ciljem da mu osiguramo minimalno stresno iskustvo. Želeći da se svi ljubimci koje sređujemo u našem salonu osećaju što prijatnije, tokom tretmana pravimo pauze kako bi se Vaš ljubimac odmorio i rado vratio procesu ulepšavanja.

PARAGON grooming studio nudi i usluge dnevnog čuvanja kućnih ljubimaca, što je odlično rešenje ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete povesti Vašeg ljubimca sa sobom iz različitih razloga. Takođe, naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za savete i pitanja vezana za brigu i negu ljubimaca.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 10-18h

PARAGON grooming studio, Španskih boraca 22A/E, lokal 12, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

27.03.2017 08:11
Borislav Milic

Pored prostranog i savrseno opremljenog prostora,ono po cemu se razlikuju od drugih slicnih salona je mogucnost da vlasnici tokom celog tretmana prate njihov rad i odnos prema njihovom ljubimcu.Njihov tim cine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji ce se pobrinuti da vas ljubimac izgleda perfektno.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Paragon grooming studio
  • paragon grooming studio,
  • paragon grooming studio radno vreme,
  • paragon grooming studio kontakt telefon,
  • usluge dnevnog cuvanja kucnih ljubimaca,
  • briga i nega ljubimaca,
  • grooming studio,
  • Paragon šišanje pasa Novi Beograd,
  • Paragon Arena