Dodaj firmu

Popravka naocara LENSOPTIC

Svetogorska 50
Stari grad, Beograd

Popravka naocara Optika Soko

Optika Soko optičarska radnja nalazi se u Beogradu. Nudi kompletne usluge ugradnje stakala, brze izrade naočara, prodaju i popravku ramova, prodaju sočiva i kompletnih preparata za održavanje
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 321
Zvezdara, Beograd

Popravka naocara Mam Optika

Kao sinonim za tradiciju, kvalitet i vrhunsku uslugu, MAM OPTIKA je mesto gde ćete se osetiti kompletno pobrinutim za Vaše oči. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor dioptrijskih i naočara za sunce za decu i odrasle vodećih svetskih proizvo...
Pročitaj više

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Popravka naocara BellaVista optičarska radnja

Ukoliko Vam je potrebna provera dioptrije, nove naočare ili stakla, optičarska radnja Bella Vista nudi sve za Vaše oči. Na jednom mestu očekuje Vas širok asortiman dioptrijskih okvira, stakala i sunčanih naočara, prepoznatljivog italijansko...
Pročitaj više

Save Mrkalja 17
Borča, Beograd

Popravka naocara Oftalmološka ordinacija Bogdanović

Oftalmološka ordinacija Bogdanović pruža sve vrste oftalmoloških usluga za decu i odrasle. Posebnu pažnju u radu posvećujemo najmlađim pacijentima, uz upotrebu najsavremenije opreme koja je prilagođena deci u potpunosti. Takođe, vršimo i p...
Pročitaj više

Spasovdanska 8b
Čukarica, Beograd

OKOiOKO optika

Razbistrite Vaš pogled, posetite optičarsku radnju OKOiOKO koja se nalazi na Vračaru. Bilo da Vam je potreban specijalistički pregled, određivanje dioptrije, kontaktna sočiva, naočare za vid ili sunce, nudimo širok asortiman proizvoda i usl...
Pročitaj više

Njegoševa 46
Vračar, Beograd

Očna kuća Jevtić

Nakon više od dve decenije uspešnog rada u Prokuplju, očna kuća Jevtić otvara svoja vrata i u Beogradu. U moderno opremljenoj ordinaciji, naši iskusni oftalmolozi rešavaju sve probleme sa Vašim vidom. Takođe, nudimo širok spektar ramova, s...
Pročitaj više

Sumadijske Divizije 8
Beograd

Opticarska radnja OK Optik

Optičarska radnja Ok Optik nalazi se u ulici Džordža Vašingtona 1 u Beogradu i nudi kompletne usluge, po pristupačnim cenama. Širok izbor ramova, visoko kvalitetna sočiva, edukovano osoblje i profesionalna usluga, samo su deo onoga po čemu s...
Pročitaj više

Džordža Vašingtona 1
Stari grad, Beograd

Popravka naocara Friends & Family

Optičarska radnja Friends & Family nalazi se na 3 lokacije: Grge Andrijanovića 2, Krnjača; Slobodana Jovanovića 4, Višnjička banja i ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karabrma, opština Palilula
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 2, Krnjaca; Slobodana Jovanovica 4, Visnjicka banja; ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karaburma
Borča, Beograd

Popravka naocara Opticarska radnja Mam optika

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Queen optic

Nudimo Vam širok spektar naših usluga u vidu: - besplatnog utvrdjivanja dioptrije, ponude dioprtijskih ramova, naočara za sunce, kontaktnih sočiva i tečnosti za održavanje istih, propratne opreme za održavanje naočara
Pročitaj više

Stanoja Glavaša 15
Palilula, Beograd

Svakom  povremeno zatreba popravka naocara. Naočare uglavnom nisu jeftina investicija, pa se često odlučujemo za njihovu popravku umesto da kupimo nove. Pošto naočare koristimo svakoga dana, potrebno je da znamo par trikova kako bismo im produžili trajanje, a sebi uštedeli novac, a naročito živce, jer nije prijatna situacija ako su nam se naočare, recimo oštetile, polomile, a mi bez njih ne vidimo dobro, pa ne možemo obavljati svoje poslovne i svakodnevne obaveze.

