Dodaj firmu

Novex proizvodnja kožne galanterije

Ručna izrada i proizvodnja kožne galanterije u Beogradu. Novčanici, futrole, neseseri, kaiševi, galanterija za žene i muškarce u više boja i modela
Pročitaj više

Partizanska 81a, Boleč
Grocka, Beograd

Svi znamo sta su Akt tašne. Verovatno svaka žena ujutru sa radošću poljubi svoju jaču polovinu, dok on, poslovno odeven, uz obaveznu akt tašnu u ruci, odlazi na posao. I zaista, da li išta odaje upečatljiviji izgled ozbiljnog poslovnog čoveka, od jedne pažljivo odabrane kožne aktovke?

Kožne akt tašne

Na nekim stvarima nikako ne bi trebalo štedeti, a akt tašna potpada u tu grupu. Naime, da li želite povoljno plaćenu poslovnu torbu, koja će nakon nekoliko radnih sedmica ili čak dana, izgledati neugledno i pohabano? Pomislite – kakav utisak ćete tada ostavljati na svoje klijente, poslovne partnere ili saradnike? Pomisliće za vas, da ste neko ko ne vodi dovoljno računa o svom stajlingu, ili jednostavno ne ceni dovoljno posao koji obavlja.

Dakle, kožne akt tašne govore o vašoj poslovnosti, to jest, o ozbiljnom pristupu onome čime se bavite. Kada kupujete aktovku, veoma je dobro da ona bude od kože, i to iz više razloga.

Naime, koža je sasvim prirodan materijal, i odlikuje je pre svega, veoma visok kvalitet, dugotrajnost i izdržljivost. Suprotno gorenavedenom primeru, vaša kožna tašna će dugo vremena izgledati kao da je upravo izašla iz radnje. 

Kožne aktovke

Pošto je kožna aktovka zapravo sinonim za ozbiljnog biznismena, potrebno je da obratite naročitu pažnju kada je reč o dizajnu, dimenzijama, boji... Ne zaboravite, sve će to u narednom dužem periodu drugim poslovnim ljudima govoriti o vama. A svakako, želite da ostavite što bolji utisak.

Često se bira crna ili tamno braon akt tašna, i to su boje koje se relativno lako mogu uklopiti uz sve odevne kombinacije. Sigurno nećete dozvoliti da aktovka „štrči“ u odnosu na vaše cipele ili odelo? 

Ako sve pažljivo uklopite, odavaćete utisak osobe od ukusa i stila, a svakako znate da i drugi vole takve ljude, koji pre svega, drže do sebe ali i do impresije koju će ostaviti na okolinu.

Muške akt tašne

Možda ste toliko zauzeti poslom da vam jednostavno ne preostaje vreme da lutate gradom i tražite adekvatnu akt tašnu za sebe, a svesni ste da ju je potrebno pažljivo birati? U tom slučaju, celokupnu ponudu možete da pronađete na jednom mestu i to zahvaljujući lepo osmišljenim web prezentacijama firmi koje imaju u svojoj ponudi akt tašne.

Kožne aktovke su predstavljene najpre slikom, koja se može uvećati. Ako vam se na prvi pogled dopala neka od muških poslovnih tašni, možete o njoj pročitati glavne karakteristike. Tu ćete naći informacije od kog materijala je izrađena, koje su njene dimenzije, u kojim bojama je dostupna... 

Poslovnim ljudima je veoma važna i unutrašnjost torbe, pored njenog spoljašnjeg izgleda. Tako aktovka može da sadrži tri pregrade, koje će vam pomoći da uredno rasporedite dokumenta i sve ostalo što vam je potrebno za jedan uspešan poslovni dan.

Akt tašne takođe mogu posedovati pregradu za laptop, pošto je on često neophodan velikom broju zaposlenih. 

Akt tašne cena

Cene se kreću u rasponu od 9500 din. sve do 42000 dinara za određene kožne modele akt tašni.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane