Marketinske agencije Beograd

Kontakt podaci za vašu firmu

IMG bus advertising Srbija

  • 2
4.9 | 7 ocena
Info Media Group je sistem koji čini čitav tim marketing eksperata koji vam stoji na raspolaganju I koji svojim znanjem I iskustvom može da vam pomogne u kreiranju najprimerenije kampanje u pogledu obima, broja vozila, površina I vremena, ...
Pročitaj više
Bulevar kralja Aleksandra 86
Zvezdara,Beograd

Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala

  • 6
5.0 | 2 ocena
Ukoliko želite da unapredite Vaše poslovanje na efikasan i jeftin način, distribucija reklamnog materijala Mega Flyer je pravo rešenje za Vas. Podela flajera vrši se od strane naše organizovane službe na teritoriji koju Vi odaberete kako u...
Pročitaj više
Radivoja Koraća 4
Vračar,Beograd

E - Marketing Mega Flyer

  • 1
0.0 | 0 ocena
Agencija Mega Flyer nudi Vam profesionalno kreiranje email marketing kampanja koje su najbrži i najjeftiniji način da pronađete put do klijenata. Putem ove vrste reklamiranja uspostavlja se direktan kontakt kako sa već postojećim, tako i s...
Pročitaj više
Radivoja Koraća 4
Vračar,Beograd

E - Marketing Mega Flyer

  • 5
0.0 | 0 ocena
Specijalizovana agencija Mega Flyer pruža kompletne usluge iz oblasti e mail marketinga koji predstavlja efikasan način da unapredite Vaše poslovanje. Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa klijentima, pokazala se jako uspešnom i produktivno...
Pročitaj više
Radivoja Koraća 4
Vračar,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći ćemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Marketinske agencije
Pitaj firme

MG Pink marketing agencija

  • 3
5.0 | 2 ocena
Marketing agencija MG PINK svojim klijentima nudi ekskluzivan i veoma efektivan medijiski nastup na tržištu u predstavljanju proizvoda i usluga na vozilima Citybus-a i Pink taxija ...
Pročitaj više
Jurija Gagarina 12a, naselje ...
Novi Beograd,Beograd

Led bilbord oglasavanje

  • 1
0.0 | 0 ocena
LED display bilbord oglašavanje predstavlja novi vid oglašavanja kod nas. Namenjen je svima koji žele da predstave svoju firmu, proizvod, uslugu, promovišu događaj i sl. Naš bilbord se nalazi na veoma prometnom mestu - Bulevaru oslobođenja 3...
Pročitaj više
Bulevar Oslobodjenja 383b
Voždovac,Beograd

Marketing agencija ArtSpot

  • 1
5.0 | 2 ocena
MARKETING AGENCIJA ARTSPOTSve pocinje inspiracijom.... Imate sjajnu ideju za proizvod, uslugu ili ideju gde zelite da vasa organizacija bude u buducnosti. ArtSpot radi sa vama na izgradnji vase ideje u brand koji je prepozn...
Pročitaj više
Majke Jevrosime 6/14, Beograd
Stari grad,Beograd

Goldberg Media Outdoor

  • 4
2.0 | 2 ocena
Izdavanje reklamnog prostora na zgradama - megabordi i svetlece reklame, direktni marketing, mailing baze. ...
Pročitaj više
Pop Lukina 17, Beograd
Savski venac,Beograd
NormaReclamare Ako želite da budete uspešni i jedinstveni u svetu poslovanja, potrebno je da svojom originalnošću i kvalitetom skrenete pažnju na sebe. Znači potrebna Vam je jedinstvena web prezentacija. ...
Pročitaj više