Popravka metalnih naočara

Ukoliko ste vlasnik metalnih naočara, svakako znate da ste ih skupo platili, i da je dobro što se možete osloniti na popravku u slučaju da im se nešto neželjeno dogodi. 

Prednost metalnih naočara je u tome što se sve može popraviti, na primer, ukoliko ispadnu šrafovi koji drže stakla. Nekim nezgodnim pokretom možete polomiti dršku ili se može dogoditi da ispadnu papučice, odnosno deo koji naočare drži pričvršćene na nosu.

Kakav god peh da imate sa vašim metalnim naočarima, obratite se optičarskim radnjama koje su oglašene ispod našeg teksta i u najkraćem roku rešite problem.

Popravka titanijumskih naočara

Ako su metalne naočare skupe, onda su titanijumski okviri još skuplji. Iz tog razloga je popravka veoma isplativa investicija. 

Vrlo je važno što se oštećenja na vašim naočarima mogu sanirati veoma brzo, jer mnogim ljudima je bez „drugih očiju“, život nezamisliv. Nije moguće raditi, čitati, pisati, pa ni gledati TV program, ukoliko ne vidite jasno.

Okvir se vari, ukoliko je oštećen, a moguće je i ultrazvučno čišćenje rama. Vaša stakla mogu promeniti i boju, ako tako želite. Opruge, matice, papučice, šrafovi i svi drugi rezervni delovi za vaše titanijumske naočare nalaze se u optičarskim radnjama koje pružaju ovu vrstu usluge. 

Popravka naočara iskustva

Ako je već došlo do oštećenja, onda popravku svakako morate prepustiti profesionalcima. Ako sami nešto pokušavate da popravite, zbog svog neiskustva u tome, možete trajno oštetiti svoje naočare, posle čega ih ni stručno lice ne može popraviti. Zato je najbolje odmah se obratiti optičarskoj radnji koja vrši popravku naočara.

Neke od usluga koje možete pronaći u optičarskoj radnji, a u vezi su popravke naočara: 

  • popravka papučica (papučice su deo vaših naočara koje ih drže stabilno na vašem nosu). Dešava se da su ljudi alergični na materijal od koga su sačinjene papučice, pa se one moraju zameniti.
  • prebacivanje stakala iz rama – može se desiti da vam se dioptrija u međuvremenu promenila, pa je potrebno izvaditi stara stakla i staviti nova.
  • antirefleks sloj – ovaj efekat učiniće da vaše naočare budu manje osetljive na refleksiju, dok recimo, radite za računarom, ili ste u noćnoj vožnji automobilom. Takođe, antirefleks sloj se preporučuje ukoliko nosite visoke dioptrije, ili jednostavno, želite da se na fotografijama vide vaše oči. Ukoliko radite neki posao na kome imate slabo osvetljenje, naočare sa antirefleks sočivima, svakako će vam pomoći.
  • ukoliko nosite plastična sočiva, biće vam potreban tvrdi sloj, koji će zaštiti plastiku od grebanja.
  • izrada i zamena najlona/šrafova/kapica
  • bojenje stakala prema želji kupca i formiranje naočara prema obliku vaše glave. 
  • Posle svih korekcija koje su potrebne vašim naočarima, vi ćete sasvim sigurno biti zadovoljni a na svet ćete gledati vedrijim pogledom!

Popravka naočara – cene

Okvirne cene su od 6300 do 18400 dinara, usluga zamene stakala plus 1000 dinara ugradnja. U ovu uslugu uključena je ugradnja antirefleks sloja.

Zamena papučica od 100 – 200 dinara po komadu.

*Cene su date orijantaciono, za sve precizne informacije, vezano za uslugu popravka naočara predlažemo da kontaktirate optičarske radnje ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane