Dodaj firmu

Da li ste se nekada zapitali zašto se muške torbice zovu baš - torbice? Možda zato što su male? Verovatno vam je dosta puta upadalo u oči kako devojke i žene sa sobom nose ogromne tašne. Kada biste žensku torbu okrenuli naopačke iz nje bi izletelo svašta – ruž za usne, ogledalca, važeća i istekla lična karta, parfem, razni ključevi za koje ni dotična dama više ne zna koja vrata otključavaju...

Muškarci su daleko praktičniji, pa im je zbog toga sasvim dovoljna i jedna torbica, u koju će smestiti najpotrebnije stvari, kao što su lična dokumenta, novčanik, cigarete, upaljač, dezodorans, jedan ili dva mobilna telefona i ključevi, od auta i stana...

Muške torbice – vrste

Naravno, nije svejedno kakvu ćete torbicu odabrati, jer ona prosto mora da se uklapa u vaš celokupni stil. Pođimo najpre od boja u kojima možete pronaći muške torbe, a to su crna, svetlo i tamno braon, teget plava... Ove varijante najčešće nalaze put do ukusa muškaraca, a kada je reč o materijalima od koga su torbice izrađene, tu svakako prednjači koža.

Što se tiče dizajna, odnosno oblika muških torbica, one mogu biti ručne, sa dugačkim kaišem, te manjih ili većih dimenzija u zavisnosti od vaših potreba. Vrlo je fensi kada pripadnici jačeg pola nose svoje torbice preko ramena, što obično prati uska majica i lepo izvajano telo.

Muške torbice – iskustva

Izbor ovog elementa vašeg stajlinga trebalo bi da govori o tome da li ste vi poslovan čovek, sportski tip ili neko ko neumorno prati modne trendove... Takođe, mnogo bolji utisak ćete ostaviti ako se pojavite sa torbicom koja je brendirana, nego sa nekim fejkom. 

Ponekad se zapitamo, da li je popularnost muških torbica nastala zbog modnih ili praktičnih razloga? Verovatno bi tačan odgovor bio negde na zlatnoj sredini, jer je činjenica da su muške torbice veoma praktične i lake za rukovanje i upotrebu, ali isto tako odaju i čoveka od stila. To se posebno odražava ako je dotičan gospodin odabrao poznatu modnu marku i skup primerak izrađen od kvalitetnih materijala, modernog dizajna. 

Ako ne volite previše da lutate po gradu u potrazi za idealnom torbicom, dovoljno će biti da ih sve vidite na jednom mestu, putem interneta, to jest, lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje se bave prodajom aksesoara za muškarce, kao i kožne galanterije.

Na njima su muške torbice predstavljene najpre slikom, koja se može uvećati, a potom i tekstualnim opisom, gde su navedene najvažnije karakteristike proizvoda, kao što su materijal od koga je torbica izrađena, boje u kojima je dostupan, dimenzije i slično.

Prikazane su i cene, a sortiranje je veoma lako, jer možete poređati artikle od najskupljeg ka najpovoljnijem i obratno. Cene se takođe mogu i uporediti, a ukoliko vam neka torbica baš zapadne za oko i odlučite se za naručivanje, isto se obavlja u par jednostavnih koraka. 

Dakle, prostim dodavanjem u korpu, i potvrđivanjem porudžbine, vi već možete da očekujete torbicu na vratima svog stana, narednog dana. Podrazumeva se, tek nakon što izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. 

Sada, kada ste fensi i doterani, sve je spremno za jedan nezaboravan večernji izlazak, na kome će vaš stajling svakako obeležiti pažljivo odabrana moderna muška torbica.

Muške torbice – cena:

Potrebno je izdvojiti od 4790 din. do 19500 dinara za određene modele muških tašni, dok su svi modeli izrađeni od prirodne kože. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane