Dodaj firmu

Optika Soko - optičarska radnja

Optika Soko optičarska radnja nalazi se u Beogradu. Nudi kompletne usluge ugradnje stakala, brze izrade naočara, prodaju i popravku ramova, prodaju sočiva i kompletnih preparata za održavanje
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 321
Zvezdara, Beograd

Optik Bane

Optik Bane optičarska radnja bavi se popravkom i izradom stakala i naočara, a u našim radnjama možete pronaći i veliki asortiman ramova i prateće opreme. Nalazimo se na dve lokacije, na Voždovcu-Naselje Braće Jerković, kao i u Resniku.
Pročitaj više

Meštrovićeva 32
Voždovac, Beograd

Naočare za kompjuter Mam Optika

Kao sinonim za tradiciju, kvalitet i vrhunsku uslugu, MAM OPTIKA je mesto gde ćete se osetiti kompletno pobrinutim za Vaše oči. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor dioptrijskih i naočara za sunce za decu i odrasle vodećih svetskih proizvo...
Pročitaj više

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Naočare za kompjuter BellaVista optičarska radnja

Ukoliko Vam je potrebna provera dioptrije, nove naočare ili stakla, optičarska radnja Bella Vista nudi sve za Vaše oči. Na jednom mestu očekuje Vas širok asortiman dioptrijskih okvira, stakala i sunčanih naočara, prepoznatljivog italijansko...
Pročitaj više

Save Mrkalja 17
Borča, Beograd

Opticarska radnja Optiland

Optiland je optičarska radnja sa velikim iskustvom i dobrim asortimanom robe, koju cesto mozete naci po akcijskim cenama. Nalazimo se u trznom centru Piramida na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 153a/ lok. 25b
Novi Beograd, Beograd

Opticarska radnja Friends & Family

Optičarska radnja Friends & Family nalazi se na 3 lokacije: Grge Andrijanovića 2, Krnjača; Slobodana Jovanovića 4, Višnjička banja i ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karabrma, opština Palilula
Pročitaj više

Grge Andrijanovica 2, Krnjaca; Slobodana Jovanovica 4, Visnjicka banja; ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karaburma
Borča, Beograd

Naočare za kompjuter Opticarska radnja Mam optika

Pećska 3, (kod Đeram pijace)
Zvezdara, Beograd

Naočare za kompjuter Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku

Belloko Centar za Oftalmologiju i Estetiku svoje dugogodišnje iskustvo stavlja u službu Vašeg zdravlja i lepote. U prijatnom prostoru u centru Beograda dočekaće Vas vrhunski stručnjaci koji primenjuju najnovija saznanja iz oblasti oftalmolog...
Pročitaj više

Palmotićeva 31
Stari grad, Beograd

U savremenom svetu, radni dan se ne može zamisliti bez upotrebe računara, tableta, mobilnog telefona, a naočare za kompjuter postaju neminovnost i potreba... Da li vam se nekada učinilo da ekrani ovih uređaja previše šljašte, pa vas od toga zabole oči ili glava, naročito ako provodite dugo vremena radeći na njima?

Moguće je i da niste profesionalno vezani za računare, ali da ipak volite da listate razne sadržaje sa interneta, i to često potraje duže od četiri sata u kontinuitetu, npr... Kako da zaštitite svoje oči od negativnih zračenja ekrana, saznajte u tekstu koji se nalazi pred vama.

Kompjuterske naočare

Naime, suvoća oka, zamagljen vid, glavobolja, povećanje postojeće dioptrije ili pojava nove – to su samo neki od problema koji mogu da nastanu zbog više sati pred monitorom. Upravo zbog svega navedenog, javila se potreba da se koriste naočare za kompjuter, koje neutrališu ove štetne efekte.

Naočare za kompjuter iskustva

Naočare za kompjuter imaju poseban sloj, koji se nanosi sa obe strane stakla, dakle, i sa spoljne i sa unutrašnje, i u stanju je da vas zaštiti sto procentno od takozvane plave svetlosti.

Vrste naočara za kompjuter

Naočare za kompjuter čuvaju zdravlje vaših očiju, i to na taj način što propuštaju osnovni vidljivi spektar svetla a to je korisno plavo tirkizno svetlo. To bi istovremeno značilo da ovakve naočare eliminišu štetno svetlo.

Naočare za kompjuter sa dioptrijom

Naravno, veliki broj ljudi nosi naočare sa određenom dioptrijom, pa im zaštitne naočare koje ne poseduju dioptriju, ne bi značile ništa. Zbog toga se izrađuju naočare koje su specijalno prilagođene vama, a pre toga je potrebno da imate recept od oftalmologa.

Naočare za računar

Naočare za računar štite oko od toga da prerano ostari, i to na više načina.

Pre svega, one sadrže filter, koji umanjuje umaranje očiju, tako da možete da provedete više vremena radeći za kompjuterom. Osim toga, naveli smo da imaju obostranu zaštitu, i sa unutrašnje i sa spoljne strane, a i reduciraju plavo-ljubičasto svetlo, pa tako produžavaju život stanicama mrežnjače oka.

Naočare za rad na računaru

Naočare za rad na računaru imaju i sloj koji je protiv magljenja, nagomilavanja čestica prašine, protiv masnih otisaka prstiju, kao i sloj protiv grebanja i anti-reflex sloj.

Zaštitne naočare za kompjuter

Od štetnog UV zračenja, kada nosimo zaštitne naočare za kompjuter, zaštićeni smo čak dvadeset pet puta više, tako da su one najbolja UV zaštita na prozirnim sočivima.

Naočare za zaštitu od kompjutera

Korisno je da znate, da ako već nosite naočare koje imaju dioptriju, da bi trebalo da imate i sloj protiv štetnog zračenja. To bi značilo da ćete i dalje moći da obavljate neometano sve svoje poslove, a pri tome ćete izbeći sve negativne pojave.

Takođe je dobro da imate informaciju, da je za rad na računaru najbolje da prostorija bude osvetljena prirodnim svetlom, jer se tada oko najmanje napreže i umara.

Naočare za kompjuter cena

Cene su zaista različite, u zavisnosti od vrste i karakteristika naočara za kompjuter, ali možemo reći da se u proseku kreće od 2500-3000 dinara pa naviše. Naočare za računar koje poseduju dioptriju, svakako imaju višu cenu. 

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane