PET CARE always there DOG&CO

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - SALON ZA NEGU KUĆNIH LJUBIMACA PET CARE ALWAYS THERE DOG&CO

Između dva parka, na Dorćolu, u ulici Mike Alasa broj 54, nalazi se salon za negu kućnih ljubimaca Pet Care Always There Dog&Co koji predstavlja pravi raj za Vaše četvoronožne prijatelje. Sa željom da na najbolji mogući način vlasnicima pomogne u odgoju i nezi svojih ljubimaca, salon su osnovali dugogodišnji groomeri, odgajivači (Glory Of Hisarlik kennel i Stajgas kennel) i kinolozi, koji poseduju dugogodišnje radno iskustvo sa velikim brojem različitih vrsta pasa i tipovima dlake.

Bilo da ste vlasnik psa, mačke ili kunića, u našem salonu Vaš ljubimac će dobiti vrhunski tretman i biti sređen od glave do repa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i znanju tretiramo sve tipove dlake od duge, svilene, do kratke, oštre, kovrdžave. U našem radu koristimo vrhunske profesionalne preparate za negu dlake i kože.

Sa Vašim ljubimcima rade:

Marijana Sajko - Glory Of Hisarlik kennel

" Ljubav prema životinjama, pogotovo psima su mi preneli roditelji, koji su me od najranijeg detinjstva upoznali sa ovim divnim bićima. Danas, sa 27 godina, imam svoj salon za negu kućnih ljubimaca koji pruža vlasnicima, pre svega savete u vezi odgoja, i održavanja svojih ljubimaca, kao i tretmane od kupanja, šišanja, rašćebavanja i obnove dlake. Kao odgajivač, ponosan sam vlasnik odgajivačnice Engleskih koker španijela i Engleskih springer španijela.

U našem salonu uvek će Vas dočekati vesela atmosfera koju unosi moj dragi kolega, Aleksandar Joksimović, veterinarski tehničar, odgajivač, fenomenalan groomer, ali pre svega, divan čovek koji je svoj život posvetio našim četvoronožnim prijateljima. Zajedno sa njim, učinićemo sve, da Vaš ljubimac dobije najbolju moguću negu i da se oseća kao kod kuće".

Aleksandar Joksimović - Stajgas kennel

" Kao višegodišnji kinolog i odgajivač, najveće zadovoljstvo mi je pružalo to što sam na mnogim izložbama u inostranstvu dobijao komplimente i odnosio pobede u groomingu kod poznatih sudija. Ceo život se bavim životinjama, u mom stanu možete pronaći razne životinje, od pasa i mačaka, preko zmija i tarantula. Ljubav prema četvoronožnim prijateljima me je navela da završim za veterinarskog tehničara. Jako sam otvoren, komunikativan i iskren, od mene pored fenomenalne frizure za Vašeg kućnog ljubimca uvek ćete dobiti i pregršt saveta, kako o vaspitavanju, tako i održavanju njegovog krzna, kože.... Svratite u naš mali raj na kafu, sok i uživajte u našem druženju dok Vaš ljubimac dobija najbolji tretman".

Sa željom da izađemo u susret svim vlasnicima pasa, mačaka i kunića spremili smo brojne pakete, a cene tretmana variraju u zavisnosti od vrste i veličine životinje.

Posetite naš raj i pružite Vašem ljubimcu najbolji tretman i negu. Rado Vas očekujemo!

Pratite nas i putem Facebook-a

Salon za negu kućnih ljubimaca Pet Care Always There Dog&Co, Mike Alasa 54, Dorćol, Stari grad, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

01.06.2017 06:16
Maja Matic

Bilo da ste vlasnik psa,macke ili kunica,u ovom salonu vas ljubimac ce dobiti vrhunski tretman i biti sredjen od glave do repa.Zahvaljujuci dugogodisnjem iskustvu i znanju tretiraju sve tipove dlake od duge,svilene,do kratke,ostre,kovrdzave.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Saloni za kućne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu PET CARE always there DOG&CO
  • pet care always there dog and co,
  • pet care always there dog and co radno vreme,
  • pet care always there,
  • dog and co,
  • salon za negu kućnih ljubimaca pet care always there dog and co,
  • šišanje mačaka beograd,
  • šišanje mačaka stari grad,
  • salon za kućne ljubimce dorćol