Kodzić kožne jakne

4.4 | 7 ocena
Ulica: Kneza Milosa 9
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Kodzić kožne jakne
Telefon: 011/
Mobilni: 062/

O nama

KOŽNE JAKNE KODŽIĆ

Porodično preduzeće Kodžić poseduje 95 godina dugu tradiciju u proizvodnji kožne konfekcije i galanterije. U našem maloprodajnom objektu koji se nalazi u strogom centru grada očekuje Vas veliki izbor modela muških i ženskih kožnih jakni, novčanika, kaiševa, rukavica izrađenih od najkvalitetnije kože svih nijansi. Takođe, nudimo mogućnost izrade jakne po Vašoj meri i to za samo jedan dan.

Tradicija uspešnog poslovanja koja datira još od pre II svetskog rata, sa velikim uspehom se prenosi sa generacije na generaciju. Veoma značajno priznanje za kvalitet i konkurentnost predstavljaju pobede na tenderima za kožne modne jakne i torbe koje raspisuju Ministarstva, Vojska, Inspekcije i druga javna preduzeća.

Sa ponosom ističemo da je preduzeće Kodžić imalo to zadovoljstvo i čast da napravi kožnu jaknu za pilote Srbije. Naša vojna jakna postala je popularna ne samo kod pilota u našoj zemlji i inostranstvu, nego i kod običnih ljudi, posebno mladih. Jakne se izrađuju po najstrožijim vojnim normativima i od kože izuzetnog kvaliteta koja je vodootporna i pruža efikasnu zaštitu od vetra.

Unutrašnjost jakne je postavljena specijalnom visokoznom postavom koja deluje kao klima i greje kada je hladno, a pri višim temperaturama hladi. Upravo iz tog razloga, Kodžić kožne jakne su pogodne za nošenje kako u hladnim zimskim danima, tako i u prelaznom periodu. Pored pilotskih jakni, radimo i kožne jakne za potrebe policije i Kobri.

Sa ciljem da svakome pružimo priliku da bude pilot, nudimo šivenje po meri kožnih vojnih jakni. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor nijansi boja najkvalitetnije kože od koje izrađujemo sve jakne brenda Kodžić.

Preduzeće Kodžić u svojoj ponudi ima i preko 100 modela kožnih jakni i mantila za dame izrađene od ovčije kože vrhunskog kvaliteta. Zahvaljujući bogatoj i raznolikoj paleti boja, sigurni smo da ćete lako pronaći model koji će se savršeno uklopiti u Vaš stil odevanja. Još jedna mogućnost koju Vam nudimo je izrada jakni po meri i to za samo jedan dan. Bilo da želite kraći ili duži model, sa krznom ili bez, naš stručni tim se trudi da sve Vaše želje sprovede u stvarnost.

Ukoliko je Vaša omiljena jakna doživela neko oštećenje usled dugogodišnjeg nošenja, firma Kodžić nudi kompletan servis kožnih jakni i proizvoda od kože. Naše usluge obuhvataju sve vrste popravki, prepravki i farbanje kože, zamenu postave, rajsferšlusa, rendera i sl.

Osim vrhunskih proizvoda od kože, naša ponuda obuhvata i italijanske bunde renomiranog proizvođača Nello Santi. Da uspešni idu sa uspešnima potvrđuje i činjenica da ova porodična firma poseduje dugu tradiciju poslovanja od 1976. godine. U našoj ponudi nalaze se ručno izrađene bunde od visokokvalitetnog prirodnog krzna i kolekcije koje prate najnovije svetske trendove.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 09-21h

Kožne jakne Kodžić, Kneza Miloša 9, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Milosavljevic
  11.05.2017 04:14

  Unutrasnjost jakne je postavljena specijalnom visokoznom postavom koja deluje kao klima i greje kada je hladno,a pri visim temperaturama hladi.Upravo iz tog razloga, Kodzic kozne jakne su pogodne za nosenje kako u hladnim zimskim danima,tako i u prelaznom periodu.

  Kristina Milosevic
  13.03.2017 09:03

  Preduzece Kodzic u svojoj ponudi ima preko sto modela koznih jakni i mantila za dame izradjene od ovcije koze vrhunskog kvaliteta.Zahvaljujuci bogatoj i raznolikoj paleti boja,sigurna sam da cete lako pronaci model koji ce se savrseno uklopiti u vas stil odevanja.

  Firme u blizini

  La Force leather, Bulevar Mihajla Pupina 10a - YU biznis centar, lokal 28/L, Novi Beograd, Beograd
  Kožna galanterija Erčić, Makedonska 2, Kaludjerica, Grocka, Beograd
  Radaković Company - Aviatrix i druge kožne jakne, Nehruova 51, I sprat, lok 46, Novi Beograd, Beograd
  Proizvodi od kože YELA LEATHER STUDIO, Palilula, Palilula, Beograd