OKOiOKO optika

5.0 | 2 ocena
Ulica: Njegoševa 46
Grad: Beograd
Opština: Vračar
OKOiOKO optika
Telefon: 011/
Mobilni: 066/
www.okoioko.com

O nama

OKOiOKO OPTIKA

OKOiOKO optika je mesto dobre prakse u samom centru grada, koja nudi širok asortiman usluga i proizvoda za Vaše oči. U našoj ponudi očekuju Vas dioptrijska stakla i ramovi, kao i sunčane naočare vodećih proizvođača, dok u okviru oftalmološke ordinacije možete izvršiti detaljan specijalistički pregled. Takođe, posedujemo savremeno opremljen kabinet za kontaktna sočiva.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, stručnost, efikasnost i ljubaznost našeg osoblja, preporučili su nas kod velikog broja klijenata koji su uz našu pomoć došli do savršenog vida. Stručni tim optike OKOiOKO čine:

 • Dragana Manojlović – glavni tehničar optike
 • Gordana Petrović – menadžer prodaje
 • Halila Ismaili – poslovođa objekta

Optika je opremljena savremenom mašinom za ugradnju Mr Orange Edger M22 i Tracer 414, koja pruža preciznu, kvalitetnu i brzu ugradnju svih vrsta stakala. Takođe, tu su i najsavremeniji fokometri za očitavanje i centriranje stakala Visonix VL1000 i Visionix VL3000. U radionici je moguće vršiti sve vrste popravki naočara.

Sarađujemo sa proizvođačima najboljih dioptrijskih stakala u svetu (Essilor i Hoya) i zemlji (Pol). Bilo da su Vam potrebna lagana i estetski prihvatljiva stakla, stakla otporna na lom, manji odbljesak ili visoka zaštita od UV zračenja (E-SPF: eye sun protection factor), kao i nove generacije monofokalnih stakala ili progresivi, bićemo u mogućnosti da pružimo stručan savet i rešimo zahtev.

U današnje vreme dioptrijski ram predstavlja svojevrstan modni detalj, koji pored svoje osnovne funkcije, a to je korekcija vida, mora da se savršeno uklopi i u Vaš modni stil. Sa željom da Vam omogućimo da uvek idete u korak sa aktuelnim trendovima, OKOiOKO optičarska radnja nudi veliki izbor dioptrijskih ramova vodećih svetskih proizvođača: Alain Mikli, Oliver Peoples, Persol, Giorgio Armani, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Prada, Silhouette, Oakley, Ray Ban, Emporio Armani i Vogue.

Kako biste Vaše oči na pravi način zaštitili od negativnog UV zračenja, naša preporuka su kvalitetne sunčane naočare renomiranih proizvođača, među kojima se posebno izdvajaju: Ray Ban, drvene naočare WAITING FOR THE SUN...

U sklopu naše ordinacije nalazi se i poseban kabinet za kontaktna sočiva opremljen najsavremenijim kornealnim topografom koji vrši mapiranje površine oka na više od 100.000 tačaka. Na taj način određuje se dizajn sočiva koji je potpuno prilagođen Vašem oku. Kod nas možete obaviti:

 • prvi pregled za određivanje tipa, dizajna i jačine potrebnog kontaktnog sočiva
 • redovne preglede i praćenje nosioca kontaktnih sočiva
 • rešavanje eventualnih komplikacija uzrokovanih nošenjem kontaktnih sočiva.

Takođe, posedujemo veliki broj probnih setova mekih (dnevna, mesečna, za produženo nošenje, sferna, torična i sočiva u boji), kao i gas propusnih polu tvrdih (RGP) sočiva za regularnu ili iregularnu rožnjaču (keratokonus, posle transplantacije rožnjače, visoki astigmatizam). Neki od proizvođača sa kojima sarađujemo su sledeći: Alcon, Bausch & Lomb, Menicon, Cooper Vision, Boston, Soflex, Rose K. Uspešno korigujemo afakiju kod novorođenih beba specijalnim kontakntim sočivima (stanje nakon operacije urođene katarakte).

Moderno opremljena ordinacija OKOiOKO pruža sveobuhvatni očni pregled, praćenje i terapiju, kao i lečenje niza očnih bolesti:

 • Specijalistički pregled (opšti pregled, merenje očnog pritiska, pregled očnog dna)
 • Provera vida i prepisivanje potrebne korektivne dioptrije
 • Širenje zenica kod dece i određivanje objektivne refrakcije u cikloplegiji
 • Testovi za suvo oko (Schirmer, BUT, Lissamine Green)
 • Kompjuterizovano vidno polje (KVP)
 • Goldmann-ovo kinetičko vidno polje
 • Specijalne dijagnostičke metode za rano otkrivanje glaukoma (SWAP i Flicker)
 • Topografija rožnjače
 • Wavefront aberometrija oka
 • Analiza brisa oka sa antibiogramom
 • Manje intervencije na kapcima

Pregledi oka u našoj ordinaciji vrše se uz pomoć najsavremenijih aparata: Biomikroskop Haag-Streit BP 900 Led, Camera Modul CM 900, Aplanacioni tonometar – Goldmann, Luneau 80+ wave, Haag-Streit Octopus 900, Visionix L40.

OKOiOKO optičarska radnja i oftalmološka ordinacija ima ugovore o saradnji sa zdravstvenim osiguranjem: Generali i Uniqua. Sa željom da izađemo u susret što većem broju naših klijenata, svake nedelje organizujemo posebne ponude i akcije, a više informacija možete pronaći na našoj Facebook stranici:

Razbistri pogled – OKOiOKO optika!

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 08-20h
Subota od 09-16h

OKOiOKO optika, Njegoševa 46, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Maja Matic
  26.03.2017 07:17

  Savremena tehnologija i povoljne cene.Sa zeljom da vam omoguce da uvek idete u korak sa aktuelnim trendovima,Oko i Oko opticarska radnja nudi veliki izbor dioptrijskih ramova vodecih svetskih proizvodjaca.

  Firme u blizini

  LENSOPTIC - Oftalmoloska ordinacija - Optika, Svetogorska 50, Stari grad, Beograd
  Očna kuća Jevtić, Sumadijske Divizije 8, Voždovac, Beograd
  Queen optic, Stanoja Glavaša 15, Palilula, Beograd
  Optika Casa dell Ottica - Profylens Opticco, Zaplanjska 32, "SC Stadion"; Paunova 24, "TC Banjica", Voždovac, Beograd
  Optika Green Eyes, Bulevar Despota Stefana 61, Stari grad, Beograd
  Mam Optika optičarska radnja, Pećska 3, (kod Đeram pijace), Zvezdara, Beograd
  Optika Soko - optičarska radnja, Bulevar Kralja Aleksandra 321, Zvezdara, Beograd
  Optičarska radnja Lepši Pogled, Gvozdićeva 18, Zvezdara, Beograd
  Optičar MR BLINK, Vojislava Ilića 8, Vračar, Beograd
  Optik Bane, Meštrovićeva 32, Voždovac, Beograd