Dodaj firmu

Knjižara Srđan

Srđan Knjižara nudi veliki izbor školskog i kancelarijskog pribora, udžbenika za osnovnu školu, izdanja izdavačkih kuća Vulkan i Pčelica, rančeve, gift program. Nudimo još u usluge fotokopiranja, skeniranja i očitavanja dokumenata.
Pročitaj više

Omladinsko šetalište 3a, Petlovo brdo
Rakovica, Beograd

Putne torbe i koferi Kupon

Kupon.rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu.. Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Ko god kreće na put, bilo da je u pitanju kraća ili duža relacija, neophodne će mu biti putne torbe i koferi. Te dve stvarčice su uvek predstavljale sinonim za godišnje odmore, poslovna putovanja, razna preseljenja... 

Putne torbe

Takozvani putni program zapravo sadrži sve što vam je neophodno za putovanje. Osim putnih torbi, tu će se zateći raznovrsni koferi, torbe, rančevi... Ovakvi programi imaju za cilj da vam ponude različite proizvode, kako bi svako za sebe pronašao baš ono što mu je neophodno.

Putne torbe sa točkićima

Da li se neko nekada zapitao, šta to sve može da stane u jednu putnu torbu? Verovatno bi najtačniji odgovor bio – mnogo što-šta potrebnog ali i nepotrebnog. Međutim, ljudi koji se na brzinu pakuju, obično ne prave razliku između ove dve kategorije. 

Zbog toga putne torbe postaju preteške, pa ih je teško nositi. Iz tog razloga, točkići koji se nalaze na njima, zaista su spasonosni. Na taj način, putnom torbom je lako rukovati, i njenu težinu nećete ni osetiti.

Koferi

Kofere možete pronaći kao ženske, muške i dečije. Oni su različitih oblika, dezena, veličina... Trgovci se trude da na jednom mestu okupe sve proizvođače, kako bi svako od nas mogao da pronađe ono što želi. 

Koferi moraju pre svega biti funkcionalni, ali i dekorativni i modernog dizajna. Na primer, dame će poželeti elegantan kofer, dok pripadnici jačeg pola priželjkuju klasičan dizajn.

Kožne putne torbe

Koža je oduvek bila veoma skupa i cenjena, pa će putna torba sačinjena od ovog prirodnog materijala, svakako govoriti o vama kao o osobi od ukusa i stila. Kožne putne torbe su moderno izrađene i veoma su dugotrajne, zahvaljujući svom kvalitetu.

Koferi sa točkićima

Ako imate dete koje putuje na ekskurziju, onda svakako znate da ono želi da ponese sve i svašta, pa će kofer svakako biti teži nego što dete može da ponese. U tom smislu, kofer sa točkićima može da bude sjajno rešenje, a ako je isti ukrašen motivima omiljenih dečijih crtanih junaka, postigli ste pun pogodak pri odabiru.

Kvalitetne putne torbe i koferi

Putne torbe i koferi se odlikuju izuzetnom funkcionalnošću, ali i vrhunskim kvalitetom. Na internet prezentacijama firmi koje u svojoj ponudi imaju program za putovanja, možete pronaći poznate svetske brendove. 

Online kupovinom, uštedeli ste sebi vreme i trud oko izbora, jer imate celokupnu ponudu na jednom mestu. Naručivanje ovih artikala se obavlja veoma jednostavno, a dostava se vrši brzom poštom, na vašu adresu, na teritoriji cele Srbije.

Putne torbe cene

Koliko ćete novca izdvojiti za putnu torbu zavisi od više činilaca, kao što je materijal izrade, veličina, dizajn, a veoma je bitno i koji proizvođač je u pitanju. U tom smislu, cene se kreću od 3200 din, sve do 19500 dinara za određene modele.

Koferi cene

Kada je reč o koferima, njihove cene se kreću u rasponu od 6990 din. sve do 51000 dinara, za set kofera, pojedinih brendiranih modela. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane