KS Handmade Anatomske klompe i papuče

Brainska 13

Lagane i udobne anatomske klompe i papuče od kvalitetnih materijala, sada su dostupne u nekoliko modela u Beogradu ali i u celoj zemlji.
Pročitaj više

Medicinska oprema NT+ milnik

Medicinska oprema NT+ milnik nalazi se u naselju Konjarnik u ulici Ustanička 189 lokal broj 5. Kod nas možete uraditi servis i održavanje mernih instrumenata i druge medicinske opreme.
Pročitaj više

Medicinska oprema Tehnomed sistem

Medicinska oprema Tehnomed sistem nalazi se u ulici Mihaila Todorovića 20a u opštini Zvezdara. Vršimo prodaju dijagnostičke medicinske opreme kao i servis iste.
Pročitaj više

Medicinska oprema Sanident

Sanident medicinska oprema nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u Bulevaru Kralja Aleksandra 357. Bavi se prodajom i servisiranjem stomatološke opreme i potrošnih materijala
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medicinska oprema
Pitaj firme

Medicinska oprema Medilens

Medicinska oprema Medilens nalazimo se u ulici Milana Rakića 6 na teritoriji opštine Zvezdara. U našoj ponudi možete pronaći medicinski potrošni materijal i sanitetski materijal za operacije .

Audiovox slušni aparati

Audiovox slušni aparati nalazimo se na Zvezdari u ulici Dimitrija Tucovića 89. Bavimo se zastupanjem i prodajom slušnih aparata i medicinske opreme poznate kompanije Oticon.

Medicinska oprema ProMiTech

Medicinska oprema ProMiTech nalazi se u naselju Mirijevo u ulici Ulofa Palmea 1. u okviru naše delatnosti vršimo proizvodnju, servis i prodaju medicinske opreme i srestava.

Medicinska oprema Sinofarm

Medicinska oprema Sinofarm nalazi se na teritoriji opštine Zvezdara u ulici Koste Nađa 31. Već dugi niz godina se uspešno bavimo proizvodnjom medicinskih dušeka i jastuka od pene vrhunskog kvaliteta.

Medicinska oprema Sky Medical

Medicinska oprema Sky Medical nalazi se na Zvedari u ulici Pavla Popovića 2. Preduzeće čija je primarna delatnost servisiranje, održavanje i popravka medicinske opreme sa zamenom rezervnih delova.

Medicinska oprema Vivawell

Medicinska oprema Vivawell nalazi se u opštini Zveara u Jedrenskoj ulici broj 8. Naša delatnost je usmerena na uvoz i distribuciju proizvoda namenjenih porodičnom zdravlju.

Medicinska oprema Pro-Ekos

Medicinska oprema Pro-Ekos nalazi se u ulici Deskaševa br. 7 na teritoriji opštine Zvezdara. Osnovna delatnost naše kompanije je proizvodnja uređaja za kontrolu i misije zagađenosti vazduha.

Idi na vrh strane