Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala

5.0 | 2 ocena
Ulica: Radivoja Koraća 4
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Mega Flyer Distribucija reklamnog materijala
Mobilni: 060/
www.deljenje-flajera.com

O nama

DISTRIBUCIJA REKLAMNOG MATERIJALA MEGA FLYER

Mega Flyer je specijalizovana firma koja se bavi distribucijom brošura, letaka, kataloga, saopštenja, različitih reklamnih uzoraka i svog propagandnog materijala na teritoriji Beograda, ali i širom zemlje. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti, garantujemo najbolju kontrolu podele flajera koju sprovodi poseban tim kontrolora, čija je odgovornost bezbedan put reklamnog materijala od nas do ruku Vaših budućih potrošača.

Ukoliko želite da Vaše sadašnje i buduće klijente na pravi način obavestite o onome čime se Vaša firma bavi, o novim projektima ili proizvodima, kao i raznim pogodnostima, kao što su popusti i akcijska prodaja, krajnje je vreme da počnete da se reklamirate putem flajera. Ovaj vid marketinga je najefikasniji i najjeftiniji način za reklamu i prezentaciju, poboljšanje imidža i povećanje dobiti na bilo kom polju delatnosti.

Distribucija reklamnog materijala pruža mogućnost da Vaša reklama direktno stigne do potencijalnih potrošača, što ovaj vid reklamiranja čini i do 70% učinkovitijim od ostalih. Efikasnost distribucije flajera ogleda se u činjenici da na 1.000 podeljenih flajera dobijate 20-100 novih potrošača.

Mega Flyer pruža mogućnost da sami izaberete na kojoj teritoriji će se vršiti podela flajera, što omogućava da svoj marketing vrlo precizno i direktno usmerite na željenu ciljnu grupu, štedeći vreme i novac. Pored Beograda, distribucija reklamnog materijala se na zahtev klijenta može vršiti i van Beograda, širom zemlje.

Brojem podeljenih flajera, srazmerno se povećava i broj klijenata, a tako direktno i dobit firme, bez obzira na to čime se firma bavi. Pored distribucije flajera, naše ljubazno i profesionalno osoblje je zaduženo i za dizajn i štampu reklamnog materijala. U našoj ponudi nalaze flajeri različite veličine i gramaže, među kojima se posebno ističe letak štampan na kunstdruku 90 grama, obostrani kolor, format A5.

Uštedite i efikasno se reklamirajte kroz našu uslugu!

Distribucija reklamnog materijala Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Djordje Markovic
  17.04.2018 01:17

  Mega Flayer Distribucija vam nudi reklamiranje putem flajera. Pored toga sto je ovo najjeftiniji vid reklamiranja,budite sigurni da ce svaki podeljen flajer stici na pravu adresu.Meni je pomoglo da oformim grupu dece u fudbali. Hvala vam!

  Goran Sarenac
  23.07.2017 11:24

  Brojem podeljenih flajera,srazmerno se povecava i broj klijenata,a tako direktno i dobit firme,bez obzira na to cime se firma bavi.Pored distribucije flajera,njihovo osoblje je zaduzeno i za dizajn i stampu reklamnog materijala.

  Zarko Manic
  04.01.2017 08:32

  Krajnje je vreme da pocnete da se reklamirate putem flajera.Ovaj vid marketinga je najefikasniji i najjeftiniji nacin za reklamu i prezentaciju,poboljsanje imidza i povecanje dobiti na bilo kom polju delatnosti.

  Firme u blizini

  Web design NormaReclamare marketing, Vojvode Stepe 321, Voždovac, Beograd
  Goldberg Media Outdoor, Pop Lukina 17, Savski venac, Beograd
  MG Pink marketing agencija, Jurija Gagarina 12a, naselje Belville, Novi Beograd, Beograd
  Marketing agencija ArtSpot, Majke Jevrosime 6/14, Stari grad, Beograd
  IMG bus advertising Srbija, Bulevar kralja Aleksandra 86, Zvezdara, Beograd
  E - Marketing Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  E - Marketing Mega Flyer, Radivoja Koraća 4, Vračar, Beograd
  Led bilbord oglašavanje, Bulevar Oslobođenja 383b, Voždovac, Beograd