SPMedicina

5.0 | 8 ocena
Ulica: Mirijevski bulevar 41b
Grad: Beograd
Opština: Palilula
SPMedicina
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.mojauniforma.com

O nama

SPMEDICINA


Firma SPMedicina bavi se maloprodajom i veleprodajom medicinskih uniformi vodećeg američkog proizvođača Cherokee čiji su proizvodi prisutni u preko 80 zemalja širom sveta. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman medicinskih uniformi različitih materijala, boja i printova za muškarce i žene.

Bilo da su Vam potrebne medicinske bluze, pantalone, mantili ili hiruške kapice, SPMedicina je prava adresa za Vas. Medicinske uniforme Cherokee su širom sveta prepoznatljive po svom kvalitetu, komforu i dugotrajnosti. Izrađene od specijalnih materijala vrlo su lake za održavanje, što je posebno važno za sve zaposlene u medicinskoj struci.

Pored klasičnih “belih mantila” za lekare i medicinske sestre, u našoj ponudi očekuju Vas uniforme pogodne i za druge grane medicine:

 • stomatolozi
 • veterinari
 • fizioterapeuti
 • pedijatri
 • farmaceuti i zaposleni u apotekama
 • laboratorije
 • kozmetički saloni

Zahvaljujući svom vrhunskom kvalitetu, trajnosti, udobnosti i pouzdanosti, Cherokee medicinske uniforme predstavljaju najbolji izbor za Vas. Pored osnovne kolekcije za žene i muškarce, specijalno izdvajamo Core Stretch uniforme koje su izrađene od elastičnijeg materijala, tako da su lagane za nošenje i pružaju savršenu udobnost onima koji provode duže vremena u uniformi.

Svima koji cene stil i komfor, namenjena je Luxe kolekcija medicinskih uniformi izađenih od visokokvalitetnog materijala. Osim udobnosti i mekoće, glavna karakteristika uniformi iz ove kolekcije je elegantan i uvek moderan dizajn.

Ukoliko želite da unesete radost u Vašu ordinaciju, pravi izbor su šarene uniforme iz Runway kolekcije. Izrađene od više vrsta kvalitetnog materijala i ukrašene različitim motivima životinja, ove medicinske uniforme su idealne za pedijatre, ali i veterinare i veterinarske ambulante.

Još jedna mogućnost koju Vam nudimo je online poručivanje putem sajta www.mojauniforma.com. Dovoljno je samo da izaberete željeni model uniformi i Vaša porudžbina će stići na adresu u roku od 24h od evidentiranja uplate. Ako želite da se lično uverite u kvalitet Cherokee uniformi možete posetiti naš maloprodajni objekat u Mirijevskom bulevaru 41b.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 07:30-15:30h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook:
Instagram:

SPMedicina, Mirijevski bulevar 41b, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Topalovic
  15.06.2017 09:24

  Bilo da su vam potrebne medicinske bluze,pantalone,mantili ili hiruske kapice, SPMedicina je prava adresa za vas.Medicinske uniforme Cherokee su sirom sveta prepoznatljive po svom kvalitetu,komforu i dugotrajnosti.

  Firme u blizini

  Medielektro, Josipa Kulundzica 40, Zemun, Zemun, Beograd
  Ivaks komerc, Karadjordjev trg 34b, Beograd, Zemun, Beograd
  Servis aparata za pritisak Venis, Cara Dušana 70, Zemun, Zemun, Beograd
  Martinco Uniforms Martinčević doo, Radjevska 7, Rakovica, Beograd
  Bazico Lab, Karlovačka 35/6, Zemun, Beograd
  KS Handmade Anatomske klompe i papuče, Brainska 13, Zvezdara, Beograd
  Vineli veleprodaja zaštitne higijenske i medicinske opreme, Kneza Višeslava 63, lok 2.11 (TC Vidikovac), Rakovica, Beograd
  Helios 011 - Servis aparata za merenje krvnog pritiska, Bulevar Oslobođenja 168, Voždovac, Beograd
  Studio 2-M medicinske uniforme, Deligradska 15., Palilula, Beograd