Servis aparata za pritisak Venis

4.2 | 29 ocena
Ulica: Cara Dušana 70, Zemun
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Servis aparata za pritisak Venis
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.venis.co.rs

O nama

SERVIS APARATA ZA PRITISAK VENIS

Već punih 20 godina sa Vama!

Servis aparata za pritisak “Venis” nalazi se u ulici Cara Dušana broj 70, na teritoriji Zemuna u Beogradu. Naš servis usko je specijalizovan za merno regulacionu i medicinsku opremu. Sa svojim radom naš servis aparata za pritisak započeo je 1995. godine. U okviru porodične zanatske radnje možemo da Vam ponudimo proizvodnju, prodaju i servis merača za pritisak.

U veoma prijatnoj atmosferi našeg servisa dočekaće Vas naše ljubazno osoblje, koje će Vam dok čekate da Vaš aparat za pritisak bude popravljen ponuditi savete o pravilnoj upotrebi istog, kako bi rezultati koje dobijete merenjem bili precizni.

Kada je u pitanju medicinska oprema, servis "Venis" proizvodi, prodaje i servisira merače krvnog pritiska, koji su vrlo praktični samomerači, tenziometri i stetoskopi.

Ovlašćeni smo servis za aparate za pritisak renomiranog brenda "Hartmann", koji se nalaze u garantnom i van garantnom roku. Takođe vršimo servis aparata za pritisak svih domaćih i stranih proizvođača, u najkraćem mogućem roku. Izuzev saradnje sa velikim brojem zdravstvenih organizacija, usluge servisa merača za pritisak pružamo i našim sugrađanima.

Kada je reč o merenju i automatskom upravljanju možemo da Vam omogućimo montažu, ispitivanje i puštanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje. Takođe bavimo se i servisom pneumatske i elektro merno - regulacione opreme, koja se upotrebljava u industrijskim procesima.

NOVINA u ponudi servisa “Venis”: ugradnja univerzalne manžetne (za nadlakticu) za sve modele digitalnih aparata

Reference:

 • KBC Zemun, KBC Kruševac, KBC Novi Sad
 • Domovi zdravlja Novi Beograd, Stara Pazova, Savski venac, Obrenovac, Grocka, Kovin
 • Centar za smeštaj dece
 • Montaža, kalibracija i puštanje u rad merno-regulacione opreme na objektima beogradskih toplana Novi Beograd, Miljakovac, Mirijevo
 • Prerada voća i povrća Tavankut, Požarevac, Banja Luka, Bijeljina
 • Industrija mesa Bačka Topola, Čoka, Mitros, Kikinda, Požarevac
 • Mlekare - Pančevo, Senta, Niš, Šabac
 • Uljare - Veliko Gradište, Veles, Zrenjanin

Kontakt telefoni:
060 / 089 - 3363
060 / 393 - 0014
064 / 393 - 0014

DEŽURNI TELEFON za hitne popravke i posle radnog vreme, vikendom i praznicima:
060/ 04 23 963

Našim sugrađanima iz Beograda, izlazimo u susret i omogućavamo popravku aparata za pritisak u njihovom stanu, ukoliko nisu u mogućnosti da lično dođu do našeg servisa.

Na usluzi smo Vam kad god Vam zatreba servis aparata za pritisak.
Uz našu pomoć Vaši merači za pritisak će savršeno raditi.

Servis aparata za pritisak “Venis” Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  23.08.2021 19:51

  Da li moze da se kupi samo ova kruscica?

  Neregistrovan korisnik
  01.10.2020 13:23

  Najbolji servis aparata za protisak u Zemunu

  Neregistrovan korisnik
  18.09.2020 11:30

  Imam digitalni merač za dlan ruke..najednom je stao-prikaže brojke i stane ,neće da napumpa manžetnu.Promenio sam bateriju isto neće.Da li vredi popravka ili da kupim novi

  Neregistrovan korisnik
  05.07.2020 19:38

  Na aparatu za merenje pritiska sa zivinim stubom (ruske proizvodnje) pukla je cev staklena istekla je živa i sipa a je u staklenu bočicu, gde je zatvorena. Da li imate cevčici, stub i da li vršite takve popravke, naravno i koliko bi ta opravka koštala?

  Goran Sarenac
  21.06.2017 01:16

  Kada je rec o merenju i automatskom upravljanju mogu da vam omoguciti montazu, ispitivanje i pustanje u rad merne opreme koja se koristi na objektima investicione gradnje.Sve preporuke.

  Borislav Milic
  26.12.2016 09:41

  Hartmann predstavlja jedan od najpoznatijih brendova u svetu medicine kada su aparati za pritisak u pitanju.Vase je samo da izaberete model.Cene su veoma povoljne a servis pruzaju i na kucnoj adresi.

  Jovica Vitakic
  20.06.2016 05:40

  Najvisi kvalitet usluge i pristupacne cene.Kada je u pitanju medicinska oprema,servis Venis proizvodi prodaje i servisira merace krvnog pritiska,koji su vrlo prakticni samomeraci,tenziometri i stetoskopi.

  Nikola
  16.01.2015 01:44

  Poštovani, Imam dva aparata za merenje pritiska na članku ; a) marke SANITAS kome je propao čičak i b) marke NAIS kome je možda propala ,,kesica,, za vazduh te nemože dovoljno da se napumpa. Da li postoji mogućnost zamene kompletnog kajiša i ako je moguće koliko bi iznosila popravka. Poydrav

  sasa
  01.10.2014 08:17

  postovani imam braunov aparat za merenje pritiska, s jedne strane kajis se zguzvao da li moze da se popravi i koiko kosta . hvala

  Danijela
  11.09.2014 09:18

  Molim Vas mozete li mi reci da li vrsite bazdarenje novih aparata za merenje pritiska i ako vrsite koji je postupak?Da li treba da se zakazuje i na koji broj. Hvala puno, Danijela

  Firme u blizini

  Medielektro, Josipa Kulundzica 40, Zemun, Zemun, Beograd
  Ivaks komerc, Karadjordjev trg 34b, Beograd, Zemun, Beograd
  Martinco Uniforms Martinčević doo, Radjevska 7, Rakovica, Beograd
  Bazico Lab, Karlovačka 35/6, Zemun, Beograd
  SPMedicina, Mirijevski bulevar 41b, Palilula, Beograd
  KS Handmade Anatomske klompe i papuče, Brainska 13, Zvezdara, Beograd
  Vineli veleprodaja zaštitne higijenske i medicinske opreme, Kneza Višeslava 63, lok 2.11 (TC Vidikovac), Rakovica, Beograd
  Helios 011 - Servis aparata za merenje krvnog pritiska, Bulevar Oslobođenja 168, Voždovac, Beograd
  Studio 2-M medicinske uniforme, Deligradska 15., Palilula, Beograd