Iskustva i komentari posetilaca

04.11.2019 02:19
Linn Cleverson
Povoljni sigurni zajmoviNovac pozajmljujemo pojedincima kojima je potrebna financijska pomoć. Čini imate lošu kreditnu sposobnost ili vam je potreban novac za plaćanje računa ili za koju god financijsku svrhu? Želim koristiti ovaj medij za informiranje Vi koji pružamo pouzdane i povoljne financijske usluge. Kontaktirajte nas danas putem e-maila: linncfinance1@gmail.com Usluge pružene uključuju; * refinance * Poboljšanje kuće * Automatski zajmovi * Konsolidacija duga *Kreditna linija * Druga hipoteka * Poslovni zajmovi * Osobni zajmovi * Međunarodni zajmovi. Molim vas da mi pišete ako želite. Po odgovoru, bit će vam poslan obrazac za prijavu zajma.
14.12.2018 06:42
Dragana Petrovic
Dugo sam mislila da je dovoljno da imam dobar sajt i da na njemu nema potrebe nesto da dodajem, prepravljam.... Medjutim, poceo je da pada u pretrazi, imala sam sve manje poziva... Onda sam dosla na ideju da vodim blog, i sajt je poceo da se penje... Medjutim, kako nemam vremena da se time bavim, prepustila sam vodjenje bloga kopirajteru Su Copy i za sada imam samo reci hvale i preporuke. Cene nisu visoke, cak naprotiv, i uvek se mozete dogovoriti, u zavisnosti od toga sta vam treba.
17.04.2018 12:54
Ana Jakovljevic
Vidim po komentarima da postavljate svetlece reklame po zgradama. Interesuje me da li bi mogli da postavite na moj salon lepote. Veliko hvala!
17.04.2018 12:50
Djordje Markovic
Ako ste bez ideje ili je pak imate marketing agencija ARTSPOT je tu da sve to sprovede u delo.Strateski marketing,graficki web dizajn su samo neke od usluga koje cete ovde naci. Sve pohvale za profesinalnost poslovanja!
17.04.2018 12:41
Svetlana Andric
Agencija za marketing i video produkciju "NO LIMIT" vam predstavlja savremenu tv produkcijsku kucu.U koliko cujete da se za vas Time Building pobrinula ova producijska kuca onda budite sigurni da cete biti vise nego zadovolni.Sve pohvale!
17.04.2018 01:50
Ana Jakovljevic
Ovaj vid reklamiranja mi je dosta pomogao. Prvenstveno i ustedeo novac jer je ovaj nacin reklamiranja slanjem mail poruka direkno odredjenim klijentima koji su vam potrebni za posao kojim s bavite.Uvek inovativne poruke radi postzanja viseg cilja!
17.04.2018 01:31
Radomir Petrovic
E-Marketing Mega Flyer ce vam omoguciti da na brz i efikasan nacin dodjete do svojih klijenata.Ovim vidom rklamiranja pokazala se efektivnost i produktivnost u poslovanju.
17.04.2018 01:17
Djordje Markovic
Mega Flayer Distribucija vam nudi reklamiranje putem flajera. Pored toga sto je ovo najjeftiniji vid reklamiranja,budite sigurni da ce svaki podeljen flajer stici na pravu adresu.Meni je pomoglo da oformim grupu dece u fudbali. Hvala vam!
17.04.2018 01:04
Tihomir Senic
Mali Oglasi Srbija su mi pomogli u izdavanju stana.Veoma su poseceni i ljudi im prosto veruju. Sve preporuke!
17.04.2018 01:00
Radomir Petrovic
Ukoliko zelite da se reklamirate na originalan nacin, i da se vasa reklama nadje na nekom od vozila taxia ili city bas-a, onda kontaktirajte MG Pink marketing agenciju. Vasu reklamu ce sigurno videti veliki broj ljudi,sto i jeste za cilj ovakvog vida reklamiranja. Meni je pomoglo!
23.07.2017 11:24
Goran Sarenac
Brojem podeljenih flajera,srazmerno se povecava i broj klijenata,a tako direktno i dobit firme,bez obzira na to cime se firma bavi.Pored distribucije flajera,njihovo osoblje je zaduzeno i za dizajn i stampu reklamnog materijala.
23.07.2017 11:23
Kosta Savic
Pored efektivinijeg nacina da se steknu novi klijenti,putem ove vrste reklamiranja ucvrscuje se veza djveć postojecih klijenata,pospesuje se i optimizira prodaja,tako da se ta saradnja cesto uspesno nastavlja.
23.07.2017 11:20
Milos Bozovic
Mega Flyer svojim klijentima omogucava sve savete vezane za sadrzaj mailova,nacin i frekvenciju njihovog slanja.Takodje,njihov strucni tim ce izraditi jedinstven dizajn i formu newslettera.
Obezbedjuju i kompletnu medicinsku,foto i video sluzbu.Potrebno je da izaberete destinaciju za sebe,obratite paznju na tezinu ture i javite im se.Kada oforme grupu, dogovaraju se o destinaciji i broju dana.
07.04.2017 12:02
Zarko Manic
Vozila Citybusa i Pink taxija vecinu radnog vremena provode u najprometnijim kvartovima prestonice,dominirajuci najznacajnijim prodajnim i poslovnim delovima Beograda.Stalnim prisustvom na ulicama grada,brendirana vozila doprinose kontinuiranom jacanju svesti potrosaca o samom brendu.
04.01.2017 08:32
Zarko Manic
Krajnje je vreme da pocnete da se reklamirate putem flajera.Ovaj vid marketinga je najefikasniji i najjeftiniji nacin za reklamu i prezentaciju,poboljsanje imidza i povecanje dobiti na bilo kom polju delatnosti.
04.01.2017 08:30
Maja Matic
Ukoliko i vi zelite da unapredite vase poslovanje i pronadjete najbrzi i najlaksi put do klijenata,Mega Flyer je pravo resenja za vas.Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa vec postojecim i potencijalnim klijentima,pokazala se jako uspesnom i produktivnom.
04.01.2017 08:26
Kristina Milosevic
E marketing je veoma popularan iz razloga,slanje mailova je mnogo jeftinije nego vecina drugih oblika komunikacije,slanje mailova sa promotivnim porukama radi sticanja novih klijenata.
26.06.2016 08:17
Milos Bozovic
Jedan od najposecenijih sajtova za male oglase garantuje vam veliki broj pregleda i posetilaca a time i laksu prodaju.Najpopularnije kategorije oglasavanja su oglasi za nekretnine,mobilni telefoni,polovni automobili,gradjevinarstvo,kucni ljubimci.
26.06.2016 08:12
Lazar Ristic
Najveci izbor rentiranja i proizvodnje kad su u pitanju multimedijalni bilbordi i svetlece reklame svih velicina i oblika.Budite primetni i na ocima svima cak i kad vas ne gledaju.Svetlece reklame postizu ubedljivo najbolje rezultate kada je reklamni materijal u pitanju.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Marketinske agencije