Dodaj firmu

Servis aparata za pritisak Venis

Servis aparata za pritisak "Venis",je usko je specijalizovan servis za merno regulacionu i medicinsku opremu. Vršimo servis aparata za pritisak svih domacih i stranih proizvodaca
Pročitaj više

Cara Dušana 70, Zemun
Zemun, Beograd

Bazico Lab

Bazico Lab je Vaš pouzdan partner kada Vam zatreba laboratorijska oprema vrhunskog kvaliteta. U našoj ponudi očekuje Vas laboratorijsko staklo, filter papir, hemikalije i pribor vodećih proizvođača. Takođe, nudimo servisiranje opreme, kao ...
Pročitaj više

Karlovačka 35/6
Zemun, Beograd

SPMedicina

Firma SPMedicina nudi širok asortiman medicinskih uniformi za žene i muškarce vodećeg američkog proizvođača Cherokee. Pored klasičnih “belih mantila” za lekare i medicinske sestre, u našoj ponudi očekuju Vas uniforme i za druge grane medici...
Pročitaj više

Mirijevski bulevar 41b
Palilula, Beograd

Studio 2-M medicinske uniforme

Profesionalna izrada medicinske uniforme u radionici studio 2-M u Beogradu. Šivenje medicinske uniforme, radne uniforme sa vezom i bez veza u više boja i veličina.
Pročitaj više

Deligradska 15.
Palilula, Beograd

Instrumenti MB

Instrumenti MB je firma koja se nalazi na Novom Beogradu. Bavi se prodajom merne i laboratorijske opreme, kao i etaloniranjem i servisom te opreme
Pročitaj više

Nehruova 51a, 1. sprat, lok 86
Novi Beograd, Beograd

ENC uređaji i oprema za sterilizaciju i dezinfekciju

Proizvodnja, prodaja i servis medicinske, industrijske i elektroopreme za sterilizaciju i dezinfekciju u Beogradu
Pročitaj više

Ljubiše Miodragovića 27, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Protehno M - prodaja, montaža i servis medicinske opreme

Osnovna delatnost preduzeća Protehno M je prodaja, montaža i servis medicinske opreme vodećih svetskih proizvođača. Zahvaljujući tradiciji dugoj 30 godina, garantujemo vrhunski kvalitet usluge, što potvrđuju i naši klijenti u koje se ubraja...
Pročitaj više

Prvomajska 116e
Zemun, Beograd

Ivaks komerc

Karadjordjev trg 34b, Beograd
Zemun, Beograd

Medielektro

Josipa Kulundzica 40, Zemun
Zemun, Beograd

Dine-trade

Pavla Labata 36, Beograd
Voždovac, Beograd

Medicinska oprema Sutura medic

Medicinska oprema Sutura medic nalazi se u ulici Generala Anrija 11 na Voždovcu. Kompanija se bavi zastupanjem i prodajom medicinskog potrošnog materijala na tržištu Srbije.
Pročitaj više

Generala Anrija 11
Voždovac, Beograd

Medicinska oprema Damiba

Medicinska oprema Damiba smeštena je u ulici Kralja Milutina 46-48. Već dugi niz godina je prisutna na tržištima Srbije i regiona gde je nezaobilazan partner lekarima.
Pročitaj više

Kralja Milutina 46-48
Savski venac, Beograd

Medicinska oprema Čeda Press

Medicinska oprema Čeda Press nalazi se u ulici Patrijarha Joanikija 20e u naselju Vidikovac. Kompanija za proizvodnju i distribuciju medicinske opreme u stomatologiji, kozmetici
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 20e
Čukarica, Beograd

Medicinska oprema Premium Design

Medicinska oprema Premium Design nalaizmo se u ulici Blagoja Parovića 150 na Čukarici. Ovlašćeni smo prodavaci vrhunskih terapeutskih i medicinskih proizvoda za spavanje, sedenje i hodanje.
Pročitaj više

Blagoja Parovića 150
Čukarica, Beograd

Medicinska oprema Venis

Medicinska oprema Venis nalazi se u Zemunu u ulici Cara Dušana 70. Samostalna zanatska trgovinska radnja za proizvodnju, prodaju i servis merno-regulacione i medicinske opreme.
Pročitaj više

Cara Dušana 70
Zemun, Beograd

Medicinska oprema Lavija

Medicinska oprema Lavija smeštena je u Zemunu u ulici Bačka 47/8. Kod nas možete pronaći medicinski potrošni materijal, medicinsku plastiku, HTZ opremu, termometre
Pročitaj više

