Paragon grooming studio

5.0 | 2 ocena
Ulica: Španskih boraca 22a/e, lok.12
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Paragon grooming studio
Mobilni: 068/

O nama

PARAGON GROOMING STUDIO

PARAGON grooming studio je novi salon za negu i ulepšavanje kućnih ljubimca koji je smešten na atraktivnoj lokaciji, preko puta zapadnog ulaza u Arenu na Novom Beogradu. U moderno i funkcionalno opremljenom prostoru našeg salona nudimo Vam širok dijapazon usluga za negu i ulepšavanje Vašeg ljubimca.

Pored prostranog i savršeno opremljenog prostora, ono po čemu se razlikujemo od drugih sličnih salona je mogućnost da vlasnici tokom celog tretmana prate naš rad i odnos prema njihovom ljubimcu. Naš tim čine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji će se pobrinuti da Vaš ljubimac izgleda perfektno nakon izlaska iz salona.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, umeću i kreativnosti našeg stručnog tima, garantujemo profesionalnu uslugu i prijatan proces sređivanja za Vašeg ljubimca. Sve manje od toga, nama nije prihvatljivo. Jer, mi razumemo važnost Vašeg četvoronožnog prijatelja, a Vaše zadovoljstvo osigurava i naš dalji opstanak.

Usluge grooming studija PARAGON namenjene su svim vrstama pasa, od onih najmanjih, do velikih rasa koje zahtevaju specifičnu pažnju. U zavisnosti od veličine, rase, kondicije dlake i temperamenta Vašeg ljubimca, grooming tretman traje između 1-4 sata.

Svakom ljubimcu pristupamo individualno, sa ciljem da mu osiguramo minimalno stresno iskustvo. Želeći da se svi ljubimci koje sređujemo u našem salonu osećaju što prijatnije, tokom tretmana pravimo pauze kako bi se Vaš ljubimac odmorio i rado vratio procesu ulepšavanja.

PARAGON grooming studio nudi i usluge dnevnog čuvanja kućnih ljubimaca, što je odlično rešenje ukoliko imate obaveze tokom dana, a ne možete povesti Vašeg ljubimca sa sobom iz različitih razloga. Takođe, naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju za savete i pitanja vezana za brigu i negu ljubimaca.

Radno vreme:

ponedeljak – subota od 10-18h

PARAGON grooming studio, Španskih boraca 22A/E, lokal 12, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Borislav Milic
  27.03.2017 08:11

  Pored prostranog i savrseno opremljenog prostora,ono po cemu se razlikuju od drugih slicnih salona je mogucnost da vlasnici tokom celog tretmana prate njihov rad i odnos prema njihovom ljubimcu.Njihov tim cine iskusni i talentovani grumeri i stilisti koji ce se pobrinuti da vas ljubimac izgleda perfektno.

  Firme u blizini

  Pet HOUSE - Šišanje pasa (Veterinarska Ambulanta), Nikole Dobrovića 44 lok.1a, Novi Beograd, Beograd
  Frizer za pse Ice Groom, Karamatina 24, Zemun, Beograd
  ShowGroom salon za kućne ljubimce, Gospodar Jovanova 2, Stari grad, Beograd
  SKYgroom, Miloša Pocerca 28, Savski venac, Beograd
  Koska-All for dogs, Bulevar Mihajla Pupina 10i / VP/ lok 12, Novi Beograd, Beograd
  Pets Beauty place salon za šišanje pasa, Koste Glavinica 2, lokal 5, Savski venac, Beograd
  Mr. Diego salon za šišanje i negu pasa, Bulevar Zorana Djindjića 45d, lok.16, Novi Beograd, Beograd
  Doggy Style Grooming, Pariske Komune 69, Novi Beograd, Beograd
  Dream Groom salon za kućne ljubimce, Gandijeva 124, lokal 5, Novi Beograd, Beograd
  Arčijev Svet Grooming, Bulevar Zorana Đinđića 45v, Novi Beograd, Beograd