Instrumenti MB

Nehruova 51a, 1. sprat, lok 86

Instrumenti MB je firma koja se nalazi na Novom Beogradu. Bavi se prodajom merne i laboratorijske opreme, kao i etaloniranjem i servisom te opreme
Pročitaj više

Medicinska oprema Alta

Medicinska oprema Alta nalazimo se u neposrednoj blizini Kombank Arene u ulici Antifašističke borbe 6. Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu medicinske opreme.
Pročitaj više

Medicinska oprema Mides Medtek

Izložbeni salon medicinske opreme firme Mides Medteh nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića 205 na Novom Beogradu. Nudimo širok asortiman sertifikovanih ultrazvučnih aparata austrijske firme koja je vodeći lider u Evropi.
Pročitaj više

Medicinska oprema Pluton electronic

Medicinska oprema Pluton electronic nalazi se na Novom Beogradu u ulici Gandijeva 122. Već dugi niz godina postojimo na tržištu kao proizvođači kozmetičke i medicinske opreme.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medicinska oprema
Pitaj firme

Medicinska oprema Prespa

Medicinska oprema Prespa nalazi se u ulici Gandijeva 123/32, na teritoriji opštine Novi Beograd. Delatnost naše kompanije je usmerena prvenstveno na opremanje zdravstvenih ustanova.

Tehnodent dental servis

Tehnodent dental servis nalazi se Gandijevoj ulici broj 148 na Novom Beogradu. Naša osnovna delatnost je servisiranje stomatološke i druge medicinske opreme.

Medicinska oprema Superlab

Nalazimo se u Bulevaru Milutina Milankovića 25 na Novom Beogradu. Superlab zauzima lidersku poziciju u oblasti laboratorijske i medicinske opreme na našem tržištu.

Medicinska oprema Victor

Medicinska oprema Victor nalazi se na Novom Beogradu u ulici Goce Delčeve 42. Dugi niz godina prisutni smo na tržištu kao distributeri opreme za fizikalnu medicinu.

Medicinska oprema Zepter International

Zepter International nalazi se na Novom Beogradu u Bulevaru Mihajla Pupina 117. Kao multidisciplinarna kompanija posebno smo ponosni na medicinsku opremu koja pomera granice u oblasti zdravlja i lepote.

Medicinska oprema Makler

Medicinska oprema Makler nalazi se u ulici Omladinskih brigada 86 na Novom Beogradu. Bavimo se zastupanjem i prodajom dijagnostičke medicinske opreme i materijala za laboratorije na tržištu Srbije.

Medicinska oprema City dent

Medicinska oprema City dent nalazi se na Novom Beogradu u ulici Antifašističke borbe 31. Bavi se prodajom i servisiranjem stomatološke opreme i potrošnih materijala.

Medicinska oprema Dental Medical device

Medicinska oprema Dental Medical device smeštena je na Novom Beogradu u Gandijevoj ulici. Naša osnovna delatnost je uvoz i distribucija stomatološke opreme renomiranih proizvođača.

Medicinska oprema Dragger medical

Medicinska oprema Dragger medical nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 11b. U našoj ponudi možete naći veliki izbor medicinskih i farmaceutskih proizvoda.

Medicinska oprema Feniks medical

Medicinska oprema Feniks medical nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 55/47. Bavimo se distribucijom najpoznatijih proizvodjača stomatološke i zubotehničke opreme.

Fresenius Medical Care Srbija

Poslovna jedinica firme Fresenius Medical Care Srbija nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 11. Mi proizvodimo i distribuiramo potrošni materijal za hemodijalizu.

Medicinska oprema Gosper

Medicinska oprema Gosper nalazi se na Novom Beogradu u ulici Omladinskih Brigada 86P. Naša osnovna delatnost je promet i distribucija medicinskih sredstava, potrošnih materijala i medicinske opreme.

Medicinska oprema Heintel

Medicinska oprema Heintel nalazi se u ulici Partizanske avijacije 12 na Novom Beogradu. Već dugo godina na tržištu kao preduzeće za uvoz, izvoz i distribuciju medicinskih sredstava i opreme

Medicinska oprema Heming

Medicinska oprema Heming nalazi se u Bulevaru Zorana Đinđića 96 na Novom Beogradu. Od osnivanja do danas naši poslovni saradnici su najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji.

Medicinska oprema Lab tim

Medicinska oprema Lab tim nalazi se u Nehruovoj ulici br. 51, na Novom Beogradu. Preduzeće za promet na veliko laboratorijskog potrošnog materijala.

Medicinska oprema Labteh

Medicinska oprema Labteh smeštena na novom Beogradu u Gandijevoj ulici broj 144. Dugi niz godina vršimo distribuciju i servis vodećih svetskih proizvođača u oblasti laboratorijske i analitičke oprememe.

Medicinska oprema Lupus medical

Medicinska oprema Lupus medical nalazi se na Novom Beogradu u Gandijevoj 130v. Osnovna naša delatnost je uvoz i distribucija medicinske opreme iz oblasti endoskopije kao i medicinski monitori.

Medicinska oprema Medial group

Medicinska oprema Medial group nalazi se u Bulevaru Arsenija Čarnojevića 74 na novom Beogradu. Vršimo prodaju, servis i održavanje medicinskih aparata za kardiološku i neurološku dijagnostiku.

Medicinska oprema Omni Medikal

Medicinska oprema Omni Medikal nalazi se na Auto putu za Novi Sad broj 13. Bavi se prodajom opšteg i specifičnog potrošnog, ugradnog i sanitetskog materijala i pojedinom opremom iz domena zdravstva.

Medicinska oprema S.B. cooperation

Medicinska oprema S. B. cooperation nalazi se na Novom Beogradu u ulici Luja Adamiča 26-A. Osnovna naša delatnost je snadbevanje zdravstvenih ustanova potrošnim medicinskim materijalom.

Medicinska oprema SN medic

Medicinska oprema SN medic nalazi se na adresi Surčinski put 11g na Novom Beogradu. Zastupnici i distributeri medicinskog potrošnog materijala poznatog austrijskog proizvođača

Medicinska oprema Olympus

Medicinska oprema Olympus nalazi se na Novom Beogradu u ulici Đorđa Stanojevića 12. Kompanija specijalizovana za proizvodnju i trgovinu optičkom i medicinskom opremom.

Idi na vrh strane