IMG bus advertising Srbija

Bulevar kralja Aleksandra 86
Zvezdara, Beograd

Info Media Group je sistem koji čini čitav tim marketing eksperata koji vam stoji na raspolaganju I koji svojim znanjem I iskustvom može da vam pomogne u kreiranju najprimerenije kampanje u pogledu obima, broja vozila, površina I vremena, ali...
Pročitaj više

Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala

Radivoja Koraća 4
Vračar, Beograd

Ukoliko želite da unapredite Vaše poslovanje na efikasan i jeftin način, distribucija reklamnog materijala Mega Flyer je pravo rešenje za Vas. Podela flajera vrši se od strane naše organizovane službe na teritoriji koju Vi odaberete kako u Be...
Pročitaj više

E - Marketing Mega Flyer

Radivoja Koraća 4
Vračar, Beograd

Agencija Mega Flyer nudi Vam profesionalno kreiranje email marketing kampanja koje su najbrži i najjeftiniji način da pronađete put do klijenata. Putem ove vrste reklamiranja uspostavlja se direktan kontakt kako sa već postojećim, tako i sa p...
Pročitaj više

E - Marketing Mega Flyer

Radivoja Koraća 4
Vračar, Beograd

Specijalizovana agencija Mega Flyer pruža kompletne usluge iz oblasti e mail marketinga koji predstavlja efikasan način da unapredite Vaše poslovanje. Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa klijentima, pokazala se jako uspešnom i produktivnom....
Pročitaj više

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Marketinske agencije
Pitaj firme

MG Pink marketing agencija

Jurija Gagarina 12a, naselje Belville
Novi Beograd, Beograd

Marketing agencija MG PINK svojim klijentima nudi ekskluzivan i veoma efektivan medijiski nastup na tržištu u predstavljanju proizvoda i usluga na vozilima Citybus-a i Pink taxija...

Led bilbord oglašavanje

Bulevar Oslobođenja 383b
Voždovac, Beograd

LED display bilbord oglašavanje predstavlja novi vid oglašavanja kod nas. Namenjen je svima koji žele da predstave svoju firmu, proizvod, uslugu, promovišu događaj i sl. Naš bilbord se nalazi na veoma prometnom mestu - Bulevaru oslobođenja 38...

Web design NormaReclamare marketing

Vojvode Stepe 321
Voždovac, Beograd

...

Goldberg Media Outdoor

Pop Lukina 17
Savski venac, Beograd

Izdavanje reklamnog prostora na zgradama - megabordi i svetlece reklame, direktni marketing, mailing baze....

Marketing agencija ArtSpot

Majke Jevrosime 6/14
Stari grad, Beograd

...

Mali Oglasi Srbija

Cilj ovoga sajta je uspešno povezivanje prodavca i kupca kako u zemlji tako i u inostranstvu.Najznacajnije su kategorije:nekretnine, mobilni telefoni, polovni automobili, građevinarstvo, kućni ljubimci idr....

SU COPY

Primetili ste da je danas internet postao prava džungla, da je prisutno bezbroj sajtova, zanimljivih ali i onih koji to nisu? Jeste li se zapitali, ŠTA JE TO što IZDVAJA jedne od drugih ?...

Agencija za marketing i posredovanje

Delatnost reklamnih agencija...

Produkcija Vidović agencija za scensku umetnost i marketing

Druge umetničke delatnosti u okviru izvođačke umetnosti...

JR Management - uslužne aktivnosti podrške poslovanja

Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju...

Zlatni Dečak 1990

Druge umetničke delatnosti u okviru izvođačke umetnosti...

Out Enterprise

Delatnost reklamnih agencija...

Apis Development

Delatnost reklamnih agencija...

Anythiing

Delatnost reklamnih agencija...

Iskustva i preporuke posetilaca

Neregistrovan korisnik
26.03.2020 09:19

Dobar dan, Ovde uzmite brzi i lak zajam po kamatnoj stopi od 3% bez stresa ili obezbeđenja, zakonit je i prate se pravi protokoli. Dajemo zajmove u rasponu od 2.000 do 1.000.000 evra. Ako ste zainteresovani, kontaktirajte nas putem e-maila na i popunite dole navedene podatke. Puno ime: Iznos pozajmice: Trajanje kredita: Hvala.

Mali Oglasi Srbija
Linn Cleverson
04.11.2019 02:19

Povoljni sigurni zajmovi

Novac pozajmljujemo pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć. Čini
imate lošu kreditnu sposobnost ili vam je potreban novac za plaćanje računa ili
za koju god financijsku svrhu? Želim koristiti ovaj medij za informiranje
Vi koji pružamo pouzdane i povoljne financijske usluge.
Kontaktirajte nas danas putem e-maila: linncfinance1@gmail.com
Usluge pružene uključuju;
* refinance
* Poboljšanje kuće
* Automatski zajmovi
* Konsolidacija duga
*Kreditna linija
* Druga hipoteka * Poslovni zajmovi * Osobni zajmovi
* Međunarodni zajmovi.
Molim vas da mi pišete ako želite.
Po odgovoru, bit će vam poslan obrazac za prijavu zajma.

Mali Oglasi Srbija
Neregistrovan korisnik
12.08.2019 01:00

Vise nego profesionalno, kvalitetno, uz postovanje rokova... Sve preporuke!

SU COPY
Dragana Petrovic
14.12.2018 06:42

Dugo sam mislila da je dovoljno da imam dobar sajt i da na njemu nema potrebe nesto da dodajem, prepravljam.... Medjutim, poceo je da pada u pretrazi, imala sam sve manje poziva... Onda sam dosla na ideju da vodim blog, i sajt je poceo da se penje... Medjutim, kako nemam vremena da se time bavim, prepustila sam vodjenje bloga kopirajteru Su Copy i za sada imam samo reci hvale i preporuke.
Cene nisu visoke, cak naprotiv, i uvek se mozete dogovoriti, u zavisnosti od toga sta vam treba.

