Dodaj firmu

U svakom životnom ili radnom prostoru, detalji su ti koji daju šarm i završni pečat, odnosno povezuju sve elemente enterijera u jednu skladnu, harmoničnu celinu. Lampe su upravo takvi detalji, stoga bi njihovom izboru trebalo posvetiti naročitu pažnju.

U našem tekstu saznajte sve o modelima lampi – stone, zidne, podne, kao i gde ih možete kupiti, po kojoj ceni, i druge korisne i zanimljive infromacije.

Podne lampe

Rasveta je veoma bitan deo svakog enterijera i pravilno odabrana i postavljena, vizuelno može da izmeni prostor, na primer, da ga umanji ili uveća.

Vaš izbor kod opremanja prostora mogu biti podne lampe, koje su izuzetno popularne. Kao što im ime kaže, one stoje na podu, mogu biti čak i ručno napravljene i dostupne u različitim bojama.

Stone lampe

Stone lampe smo verovatno svi imali, i one su savršene da stoje na noćnom ormariću, na primer. Do kasno u noć mogu biti upaljene dok mi čitamo knjigu, pri tome diskretno osvetljavajući samo deo prostora.

Osim toga, stone lampe su izuzetno romantičan deo eneterijera, i mogu se pronaći u raznim bojama, tako da svetlost koju odašilju može biti na primer, narandžasta ili crvena.

Prodavnice rasvete nude dekorativne stone LED lampe, tako da je izbor bogat i sigurni smo da ćete pronaći modele koji će se najbolje uklopiti u vaš životni prostor i dodatno ga ulepšati.

Zidne lampe

Kao što samo ime kaže, ovakvim lampama je potrebna montaža, jer će one biti okačene na zid. To daje posebnu notu elegancije i romantike prostoru, i ostavlja utisak sofisticiranosti i sjajnog ukusa.

Zidne lampe su dostupne u različitim modelima, pa ćete se pri izboru rukovoditi dobro poznatim pravilo da se detalji moraju lepo uklopiti u već postojeću celinu, to jest u ambijent.

Lampe prodaja

Prodavnice rasvete imaju svoje lepo urađene web prezentacije, odnosno sajtove na internetu, gde možete da pogledate njihovu kompletnu ponudu. Lampe su predstavljene najpre po vrsti – stone, zidne, podne, a zatim su rangirane i po ceni – od najpovoljnije ka najvišoj i obratno.

Pored svakog proizvoda stoji vidno istaknuta cena, koju je moguće uporediti sa drugim sličnim artiklima. Osim toga, možete da pročitate detaljan tekstualni opis o artiklu, koji navodi najznačajnije karakteristike. Lampe su predstavljene i fotografijama, i to često iz nekoliko uglova.

Ako se odlučite na poručivanje, ceo postupak se svodi na par lakih koraka – dodavanje u korpu, potvrđivanje porudžine i zatim plaćanje putem e-bankinga.

Kada uplata bude evidentirana, isporuka će biti obavljena veoma brzo, ako se željeni model lampe nalazi na lageru, i to često bude u roku od dva radna dana.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, uvek ih možete uputiti ljubaznom osoblju od koga ćete dobiti i dodatne savete kako da se rukovodite prilikom izbora, da biste nabavili lampu koja će savršeno pristajati u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Lampe – cena:

Cene zavise od toga da li se radi o podnoj, stonoj ili zidnoj lampi. Za podne lampe trebalo bi platiti od 7500 dinara pa sve do 28000 dinara. Za stone lampe potrebno je izdvojiti od 1000 din. pa sve do 13000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane