Dodaj firmu

Neseseri su jednostavno neophodni i to svaka pripadnica lepšeg pola veoma dobro zna. Svako od nas poseduje mnogo sitnica, koje mogu zatrebati u bilo kom trenutku i veoma je dobro sve te stvarčice imati na jednom mestu. 

Iz tog razloga, izboru nesesera se mora prići veoma pažljivo, pošto on mora da ispunjava svoju primarnu ulogu, ali takođe da govori o vašem ukusu i stilu.

Kožni neseseri

Niko ne želi neseser koji bi posle par nedelja upotrebe izgledao pohabano, iskrzano i staro. Iz tog razloga, najbolje što možete da učinite, jeste da birate kvalitet, a sa kožnim neseserom ćete upravo sve to i dobiti. 

Platneni neseseri

Ovakva vrsta nesesera je namenjena uglavnom sportskim tipovima dama, dok kožu više preferiraju osobe klasičnog stila. Neseser predstavlja najbolji način da šminku ponesete sa sobom, jer nikada ne znate u kom trenutku će vam zatrebati.

Putni neseseri

Zaista, da li možete da krenete na put bez nesesera? Kada se nalazimo negde daleko od kuće, to jest na odmoru u nekom hotelu, neseser na stočiću pored kreveta predstavljaće savršenog asistenta svakog jutra i svake večeri.

Neseseri za ručni prtljag

Postoje neke stvari za koje želimo da su nam uvek na dohvat ruke. Ponekad se dešava da idemo na duži ili kraći put, a ručni prtljag je zapravo vrsta prtljaga koji može da bude pokraj nas u putničkoj kabini, kada letimo avionom, na primer. 

Neseseri – iskustva

Da li ste se možda nekada zapitali, kako je uopšte nastala potreba za neseserom? Naime, skoro svaka pripadnica lepšeg pola koristi šminku i kozmetiku, koja često dolazi u velikoj ambalaži, to jest, u ogromnim kutijama. 

Ukoliko želite da imate sve što vam je potrebno uz sebe, dok ste na poslu, na primer, morali biste sve to da stavite u tašnu, a tašna, ma koliko velika bila, ipak ne bi bila dovoljna.

Trik je ovde veoma jednostavan, a to bi značilo da ćete sve preparate izvaditi iz originalnih pakovanja i na taj način, sve veoma jednostavno smestiti u neseser. On će držati na okupu i ruž za usne, i kreme za ruke, maskare, rumenilo... 

Ovakav trend zapravo su započeli profesionalni šminkeri. Pošto oni sa sobom moraju da nose velike količine proizvoda raznih brendova, korišćenjem nesesera omogućeno im je da ponesu sve što žele, a jedino što su pre toga morali da učine, jeste da proizvode izvade iz njihovih originalnih pakovanja.

Neseseri cena

Koliko ćete platiti za vaš idealni neseser, pre svega će zavisiti od materijala izrade, ali i od dimenzija, dizajna... U tom smislu, cene se kreću od 1900 din. sve do 4100 dinara za pojedine modele ženskih nesesera od lak kože.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane