Dodaj firmu

Martinco Uniforms Martinčević doo

„Martinco Uniforms Martinčević“ D. O. O je kompanija koja na tržistu uspešno posluje već 30 godina. Nalazi se u Rakovici, a bavi se izradom uniformi po meri za medicinske radnike, ugostitelje, kuvare, wellness radnike
Pročitaj više

Radjevska 7
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Beopanon Medical

Medicinska oprema Beopanon Medical nalazi se na teritoriji opštine Rakovica u ulici Pere Velimirovića 1d. Opremamo najrazličitije zdravstvene objekte sa svom pratećom opremom.
Pročitaj više

Pere Velimirovića 1d
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Medisport

Medicinska oprema Medisport nalazi se na adresi Pere Velimirovica 48 u opštini Rakovica. Ovlašćeni smo prodavaci i zastupnici vrhunske opreme iz oblasti sportske i fizikalne medicine.
Pročitaj više

Pere Velimirovica 48
Rakovica, Beograd

Messer Tehnogas medicinska oprema

Messer Tehnogas medicinska oprema nalazi se u opštini Rakovica u ulici Banjicki put 62. Vodeća kompanija za proizvodnju industrijskih, medicinskih i specijalnih gasova.
Pročitaj više

Banjicki put 62
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Palinić

Medicinska oprema Palinić smeštena je na Kanarevom brdu u ulici Pere Velimirovića 70. Dugi niz godina prisutni smo na tržištu Srbije i postali smo nezaobilazni partneri lekarima raznih specijalnosti.
Pročitaj više

Pere Velimirovića 70
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Beohem 3

Medicinska oprema Beohem 3 nalazi se u ulici Trstenjakova 9 na teritoriji opštine Rakovica. Primarna delatnost firme je rad sa proizvodima svetski poznatih kompanija.
Pročitaj više

Trstenjakova 9
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Robust

Medicinska oprema Robust smeštena je u ulici Petra Lekovića 74 na tertoriji opštine Rakovica. Mi smo preduzeće za prodaju, montažu i servis opreme za tehničke, medicinske i čiste specijalne gasove.
Pročitaj više

Petra Lekovića 74
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Stamip

Medicinska oprema Stamip nalazi se u Resniku u ulici Јелезовачка бр. 5. Samostalna stakloduvačka radnja čija je osnovna delatnost izrada i popravka laboratorijskog stakla.
Pročitaj više

Јелезовачка бр. 5
Rakovica, Beograd

Medicinska oprema Padigo Crown

Medicinska oprema Padigo Crown nalazi se u naselju Vidikovac u ulici Patrijarha Joanikija 12. Zastupnici smo više vodećih evropskih proizvođača medicinske opreme i sredstava.
Pročitaj više

Patrijarha Joanikija 12
Rakovica, Beograd

Vineli veleprodaja zaštitne higijenske i medicinske opreme

SARAĐUJEMO I SA PRAVNIM I SA FIZIČKIM LICIMA! Kompanija “Vineli” nalazi se u Rakovici. Bavi se veleprodajom zaštitne higijenske i medicinske opreme koja je potrebna svakoj firmi kako bi obezbedila svoj radni prostor i sačuvala svoj tim
Pročitaj više

Kneza Višeslava 63, lok 2.11 (TC Vidikovac)
Rakovica, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane