Servis aparata za pritisak Venis

 • 7
5.00 | 11 ocena

SERVIS APARATA ZA PRITISAK VENIS

Već punih 20 godina sa Vama!

Servis aparata za pritisak “Venis” nalazi se u ulici Cara Dušana broj 70, na teritoriji Zemuna u Beogradu. Naš servis usko je specijalizovan za merno regulacionu i medicinsku opremu. Sa svojim radom naš servis aparata za pritisak započeo je 1995. godine. U okviru porodične zanatske radnje možemo da Vam ponudimo proizvodnju, prodaju i servis merača za pritisak.

U veoma prijatnoj atmosferi našeg servisa dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, koje će Vam dok čekate da Vaš aparat za pritisak bude popravljen ponuditi savete o pravilnoj upotrebi istog, kako bi rezultati koje dobijete merenjem bili precizni.

Kada je u pitanju medicinska oprema, servis "Venis" proizvodi, prodaje i servisira merače krvnog pritiska, koji su vrlo praktični samomerači, tenziometri i stetoskopi.

Ovlašćeni smo servis za aparate za pritisak renomiranog brenda "Hartmann", koji se nalaze u garantnom i van garantnom roku. Takođe vršimo servis aparata za pritisak svih domaćih i stranih proizvođača, u najkraćem mogućem roku. Izuzev saradnje sa velikim brojem zdravstvenih organizacija, usluge servisa merača za pritisak pružamo i našim sugrađanima.

Kada je reč o merenju i automatskom upravljanju možemo da Vam omogućimo montažu, ispitivanje i puštanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje. Takođe bavimo se i servisom pneumatske i elektro merno - regulacione opreme, koja se upotrebljava u industrijskim procesima.

NOVINA u ponudi servisa “Venis”: ugradnja univerzalne manžetne (za nadlakticu) za sve modele digitalnih aparata

Reference:

 • - KBC Zemun, KBC Kruševac, KBC Novi Sad
 • - Domovi zdravlja Novi Beograd, Stara Pazova, Savski venac, Obrenovac, Grocka, Kovin
 • - Centar za smeštaj dece
 • - Montaža, kalibracija i puštanje u rad merno-regulacione opreme na objektima beogradskih toplana Novi Beograd, Miljakovac, Mirijevo
 • - Prerada voća i povrća Tavankut, Požarevac, Banja Luka, Bijeljina
 • - Industrija mesa Bačka Topola, Čoka, Mitros, Kikinda, Požarevac
 • - Mlekare - Pančevo, Senta, Niš, Šabac
 • - Uljare - Veliko Gradište, Veles, Zrenjanin

Kontakt telefoni:
060 / 089 - 3363
060 / 393 - 0014
064 / 393 - 0014

DEŽURNI TELEFON za hitne popravke i posle radnog vreme, vikendom i praznicima:
060/ 04 23 963

Našim sugrađanima iz Beograda, izlazimo u susret i omogućavamo popravku aparata za pritisak u njihovom stanu, ukoliko nisu u mogućnosti da lično dođu do našeg servisa.

Na usluzi smo Vam kad god Vam zatreba servis aparata za pritisak.
Uz našu pomoć Vaši merači za pritisak će savršeno raditi.

Servis aparata za pritisak “Venis” Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

21.06.2017 01:16
Goran Sarenac
Kada je rec o merenju i automatskom upravljanju mogu da vam omoguciti montazu, ispitivanje i pustanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje.Sve preporuke.
26.12.2016 09:41
Borislav Milic
Hartmann predstavlja jedan od najpoznatijih brendova u svetu medicine kada su aparati za pritisak u pitanju.Vase je samo da izaberete model.Cene su veoma povoljne a servis pruzaju i na kucnoj adresi.
20.06.2016 05:40
Jovica Vitakic
Najvisi kvalitet usluge i pristupacne cene.Kada je u pitanju medicinska oprema,servis Venis proizvodi prodaje i servisira merace krvnog pritiska,koji su vrlo prakticni samomeraci,tenziometri i stetoskopi.
16.01.2015 01:44
Nikola
Poštovani, Imam dva aparata za merenje pritiska na članku ; a) marke SANITAS kome je propao čičak i b) marke NAIS kome je možda propala ,,kesica,, za vazduh te nemože dovoljno da se napumpa. Da li postoji mogućnost zamene kompletnog kajiša i ako je moguće koliko bi iznosila popravka. Poydrav
13.01.2015 12:55
Dragan
Dejane, ako je vas aparat na nadlakticu, imamo zamenu.Nije original ali vrsi fungciju.Cena je 1.500 in. Pozdrav.
12.01.2015 10:18
Dejan
Postovani, imam zepter aparat za pritiak, kad ga ukljucim da radi, pocne da pusta vazduh pored creva koje ide dao aparata. Da li mi Vi mozete izvrsiti popravku?
06.10.2014 11:23
SRDJAN
Imam Zepter aparat za merenje krvnog pritiska malo pocne da duva i stane nema snagu da naduva. Sta bi to moglo da bude i da li se moze popraviti
02.10.2014 12:14
Dragan
Vrsimo bazdarenje svih vrsta aparata sa manometrom u prostorijama naseg servisa. tel:(011)2617-704 Pozdrav Dragan
01.10.2014 08:17
sasa
postovani imam braunov aparat za merenje pritiska, s jedne strane kajis se zguzvao da li moze da se popravi i koiko kosta . hvala
11.09.2014 09:18
Danijela
Molim Vas mozete li mi reci da li vrsite bazdarenje novih aparata za merenje pritiska i ako vrsite koji je postupak?Da li treba da se zakazuje i na koji broj. Hvala puno, Danijela
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Medicinska oprema
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Servis aparata za pritisak Venis
 • servis aparata za pritisak venis,
 • servis aparata za pritisak,
 • meraci krvnog pritiska,
 • aparati za pritisak,
 • servis aparata za pritisak zemun,
 • servis aparata za pritisak beograd