Medicinska oprema Bavako

Medicinska oprema Bavako nalazi se u ulici Knjeginje Zorke 56 na teritoriji opštine Vračar. Od osnivanja do danas naši poslovni saradnici su najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji.
Pročitaj više

Medicinska oprema Zeiss

Medicinska oprema Zeiss nalazi se u ulici Prote Mateje 48 na teritoriji opštine Vračar. Kao predstavnici vodeće kompanije Carl ZEISS iz ponude izdvajamo opremu za medicinsku tehnologiju kao i razna sočiva.
Pročitaj više

Premium Surgical Company

Premium Surgical Company nalazi se u ulici Svetozara Markovića 1 /7. Naša osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja medicinskog potrošnog materijala kao i drenova, sondi i pribora za drenažu.
Pročitaj više

Medicinska elektronika

Medicinska elektronika nalazi se na opštini Vračar u ulici Knjeginje Zorke broj 11. Zastupnici i distributeri Simensove medicinske opreme za sluh i sve probleme vezane za sluh.
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Medicinska oprema
Pitaj firme

Medicinska oprema Bimed

Medicinska oprema Bimed nalazi se na opštini Vračar u ulici Sazonova 3. Kompanija se bavi zastupanjem i prodajom medicinske opreme kompanije Medtronic na tržištu Srbije.

Medicinska oprema Denty Gold dental

Medicinska oprema Denty Gold dental nalazi se u opštini Vračar u ulici Janka Veselinovića 1. Vršimo distribuciju stomatološke opreme i trudimo se da svojim kupcima obezbedimosve što je potrebno.

Internacionalni anti stres centar IASC

Internacionalni anti stres centar IASC nalazi se na Vračaru u ulici Smiljanićeva 11. U ponudi imamo širok spektar opreme iz domena zdravlja, medicine i lepote.

Medicinska oprema Mentor Mediexpert

Medicinska oprema Mentor Mediexpert nalazi se u Kumanovskoj 2 na opštini Vračar. Kompanija specijalizovana za poslove distribucijeopreme za onkologiju, urologiju i estetsku hirurgiju.

Medicinska oprema Mezoestetika

Medicinska oprema Mezoestetika nalazi se na opštini Vračar u Njegoševoj 63. Svoju delatnost zasnivamo na inovativnom pristupu medicinskom tržištu.

Medicinska oprema Mp elektronik

Medicinska oprema Mp elektronik smeštena u opštini Vračar u ulici Hadži Đerina 15. Preduzeće za proizvodnju, prodaju i servisiranje kozmetičke i medicinske opreme.

Medicinska oprema Oly medico

Medicinska oprema Oly medico nalazi se u Makenzijevoj ulici na Vračaru. Bavi se prodajom i servisiranjem medicinske opreme kao i pratećeg programa.

Medicinska oprema Sineks Medical

Medicinska oprema Sineks Medical nalazi se u opštini Vračar u ulici Beogradska 39. Naša firma je distributer medicinskih potrošnih i ugradnih materijala kao i lekova.

Medicinska oprema Sonix

Medicinska oprema Sonix nalazi se na opštini Vračar u ulici Južni bulevar 136. Ova firma je eksluzivni zastupnik i distributer više inostranih kompanija iz oblasti medicinske i kozmetičke opreme.

Medicinska oprema Sonosan

Medicinska oprema Sonosan nalazi se u ulici Požarevačka 36 na teritoriji opštine Vračar. Radimo servisiranje, održavanje i popravku medicinske opreme svetskih poznatih proizvođača.

Medicinska oprema Tim co

Medicinska oprema Tim co nalazi se na teritoriji opštine Vračar u ulici Jovana Rajića 5c. Naša primarna delatnost je uvoz i distribucija medicinske opreme kao i servisiranje i održavanje iste.

Medicinska oprema Zodax medico

Medicinska oprema Zodax medico smeštena je u Resavskoj ulici broj 32 na Vračaru. Pretežnu aktivnost preduzeća predstavlja posredovanje u prodaji medicinskih sredstava.

Medicinska oprema Medinic

Medicinska oprema Medinic smeštena je na opštini Vračar u ulici Daničareva 57. Od osnivanja do danas naši poslovni saradnici su najveće zdravstvene ustanove u našoj zemlji.

Idi na vrh strane