Dodaj firmu

Naocare LENSOPTIC

Koncept očne kuće Lensoptic „sve na jednom mestu“ uključuje kompletan oftalmološki pregled, savet oko odabira optičkih pomagala, prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima.
Pročitaj više

Svetogorska 50
Stari grad, Beograd

Naocare Optika Soko

Optika Soko optičarska radnja nalazi se u Beogradu. Nudi kompletne usluge ugradnje stakala, brze izrade naočara, prodaju i popravku ramova, prodaju sočiva i kompletnih preparata za održavanje
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 321
Zvezdara, Beograd

Optik Bane

Optik Bane optičarska radnja bavi se popravkom i izradom stakala i naočara, a u našim radnjama možete pronaći i veliki asortiman ramova i prateće opreme. Nalazimo se na dve lokacije, na Voždovcu-Naselje Braće Jerković, kao i u Resniku.
Pročitaj više

Meštrovićeva 32
Voždovac, Beograd

Naocare Mam Optika

Kao sinonim za tradiciju, kvalitet i vrhunsku uslugu, MAM OPTIKA je mesto gde ćete se osetiti kompletno pobrinutim za Vaše oči. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor dioptrijskih i naočara za sunce za decu i odrasle vodećih svetskih proizvođača, kao i kontaktna sočiva svih tipova
Pročitaj više

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Naocare Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku

Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku svoje dugogodišnje iskustvo stavlja u službu Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom prostoru u centru Beograda dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji primenjuju najnovija saznanja iz oblasti oftalmologije i estetike
Pročitaj više

Palmotićeva 31
Stari grad, Beograd

Optika Viktorija plus d.o.o.

Optika Viktorija plus nudi veliki izbor dioptrijskih okvira i stakala, sunčanih stakala sa dioptrijom i kontaktnih sočiva. Našim klijentima nudimo besplatan pregled (određivanje dioptrije i prepisivanje naočara). Kod nas možete pronaći dioptrijske ramove vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Nehruova 51a, lok.6
Novi Beograd, Beograd

Centar Za Estetiku i Oftalmologiju Dr Dina Klevernić

Ordinacija DINA je opremljena najsavremenijim aparatima i tehnikom za dijagnostiku i lečenje oka, ali i za najmodernije neinvazivne estetske zahvate. Nalazi se u blizini Tašmajdanskog parka, u Bulevaru kralja Aleksandra 82.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 82, II sprat, stan 6
Vračar, Beograd

Naocare Oftalmološka ordinacija Bogdanović

Oftalmološka ordinacija Bogdanović pruža sve vrste oftalmoloških usluga za decu i odrasle. Posebnu pažnju u radu posvećujemo najmlađim pacijentima, uz upotrebu najsavremenije opreme koja je prilagođena deci u potpunosti. Takođe, vršimo i preglede u kućnim uslovima.
Pročitaj više

Spasovdanska 8b
Čukarica, Beograd

Očna kuća Jevtić

Nakon više od dve decenije uspešnog rada u Prokuplju, očna kuća Jevtić otvara svoja vrata i u Beogradu. U moderno opremljenoj ordinaciji, naši iskusni oftalmolozi rešavaju sve probleme sa Vašim vidom. Takođe, nudimo širok spektar ramova, stakala i kontaktnih sočiva.
Pročitaj više

Sumadijske Divizije 8
Voždovac, Beograd

OKOiOKO optika

Razbistrite Vaš pogled, posetite optičarsku radnju OKOiOKO koja se nalazi na Vračaru. Bilo da Vam je potreban specijalistički pregled, određivanje dioptrije, kontaktna sočiva, naočare za vid ili sunce, nudimo širok asortiman proizvoda i usluga na jednom mestu
Pročitaj više

Njegoševa 46
Vračar, Beograd

Naocare Optičarska radnja Lepši Pogled

Bilo da su Vam potrebne naočare za daljinu ili blizinu, optičarska radnja Lepši pogled je prava adresa za Vas. Zahvaljujući savremeno opremljenoj ordinaciji možemo da ponudimo kompletan oftalmološki pregled za decu i odrasle, kao i visokovalitetne ramove i stakla.
Pročitaj više

Gvozdićeva 18
Zvezdara, Beograd

Opticarska radnja OK Optik

Optičarska radnja Ok Optik nalazi se u ulici Džordža Vašingtona 1 u Beogradu i nudi kompletne usluge, po pristupačnim cenama. Širok izbor ramova, visoko kvalitetna sočiva, edukovano osoblje i profesionalna usluga, samo su deo onoga po čemu smo postali prepoznatljivi.
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 1
Stari grad, Beograd

