Dodaj firmu

U svakodnevnom radu, medicinsko osoblje poseduje posebne radne, takozvane medicinske uniforme, a to su pre svega bluze, mantili, pantalone, haljine i suknje i ostalo.

Poslovna praksa je da se na uniformama nalazi znak ustanove, a kvalitetan izbor govori, između ostalog, o ozbiljnosti i poslovnosti zaposlenih u određenoj ordinaciji, domu zdravlja, bolnici, klinici...

Uniforme za medicinske radnike

Kada odemo kod lekara, najčešće ćemo zateći osoblje u bluzama. U ponudi se nalaze muški i ženski modeli, različitih krojeva i boja.

Na primer, postoje ženske bluze u beloj, tamno zelenoj, tamno plavoj, crnoj boji... Takođe, mogu se poručiti trudničke radne bluze. Kada je reč o muškom medicinskom osoblju, mogu se odabrati modeli sa ruskom kragnom, V izrezom, Polo varijante, a kada su u pitanju boje, tu je širok izbor od belih, svetlo i tamno zelenih, crvenih, narandžastih, sivih, žutih, tamno plavih...

Pantalone za medicinsko osoblje su takođe dostupne u mnogim modernim krojevima i bojama. Postoje modeli za muškarce i žene, kao i pantalone za trudnice.

Medicinski mantili

Mantili su obavezan deo zaposlenih u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi, tako da ponuda obuhvata ženske i muške modele, modernog dizajna, u različitim bojama.

Napomenuli smo da je bitno da se uradi štampanje ili vez logotipa ustanove, i to je moguće učiniti na više načina: logo na desnom rukavu, na levom rukavu, na leđima, sa desne ili leve strane grudi, ili logo sa donje leve ili donje desne strane.

Kod firme kod koje poručujete uniforme za svoje zaposlene, možete da se dogovorite o najboljoj varijanti za izradu logoa vaše zdravstvene ustanove.

Uniforme za medicinsko osoblje

Preduzeća koja prodaju medicinske uniforme imaju lepo osmišljene web prezentacije, to jest sajtove, gde su kroz sliku i tekstualni prikaz predstavljeni modeli, razvrstani po kategorijama. Jasno su predočene cene i načini naručivanja.

Kada govorimo o vezu logotipa, to znači da se ušiva slika ili slova na tekstilni proizvod. Ako vas zanima koja je cena ove usluge, reći ćemo da ona zavisi od veličine i broja boja koje se nalaze na zaštitnom znaku vaše zdravstvene ustanove.

Korisno je da imate informaciju da se priprema za vez plaća samo jednom, iz razloga što kada svakog sledećeg puta naručujete uniforme kod iste firme, oni već imaju urađenu, gotovu pripremu. Radi tačne cene, dovoljno je da kontaktirate firme ispod našeg teksta i da navedete veličinu logotipa, broj boja, a nakon toga ćete biti obavešteni o tačnom iznosu za ovu uslugu.

Uniforme za medicinu

Medicinsko osoblje takođe nosi i suknje i haljine. Haljine mogu imati ruske ili rever kragne, i različitih su modela koji su veoma moderni.

Kada je reč o suknjama, postoje modeli sa rajsferšlusom, sa šlicem koji je pozadi ili na bokovima... Boje u kojima su dostupne haljine i suknje su bela, tamno zelena, siva, plava, roze...

Medicinski radnici nose tradicionalno bele mantile, pantalone i bluze, ali se u ponudi mogu pronaći i druge boje i modeli, koji su veoma moderno skrojeni.

Pri svemu tome, prate se zahtevi profesije, odnosno uniforme za medicinske radnike se prilagođavaju vašim potrebama.

Doktorske uniforme i mantili

Vrlo je važno znati da doktorske uniforme i mantile možete da poručite u svim veličinama, bojama i sa izvezenim logotipom bolnice, klinike ili ordinacije.

Dovoljno je da pogledate web prezentacije ili kataloge firmi koje pružaju ovu vrstu usluge ili da saopštite kakve modele doktorskih uniformi biste želeli.

Medicinske uniforme – cene:

Za medicinske bluze potrebno je platiti od 1800 din. do 2500 dinara, u zavisnosti od modela; za medicinske pantalone, cena je od 1800 din. do 2600 dinara za modele za trudnice; za mantile je potrebno izdvojiti od 2200 din. pa sve do 3100 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane