Medicinska oprema Hermes

Medicinska oprema Hermes nalazi se u Uzun Mirkovoj ulici u samom centru Beograda. Bavimo se proizvodnjom i prodajom potrošnog materijala u medicini, kozmetici, hirurgiji
Pročitaj više

Servis Popović

Servis Popović nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Jelisavete Načić 16. Naš servis je usko specijalizovan za aparate za pritisak kao i za razne vrste vaga.
Pročitaj više

Medicinska oprema Medident Centar

Medicinska oprema Medident Centar nalazi se na Dorćolu u ulici Zetska 4a. Nudimo širok izbor stomatološke opreme za ordinacije, kao i materijala za zubnu tehniku.
Pročitaj više

Medicinska oprema Medigala

Medicinska oprema Medigala nalazi se u Gospodar Jevremovoj 45 u samom centru Beograda. Na tržištu Srbije imamo lidersku poziciju u prodaji dijagnostičke medicinske opreme.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medicinska oprema
Pitaj firme

Medicinska oprema Medisana trade

Medicinska oprema Medisana trade nalazi se na Dorćolu u ulici Jevrejska 13. Kompanija distribuira i iznosi na tržište proizvode za poboljšanje kvaliteta života kao i iz oblasti prevencije zdravlja.

Medicinska oprema Zlatna Medic

Medicinska oprema Zlatna Medic nalazi se u ulici Cara Uroša 54, na teritoriji opštine Stari grad. Domen naših usluga obuhvata proizvodnju i distribuciju hirurškog potrošnog materijala.

Medicinska oprema Allinad

Medicinska oprema Allinad nalazi se u ulici Drinčićeva 32a/2 u opštini Stari grad. Bavi se prodajom i servisiranjem stomatološke opreme i potrošnih materijala u medicini.

Medicinska oprema Beomedicina

Medicinska oprema Beomedicina smeštena je u blizini Kalemegdana u ulici Bulevar vojvode Bojovića 4. Kompanija specijalizovana za poslove opremanja ambulantnih vozila i opremanje bolnica.

Medicinska oprema Dental-ant

Medicinska oprema Dental-ant nalazi se u samom centru Beograda u ulici Strahinjića Bana 74/4. Bavimo se proizvodnjom stomatoloških materijala kao sto su implanti, nadoknada kosti, protetika

Medicinska oprema Ident

Medicinska oprema Ident nalazi se u Zetskoj ulici 21 na teritoriji opštine Stari grad. Primarna aktivnost našeg preduzeća je posredovanje u prodaji stomatološkh sredstava.

Medicinska oprema Jugolek FM

Medicinska oprema Jugolek FM nalazi se na Trgu Nikole Pašića br. 8 u samom centru Beograda. Već dugi niz godina postojimo na tržištu i nudimo medicinski potrošni materijal i sredstava.

Medicinska oprema Kandela

Medicinska oprema Kandela nalazi se na Gundulićevom venacu broj 39 u samom centru Beograda. Preduzeće za proizvodnju, prodaju i servis sijalica za medicinske uređaje.

Medicinska oprema U.S.A. Velecom

Medicinska oprema U. S. A. Velecom nalazi se u ulici Rige Od Fere 22 na teritoriji opštine Stari grad. Renomirani zastupnik vodećih kompanija iz oblasti medicinske opreme i instrumenata.

Medicinska oprema Neomedica

Medicinska oprema Neomedica nalazi se u Balkanskoj ulici broj 2 u opštini Stari grad. Pretežnu aktivnost našeg preduzeća predstavlja posredovanje u prodaji medicinske opreme i sredstava.

Idi na vrh strane