Naocare Friends & Family

Optičarska radnja Friends & Family nalazi se na 3 lokacije: Grge Andrijanovića 2, Krnjača; Slobodana Jovanovića 4, Višnjička banja i ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karabrma, opština Palilula
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 2, Krnjaca; Slobodana Jovanovica 4, Visnjicka banja; ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karaburma
Borča, Beograd

Oftalmološka ordinacija Pro Lens

Oftalmološka ordinacija Pro Lens nalazi se u Beogradu na opštini Voždovac i to na dve lokacije: TC "Banjica" i SC "Stadion". Oftalmološki pregledi po povoljnim cenama
Pročitaj više

Paunova 24, "TC Banjica"; Zaplanjska 32, "SC Stadion"
Voždovac, Beograd

Naocare Opticarska radnja Mam optika

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Opticarska radnja Optiland

Optiland je optičarska radnja sa velikim iskustvom i dobrim asortimanom robe, koju cesto mozete naci po akcijskim cenama. Nalazimo se u trznom centru Piramida na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a/ lok. 25b
Novi Beograd, Beograd

Queen optic

Nudimo Vam širok spektar naših usluga u vidu: - besplatnog utvrdjivanja dioptrije, ponude dioprtijskih ramova, naočara za sunce, kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje istih, propratne opreme za održavanje naočara
Pročitaj više

Stanoja Glavaša 15
Palilula, Beograd

Naočare nisu samo sredstvo koje vam olakšava vid, ili vas štiti od jarkog sunca i beline snega, već one, na neki način, predstavljaju vaš lični pečat. Želite li biti elegantni, ili osoba od autoriteta, sportski tip, zavodnik/ca... sve to možete postići odabirom određenog okvira.

Podela naočara

Jednonamenske ili monofokalne naočare, predstavljaju rešenje za vas ukoliko ne vidite jasno na daljinu ili na blizinu. Ukoliko ne vidite jasno na blizinu, preporučuju se naočare sa staklima koja su manja po visini, iz prostog razloga, što ćete imati potrebu da pogledate u daljinu, te da ne biste stalno morali da spuštate naočare sa lica. 

Višenamenske naočare se dele na bifokalne, trifokalne i progresivne. Opisaćemo razlike.

Postoji veliki broj ljudi, koji nemaju oštar vid ni na daljinu ni na blizinu. Veoma je frustrirajuće iskustvo stalno menjati naočare, tražiti gde smo ih ostavili, a sve to prilikom obavljanja obaveza na poslu ili kod kuće.

Kod bifokalnih naočara postoji deo za daljinu i deo za blizinu. Sama reč bifokal je složenica od reči „bi“, što znači dva i „fokali“ što znači žižne daljine. Osnovni smisao ovih naočara je da se obezbedi optimalna ravnoteža između vida na daljinu i blizinu. One imaju dva dela, odnosno, najveće konveksno sočivo u donjoj polovini okvira (za gledanje blizu) i najmanje konveksno sočivo (za gledanje na daljinu) u gornjoj polovini rama.

Progresivne ili multifokalne naočare, zamenile su bifokalne, i u potpunosti će odgovoriti vašim potrebama. Kod ovih naočara, jasno ćete moći da vidite na sve tri udaljenosti: blizinu, srednju udaljenost (kao što je rad za kompjuterom, odnosno od 40-80 cm) i na daljinu.

Kancelarijske, progresivne, naočare pružaju jasnu sliku od 30 cm pa sve do četiri metara, i sa njima ćete sve jasno moći videti u jednoj prostoriji, kancelariji, odnosno, čitati dokumenta, raditi za računarom i razgovarati sa strankama.

Fototropne naočare, kod njih je važno da znamo da imaju fotosenzitivne materije koje menjaju boju i stepen propustljivosti u zavisnosti od količine svetlosti. Fotogray i fotobrown su najčešće boje u kojima ćete naći ove naočare.

Polarizovani monofokali, namenjeni su ljudima koji obavljaju aktivnosti u blizini površina sa visokom refleksijom (voda, sneg), ili vozačima u uslovima dnevne vožnje.

Sunčane naočare, kao izraz vaše kreativnosti i stila, ali i kao zaštita vaših očiju od jarke svetlosti ili blještavila snega. Najčešće su u bojama: siva, bron, žuta, zelena.

Cene naočara

Naočare za vid, od 1200 do 9900 dinara, pa naviše.

Naočare za sunce, od 12000 – 27000 dinara (brendirane).

*Cene su date orijentaciono, za precizne podatke, molimo da kontaktirate optičarske radnje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane