Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Popravka naocara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Popravka naočara za vid

Akcija -60% 200 Din.
Popravka naočara za vid po ceni od 200 din samo u Optičarskoj radnji Optiland!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Popravka naocara

Naočare uglavnom nisu jeftina investicija, pa se često odlučujemo za njihovu popravku umesto da kupimo nove. Pošto naočare koristimo svakoga dana, potrebno je da znamo par trikova kako bismo im produžili trajanje, a sebi uštedeli novac, a naročito živce, jer nije prijatna situacija ako su nam se naočare, recimo oštetile, polomile, a mi bez njih ne vidimo dobro, pa ne možemo obavljati svoje poslovne i svakodnevne obaveze.

Popravka metalnih naočara

Ukoliko ste vlasnik metalnih naočara, svakako znate da ste ih skupo platili, i da je dobro što se možete osloniti na popravku u slučaju da im se nešto neželjeno dogodi. 

Prednost metalnih naočara je u tome što se sve može popraviti, na primer, ukoliko ispadnu šrafovi koji drže stakla. Nekim nezgodnim pokretom možete polomiti dršku ili se može dogoditi da ispadnu papučice, odnosno deo koji naočare drži pričvršćene na nosu.

Kakav god peh da imate sa vašim metalnim naočarima, obratite se optičarskim radnjama koje su oglašene ispod našeg teksta i u najkraćem roku rešite problem.

Popravka titanijumskih naočara

Ako su metalne naočare skupe, onda su titanijumski okviri još skuplji. Iz tog razloga je popravka veoma isplativa investicija. 

Vrlo je važno što se oštećenja na vašim naočarima mogu sanirati veoma brzo, jer mnogim ljudima je bez „drugih očiju“, život nezamisliv. Nije moguće raditi, čitati, pisati, pa ni gledati TV program, ukoliko ne vidite jasno.

Okvir se vari, ukoliko je oštećen, a moguće je i ultrazvučno čišćenje rama. Vaša stakla mogu promeniti i boju, ako tako želite. Opruge, matice, papučice, šrafovi i svi drugi rezervni delovi za vaše titanijumske naočare nalaze se u optičarskim radnjama koje pružaju ovu vrstu usluge. 

 

Popravka naočara iskustva

Ako je već došlo do oštećenja, onda popravku svakako morate prepustiti profesionalcima. Ako sami nešto pokušavate da popravite, zbog svog neiskustva u tome, možete trajno oštetiti svoje naočare, posle čega ih ni stručno lice ne može popraviti. Zato je najbolje odmah se obratiti optičarskoj radnji koja vrši popravku naočara.

Neke od usluga koje možete pronaći u optičarskoj radnji, a u vezi su popravke naočara: 

  • popravka papučica (papučice su deo vaših naočara koje ih drže stabilno na vašem nosu). Dešava se da su ljudi alergični na materijal od koga su sačinjene papučice, pa se one moraju zameniti.
  • prebacivanje stakala iz rama – može se desiti da vam se dioptrija u međuvremenu promenila, pa je potrebno izvaditi stara stakla i staviti nova.
  • antirefleks sloj – ovaj efekat učiniće da vaše naočare budu manje osetljive na refleksiju, dok recimo, radite za računarom, ili ste u noćnoj vožnji automobilom. Takođe, antirefleks sloj se preporučuje ukoliko nosite visoke dioptrije, ili jednostavno, želite da se na fotografijama vide vaše oči. Ukoliko radite neki posao na kome imate slabo osvetljenje, naočare sa antirefleks sočivima, svakako će vam pomoći.
  • ukoliko nosite plastična sočiva, biće vam potreban tvrdi sloj, koji će zaštiti plastiku od grebanja.
  • izrada i zamena najlona/šrafova/kapica
  • bojenje stakala prema želji kupca i formiranje naočara prema obliku vaše glave. 
  • Posle svih korekcija koje su potrebne vašim naočarima, vi ćete sasvim sigurno biti zadovoljni a na svet ćete gledati vedrijim pogledom!

Popravka naočara – cene

Okvirne cene su od 6300 do 18400 dinara, usluga zamene stakala plus 1000 dinara ugradnja. U ovu uslugu uključena je ugradnja antirefleks sloja.

Zamena papučica od 100 – 200 dinara po komadu.

 

*Cene su date orijantaciono, za sve precizne informacije, vezano za uslugu popravka naočara predlažemo da kontaktirate optičarske radnje ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.09.2018
Andriajana Simic
Cena popravke naocara zavisi naravno od vrste ostecenja. Generalno, svako bi trebao da cuava svoje naocare i da ih propisno nosi u kotiji. Tako se naocare najbolje cuvaju od habanja i ostecenja.
06.09.2017
Stojance Ristovski
Najvaznije od svega je to da popravka naocara pre ili kasnije definitivno treba da se plati. Cene su naravno veoma razlicite i nisu ni malo naivne kako god da okrenete. Sve ostalo je samo gubljenje vremena.
18.05.2017
Milen Jovanovic
U pojedinim situacijama se ovakva jedan popravka kako god da okrenete, ni malo ne isplati.
09.05.2017
Filip Milutinovic
Koliko samo mogu da vidim, ova popravka naocara je nesto sot bi posebno trebalo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
07.04.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu, popravka naocara mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
22.03.2017
Ivana Petrovic
U svakom slucaju ni jedna popravka naocara nije bas toliko skupa.
10.03.2017
Todor Markovic
Svaka popravka je veoma skupa. Tako da se uvek postavlja pitanje da li se isplati.
08.03.2017
Petar Jankulovski
U svakom slucaju svaka popravka naocara mora da ima svoju cenu i mora da bude bas onako ozbiljno skupa.
02.03.2017
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je takvo da sto se tice svih naocara da je kvalitet naravno i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
21.02.2017
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, svaka popravka naocara pa i ova mora posebno da se plati.
13.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se mene licno tice, svaka popravka naocara mora dobro i debelo da se plati.
03.02.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, svaka popravka naocara mora debelo da kosta. Koliko mi se samo cini, to je oduvek bio jedan i te kako veliki problem.
23.01.2017
Lea Stankovic
Ukoliko je vec neko vece ostecenje, samo treba da znate da je veoma bitno da se naocare na vreme poprave.
17.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Mislim da je ovde svakako i vise nego vazno da se opredelite za pravi kvalitet. Sve ostalo slobodno moze da bude u drugom planu.
05.01.2017
Simona Vucinic
Ja sam uvek za to da se stare bace a nove da se kupe zato sto je novo ipak novo.
28.12.2016
Todor Markovic
Po pitanju popravke naocara, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako bas tako nesto budete uradili, u tom pogledu se onda sigurno necete pokajati.
16.12.2016
Marta Dencevic
Ako mene licno pitate, mozda na njima moze da se izvede neka sitna popravka ali ako je vec nesto krupno u pitanju, samo treba da znate da je veoma bitno da se po tom pitanju bolje opredelite za kupovinu novih.
09.12.2016
Janko Zivanovic
Popravka naocara zavisi pre svega od toga koliko su zapravo naocare i ostecene. Ukoliko su malo ostecene onda sigurno da se bi mozete da pomognete.
29.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju porpavke naocara, realno mislim da je ubedljivo najbolje resenje da posetite ordinaciju Pro Lens i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.
23.11.2016
Nikolina Pantelic
Zaista po meni jedno od najboljih resenja po pitaju popravke naocara je da posetite radnju Diopta i tamo e licno uverite u kvalitet.
14.11.2016
Jana Stankovic
Kada pricamo o popravci naocara, cula sam da MB Gamma Trade ima veoma veliko i bogaot iskustvu upravo u toj oblasti.
04.11.2016
Biljana Brankovic
Kada pricamo o kvalitetnim popravkama naocara, sta da vam kazem. Nekada tu ima pomoci a nekada nema. Sve zavisi od toga sta vam je potrebno. Ako vec naocare mogu da se popravke onda to sigurno treba da se uradi u optici Queen.
23.09.2016
Petar Jankovic
Popravka naocara je nesto sto se veoma kvalitetno radi u optickoj radnji Green Exes. To je jednostavno radnja u koju mozete da imate puno poverenje.
14.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko trazite neko kvalitetno mesto na kojem mozte da izvrsite kvalitetnu popravku nacara onda je definitivno potrebno po tom pitanju da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
23.08.2016
Marko Petrovic
Svima se moze desiti da im se naocare s vremena na vreme pokvare i zbog toga je onda u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete imati puno poverenje.
11.08.2016
Dusan Markovic
Razlicite su cene po kojima mozete popravicit naocare. Pre svega, sve zavisi od vrste popravke odnosno kvara. Mozda su vam se naocare samo malo rasklimale. U tom slucaju je potrebno samo malo doteknuti srafove. Ne bi neko to dotezanje trebao da vam naplati.
11.07.2016
Stojance Ristovski
Cena popravke naocara zavisi naravno od vrste ostecenja. Generalno, svako bi trebao da cuava svoje naocare i da ih propisno nosi u kotiji. Tako se naocare najbolje cuvaju od habanja i ostecenja.