SU COPY
Ana Jakovljevic
17.04.2018 12:54

Vidim po komentarima da postavljate svetlece reklame po zgradama. Interesuje me da li bi mogli da postavite na moj salon lepote. Veliko hvala!

Goldberg Media Outdoor
Djordje Markovic
17.04.2018 12:50

Ako ste bez ideje ili je pak imate marketing agencija ARTSPOT je tu da sve to sprovede u delo.Strateski marketing,graficki web dizajn su samo neke od usluga koje cete ovde naci. Sve pohvale za profesinalnost poslovanja!

Marketing agencija ArtSpot
Svetlana Andric
17.04.2018 12:41

Agencija za marketing i video produkciju "NO LIMIT" vam predstavlja savremenu tv produkcijsku kucu.U koliko cujete da se za vas Time Building pobrinula ova producijska kuca onda budite sigurni da cete biti vise nego zadovolni.Sve pohvale!

Agencija za marketing i video produkciju NO LIMIT
Ana Jakovljevic
17.04.2018 01:50

Ovaj vid reklamiranja mi je dosta pomogao. Prvenstveno i ustedeo novac jer je ovaj nacin reklamiranja slanjem mail poruka direkno odredjenim klijentima koji su vam potrebni za posao kojim s bavite.Uvek inovativne poruke radi postzanja viseg cilja!

E - Marketing Mega Flyer
Radomir Petrovic
17.04.2018 01:31

E-Marketing Mega Flyer ce vam omoguciti da na brz i efikasan nacin dodjete do svojih klijenata.Ovim vidom rklamiranja pokazala se efektivnost i produktivnost u poslovanju.

E - Marketing Mega Flyer
Djordje Markovic
17.04.2018 01:17

Mega Flayer Distribucija vam nudi reklamiranje putem flajera. Pored toga sto je ovo najjeftiniji vid reklamiranja,budite sigurni da ce svaki podeljen flajer stici na pravu adresu.Meni je pomoglo da oformim grupu dece u fudbali. Hvala vam!

Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala
Tihomir Senic
17.04.2018 01:04

Mali Oglasi Srbija su mi pomogli u izdavanju stana.Veoma su poseceni i ljudi im prosto veruju. Sve preporuke!

Mali Oglasi Srbija
Radomir Petrovic
17.04.2018 01:00

Ukoliko zelite da se reklamirate na originalan nacin, i da se vasa reklama nadje na nekom od vozila taxia ili city bas-a, onda kontaktirajte MG Pink marketing agenciju. Vasu reklamu ce sigurno videti veliki broj ljudi,sto i jeste za cilj ovakvog vida reklamiranja. Meni je pomoglo!

MG Pink marketing agencija
Goran Sarenac
23.07.2017 11:24

Brojem podeljenih flajera,srazmerno se povecava i broj klijenata,a tako direktno i dobit firme,bez obzira na to cime se firma bavi.Pored distribucije flajera,njihovo osoblje je zaduzeno i za dizajn i stampu reklamnog materijala.

Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala
Kosta Savic
23.07.2017 11:23

Pored efektivinijeg nacina da se steknu novi klijenti,putem ove vrste reklamiranja ucvrscuje se veza djveć postojecih klijenata,pospesuje se i optimizira prodaja,tako da se ta saradnja cesto uspesno nastavlja.

E - Marketing Mega Flyer
Milos Bozovic
23.07.2017 11:20

Mega Flyer svojim klijentima omogucava sve savete vezane za sadrzaj mailova,nacin i frekvenciju njihovog slanja.Takodje,njihov strucni tim ce izraditi jedinstven dizajn i formu newslettera.

E - Marketing Mega Flyer
Lazar Ristic
07.04.2017 12:04

Obezbedjuju i kompletnu medicinsku,foto i video sluzbu.Potrebno je da izaberete destinaciju za sebe,obratite paznju na tezinu ture i javite im se.Kada oforme grupu, dogovaraju se o destinaciji i broju dana.

Agencija za marketing i video produkciju NO LIMIT
Zarko Manic
07.04.2017 12:02

Vozila Citybusa i Pink taxija vecinu radnog vremena provode u najprometnijim kvartovima prestonice,dominirajuci najznacajnijim prodajnim i poslovnim delovima Beograda.Stalnim prisustvom na ulicama grada,brendirana vozila doprinose kontinuiranom jacanju svesti potrosaca o samom brendu.

MG Pink marketing agencija
Zarko Manic
04.01.2017 08:32

Krajnje je vreme da pocnete da se reklamirate putem flajera.Ovaj vid marketinga je najefikasniji i najjeftiniji nacin za reklamu i prezentaciju,poboljsanje imidza i povecanje dobiti na bilo kom polju delatnosti.

Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala
Maja Matic
04.01.2017 08:30

Ukoliko i vi zelite da unapredite vase poslovanje i pronadjete najbrzi i najlaksi put do klijenata,Mega Flyer je pravo resenja za vas.Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa vec postojecim i potencijalnim klijentima,pokazala se jako uspesnom i produktivnom.

E - Marketing Mega Flyer
Kristina Milosevic
04.01.2017 08:26

E marketing je veoma popularan iz razloga,slanje mailova je mnogo jeftinije nego vecina drugih oblika komunikacije,slanje mailova sa promotivnim porukama radi sticanja novih klijenata.

E - Marketing Mega Flyer