E - Marketing Mega Flyer

0.0 | 0 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
E - Marketing Mega Flyer
Mobilni: 060/
www.podela-flajera.rs

O nama

E – MARKETING MEGA FLYER

E marketing je najkraći, najbrži i najjeftniji put da Vaš proizvod ili uslugu plasirate na tržište i da pronađete put do Vaših kupaca ili korisnika usluga. Agencija Mega Flyer nudi Vam brzo i jednostavno kreiranje email marketing kampanja koje su najbolji način za povećanje posećenosti sajta i zarade.

Iako je e marketing jedan od prvih oblika oglašavanja na internetu, većina ljudi zapravo i ne zna sve njegove prednosti. Sa razvojem tehnologija i interneta, ovaj vid reklamiranja je doživeo popularnost. Vreme je novac, a Mega Flyer ovim putem želi da Vam uštedi i vreme i novac.

E mail marketing je vrsta direktnog marketinga koji se šalje na e mail pojedinca ili grupe klijenata. Pored efikasnog načina da se steknu novi klijenti, putem ove vrste reklamiranja učvršćuje se veza između već postojećih klijenata, poboljšava se i optimizira prodaja, tako da se ta saradnja često uspešno nastavlja.

Da bi se e marketing pravilno i uspešno koristio potrebno je imati bazu klijenata koji su pristali da dobijaju promotivne poruke na svoj mail. Svako od klijenata sa liste, redovno dobija Vaše nove ponude ili obaveštenja o artiklima na popustu, sa svim potrebnim opisima, kontaktima, cenama i svime što bi Vašim kupcima moglo da uštedi vreme i pomogne pri donošenju odluke.

Ukoliko i Vi želite da unapredite Vaše poslovanje i pronađete najbrži i najlakši put do klijenata, Mega Flyer je pravo rešenja za Vas. Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa već postojećim i potencijalnim klijentima, pokazala se jako uspešnom i produktivnom.

Pošto je email marketing dosta drugačiji od drugih vidova oglašavanja, Mega Flyer svojim klijentima omogućava sve savete vezane za sadržaj mailova, način i frekvenciju njihovog slanja. Takođe, naš stručni tim će izraditi jedinstven dizajn i formu newsletter-a.

E – Marketing Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Radomir Petrovic
  17.04.2018 01:31

  E-Marketing Mega Flyer ce vam omoguciti da na brz i efikasan nacin dodjete do svojih klijenata.Ovim vidom rklamiranja pokazala se efektivnost i produktivnost u poslovanju.

  Kosta Savic
  23.07.2017 11:23

  Pored efektivinijeg nacina da se steknu novi klijenti,putem ove vrste reklamiranja ucvrscuje se veza djveć postojecih klijenata,pospesuje se i optimizira prodaja,tako da se ta saradnja cesto uspesno nastavlja.

  Maja Matic
  04.01.2017 08:30

  Ukoliko i vi zelite da unapredite vase poslovanje i pronadjete najbrzi i najlaksi put do klijenata,Mega Flyer je pravo resenja za vas.Ova vrsta direktnog kontaktiranja sa vec postojecim i potencijalnim klijentima,pokazala se jako uspesnom i produktivnom.

  Firme u blizini

  Web design NormaReclamare marketing, Vojvode Stepe 321, Voždovac, Beograd
  Goldberg Media Outdoor, Pop Lukina 17, Savski venac, Beograd
  MG Pink marketing agencija, Jurija Gagarina 12a, naselje Belville, Novi Beograd, Beograd
  Marketing agencija ArtSpot, Majke Jevrosime 6/14, Stari grad, Beograd
  IMG bus advertising Srbija, Bulevar kralja Aleksandra 86, Zvezdara, Beograd
  Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  E - Marketing Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Led bilbord oglašavanje, Bulevar Oslobođenja 383b, Voždovac, Beograd