Opticarska radnja Friends & Family

 • 9
 • %
5.00 | 11 ocena
 • Ulica: Grge Andrijanovica 2, Krnjaca; Slobodana Jovanovica 4, Visnjicka banja; ugao Marijane Gregoran i Diljske, Karaburma
 • Opština: Borča
 • Grad: Beograd
 • Telefon: 011/Prikaži broj
 • Mobilni: 069/Prikaži broj

OPTIČARSKA RADNJA FRIENDS & FAMILY


Otvorili smo novi prodajni objekat na Karaburmi, ugao ulica Marijane Gregoran i Diljske. Kontakt: 069/2715 792

Povoljne cene naočara.

Optičarska radnja “ Friends & Family “ osnovana je 2008 godine u Beogradu.
U optičarskoj radnji “ Friends & Family “ možete uraditi besplatnu kontrolu vida kao i konslutaciju sa oftalmologom ( koji će vam dati sve potrebne informacije o Vašem oku i rado odgovoriti na sva Vaša pitanja ), maloprodaja i ugradnja svih vrsta dioptrijskih sočiva, najvećih svetskih brendova.
Zahvaljujući dugogodišnjem radu, stečenom iskustvu i stalnoj edukaciji zaposlenih u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve i potrebe kako domaćih tako i stranih klijenata. Optiku “ Friends & Family “ čine dve optičarske radnje: u naselju Krnjača i Višnjička Banja. Namena naših optika “ sve na jednom mestu “ uključuje kontrolu dioptrije, savet i prodaju dioptrijskih stakala, ramova, kontaktnih sočiva, rastvora za čuvanje kao i obuku za bezbedno nošenje i rukovanje optičkim proizvodima. Realizacija izrade naočara kao i nabavke sočiva je u najkraćem mogućem vremenskom intervalu. Optički proizvodi ( dioptrijski okviri kao i sunčane naočare ) u ponudi su visokog kvaliteta, poznatih i proverenih robnih marki, iz širokog asortimana renomiranih domaćih i stranih proizvođača optike, sa kojima optika “ Friends & Family “ ima tradicionalno dobre odnose.
Dugoročni cilj očne kuće je da uspostavi profesionalno - efikasne odnose sa svojim klijentima vodeći računa o njihovim potrebama, štedeći pritom njihovo dragoceno vreme i novac.

Meka kontaktna sočiva:

- meka kontaktna sočiva različitog vremenskog perioda nošenja – dnevna, mesečna, tromesečna, šestomesečna i godišnja.
- meka kontaktna sočiva najnovije generacije silicon hidrogel materijala koji omogućava produženo nošenje (višednevno) zahvaljujući velikoj propustljivosti kiseonika.
- sferična, asferična, torična i multifokalna sočiva.
- paleta sočiva u ponudi renomiranih svetskih proizvođača bausch & lomb, ciba vision, hydron, cooper vision, ledasoft..
- odabir i savet oko uzimanja ukrasnih / kolornih sočiva .Rastvori za održavanje sočiva:

- deterdženti i konzervansi za čišćenje i odlaganje mekih i polutvrdih sočiva američkih i evropskih proizvođača.
- veštačke suze neophodne kod pacijenata sa nedovoljnim lučenjem suza pri nošenju kontaktnih sočiva.
- tablete za dubinsko skidanje proteinskih naslaga sa kontaktnih sočiva.
- kasete i kozmetički setovi za odlaganje i nošenje sočiva.

Dioptrijska stakla i okviri:

- specijalna tanka plastika nove generacije u svim indeksima 1.5,1.56,1.6,1.67,1.74.
- svi filteri i stepeni zaštite u strukturi stakala/plastike ili naknadno nanošenje po želji klijenata.
- antirefleksni sloj ( sloj koji sprečava i odbija dolaznu refleksiju svetlosti-omogućava jasniji i prijatniji vid kroz naočare )
- antiskreč sloj (zaštita plastike nanešena u mikronskom sloju koja sprečava grebanje).
- hidrofobni sloj (sprečava zamagljivanje plastike pri temperaturnim promenama toplo-hladno ).
- emi sloj (zaštita oka od elektromagnetnog zračenje pri radu sa komjuterima i elektonskom opremom niskog inteziteta zračenja ).
- foto senzitivna plastika (brown/grey) poslednje generacije izuzetnog stepena tamnjenja i svetljenja u brzom vremenskom intervalu zavisno od količine svetlosti kojoj je izložena.
- najnovije generacije bifokalnih ( dve dioptrije blizina / daljina) i multifokalnih-progresivnih(tri dioptrije blizina/srednja daljina/daljina ) plastičnih stakala
- metalizacija i bojenje plastike u nijansi,boji i procentu zatamnjenja po želji klijanata u rasponu od 5% do 75%.
- ugradnja dioptrijske plastike u sunčane okvire u svim varijantama zakrivljenosti naočara.
- dioptrijski okviri za ugradnju optičkih pomagala (staklo/ plastika) proverenih proizvođača savremenog dizajna i vrhunskog kvaliteta.
- sve vrste i tipovi okvira /metal, plastika, acetat/ u varijantama punog metalnog rama, punog plastičnog ili acetatnog rama, okvira na bušenje, narezivanje strunom ili punktiranje pod pritiskom-tipliranje.
- svi okviri se isporučuju klijentima sa originalnim tvrdim futrolama, micro-fiber krpicama i tečnostima za pranje plastičnih stakala.
- klijenti se obaveštavaju o načinima održavanja i čuvanja okvira, vezano za uslove trajanja i važenja garancija na dioptrijske ovire i stakla.
- brendovi zastupljeni u prodavnicama brižljivo su selektovani prema iskustvenom pokazatelju odnosa cena-kvalitet : armani, optolux, renato balestra, people, trussardi, enrico coveri, jecerson, gucci, tony morgan, enchant, rocco baroco, max, exess...
- rezervni delovi ( flexovi, papučice, šarniri, šrafovi, tiplovi, drške...) kao i poravka u garantnom roku čini deo obezbeđenog optičkog srevisa koji vam stoji na raspolaganju kupovinom proizvoda u našoj očnoj kući.

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2016 09:34
Ana Milosavljevic

Vase je samo da dodjete na pregled a za sve ostalo su zaduzeni oni.Brzo i bezbolno bez mnogo cekanja.Sve pohvale za kvalitet usluge.Realizacija izrade naocara kao i nabavke sociva je u najkracem mogucem vremenskom intervalu.

11.11.2014 07:38
Marko

Pozdrav, mene interesuje dali imate zenski okvir BOSS ORANGE 0025 mat crni.

08.10.2014 02:32
Rada

Molim vas da mi odgovorite da li vrsite preglede dioptrije i koliko kosta, a takodje me interesuje pocetne cene rama i stakla. Hvala puno unapred.

09.10.2014 05:28
Dragan

Poštovani radimo kontrolu vida i odredjivanje dioptrije. Besplatna je kontrola i ide uz kupovinu okvira,stakala ili komplet naočara. Početne cene okvira su od 1000 dinara pa naviše. Početna cena stakala je od 900 dinara pa naviše. Pozdrav

16.06.2014 08:09
Natasa

Molim vas da mi odgovorite da li imate ženski ram ENRICO COVERI oznake 52 kvadratić 16 135 jer mi je po drugi put pukla stopica koja više ne može da se vari, pa sam mislila da iskoristim već postojeća stakla. Ako imate koja je cena? Hvala puno na odgovoru .

20.05.2014 05:16
zoran

koliko kosta pregled i izrada stakala na mom okviru

22.05.2014 04:44
dragan

Kod nas u radnjama se radi kontrola dioptrije i to je besplatno ... A cena stakala zavisi od vrste stakala i plastike... Pritom ugradnja stakala u vas ram je besplatna. Pozdrav

05.03.2014 08:23
Ljubisa

Pozdrav… Doktor mi je preporucio naocare sa zastitnim staklima bez dioptrije. Te naocare su mi potrebne za rad na racunaru pa me interesuje koliko kostaju.

06.03.2014 12:56
Dragan

kod nas u radnji je sada 15 % popusta na stakla tako da su zastitna stakla ( HMC ) sada 2200 dinara par. I imamo nesto kvalitetnija stakla koja su sada na akciji 4250 dinara par. Pozdrav

20.02.2014 11:23
Miroslav

Pre mesec dana su mi napravljene progresivne naocare, u Kovinu. Slovenacka firma OKMgroup.Plastika inlogic S18 CR-39.Nosim ih desetak dana i privikao sam se.Interesuje me da li kod Vas moze naknadno da se nanese antirefleks sloj i koliko bi to kostalo.Unapred hvala, Miroslav iz Kovina.

23.02.2014 06:36
Dragan

trebalo bi proveriti ali mislim dda se tomože uraditi ali, taj antirefleks nije istog kvaliteta kao kao i antirefleks koji se radi u strukturi stakla moze doci do lakšeg pucanja sloja...... cena bi bila oko 2000 - 2500 dinara za par stakala. pozdrav

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Opticarske radnje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Opticarska radnja Friends & Family
 • ppticarska radnja friends and family,
 • opticarska radnja Krnjaca,
 • opticarska radnja Visnjicka banja,
 • prodaja dioptrijskih stakala,
 • prodaja ramova za naocare,
 • povoljne cene naocara,
 • kontaktna sociva cena,
 • kolorna sociva,
 • antirefleks naocare beograd