Bačka 47/8
Zemun, Beograd

Medicinska oprema NT+ milnik

Medicinska oprema NT+ milnik nalazi se u naselju Konjarnik u ulici Ustanička 189 lokal broj 5. Kod nas možete uraditi servis i održavanje mernih instrumenata i druge medicinske opreme.
Pročitaj više

Ustanička 189
Zvezdara, Beograd

Medicinska oprema Tehnomed medicina

Medicinska oprema Tehnomed medicina nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Višnjički Venac 99. Kompanija specijalizovana za poslove i opremu vezanu za hemodijalizu.
Pročitaj više

Višnjički Venac 99
Palilula, Beograd

Medicinska oprema Tehnomed sistem

Medicinska oprema Tehnomed sistem nalazi se u ulici Mihaila Todorovića 20a u opštini Zvezdara. Vršimo prodaju dijagnostičke medicinske opreme kao i servis iste.
Pročitaj više

Mihaila Todorovića 20a
Zvezdara, Beograd

Medicinska oprema Alta

Medicinska oprema Alta nalazimo se u neposrednoj blizini Kombank Arene u ulici Antifašističke borbe 6. Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu medicinske opreme.
Pročitaj više

Antifašističke borbe 6
Novi Beograd, Beograd

Medicinska oprema Bavako

Medicinska oprema Bavako nalazi se u ulici Knjeginje Zorke 56 na teritoriji opštine Vračar. Od osnivanja do danas naši poslovni saradnici su najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji.
Pročitaj više

Knjeginje Zorke 56
Vračar, Beograd

Medicinska oprema Beopanon Medical

Medicinska oprema Beopanon Medical nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Pere Velimirovića 1d. Opremamo najrazličitije zdravstvene objekte sa svom pratećom opremom.
Pročitaj više

Pere Velimirovića 1d
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Electronic Design

Medicinska oprema Electronic Design nalazi se u Zemunu u ulici Rade Končara 57. U ponudi imamo kompletan asortiman za elektroterapiju, laseroterapiju, aparate za negu lica i tela
Pročitaj više

Rade Končara 57
Zemun, Beograd

Medicinska oprema Eumed

Medicinska oprema Eumed nalazi se na teritoriji opštine Palilula u ulici Ljube Didića br. 37. Dugi niz godina prisutni smo na tržištu kao distributeri medicinske opreme.
Pročitaj više

Ljube Didića br. 37
Palilula, Beograd

Medicinska oprema Euro - Lok Medical

Medicinska oprema Euro-Lok Medical nalazi se u ulici Cara Dušana 220 u Zemunu. Naša osnovna delatnost je proizvodnja uređaja za zračenje, elektromedicinske i elektroterapeutske opreme.
Pročitaj više

Cara Dušana 220
Zemun, Beograd

Medicinska oprema Euro Medico Trade

Medicinska oprema Euro Medico Trade nalazi se u ulici Koste Vojinovica 2 u opštini Savski venac. Dugi niz godina vršimo distribuciju medicinske opreme renomiranih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Koste Vojinovica 2
Savski venac, Beograd

Medicinska oprema Farma Prom

Medicinska oprema Farma Prom nalazi se u ulici Sarajevska 42, u opštini Savski venac. Osnovna delatnost naše kompanije je distribucija medicinske opreme i pomagala.
Pročitaj više

Sarajevska 42
Savski venac, Beograd

Medicinska oprema Hermes

Medicinska oprema Hermes nalazi se u Uzun Mirkovoj ulici u samom centru Beograda. Bavimo se proizvodnjom i prodajom potrošnog materijala u medicini, kozmetici, hirurgiji
Pročitaj više

Uzun Mirkova 5
Stari grad, Beograd

Medicinska oprema Ivex

Medicinska oprema Ivex smeštena u Resavskoj ulici br. 76 na teritoriji opštine Savski venac. Jedna od prvih kompanija koja se bavi medicinskom opremom na teritoriji Srbije.
Pročitaj više

Resavska br. 76
Savski venac, Beograd

Medicinska oprema MC Company

Medicinska oprema MC Company nalazi se u Zemunu u ulici Zadrugarska 1b. Kompanija specijalizovana za servis merno-regulacione i medicinske opreme, kao i laboratorijske opreme.
Pročitaj više

Zadrugarska 1b
Zemun, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane