Dodaj firmu

Kupon

5.0 | 99 ocena
Član od 2018.
Cena:
2.690 din.2.390 din.

Od davnina, so se koristi za jačanje imunološkog sistema i poboljšanje metabolizma. Još početkom 20. veka naučnici su dokazali da „slana para“ pozitivno utiče na ljudski organizam. Planinska so se kopa širom sveta, ali se Himalajske planine i dalje smatraju njenim najvrednijim izvorom, gde se kopa so za lampe.

Mnogi ljudi se odlučuju da kupe himalajske slane lampe jednostavno zato što im se sviđa kako izgledaju i uživaju u ambijentu koji ružičasta svetlost stvara u njihovim domovima. U međuvremenu, drugi smatraju da su njihove zdravstvene prednosti te koje privlače.

Prednosti slanih lampi

Za slane lampe se često tvrdi da poboljšavaju kvalitet vazduha u vašem domu. Prelep su izvor svetlosti koji može ponuditi terapiju bojom, pročišćenje vazduha i ublažavanje alergija.

Pošto ove lampe pomažu u eliminisanju loših vibracija u vazduhu i imaju prigušen sjaj, mogu i da podstaknu bolji san.

Poboljšajte kvalitet vazduha!

Koliko god voleli da osvežimo mesto svećama, organskim čistačima, i otvaranjem prozora, kvalitet vazduha može da utiče na struju, raspoloženje, energiju ljudi, pa čak i na region u kome živite.

Slana Himalajska lampa je odlična upravo za to.

Himalajska kristalna so potiče iz rudnika soli 5.000 stopa duboko ispod himalajskog planinskog venca. So iz ovih rudnika je doživela ogroman pritisak mnogo godina i kaže se da je preko 99% čista.

Pravi se stavljanjem sijalice unutar velikih komada roze himalajske soli.

Ima karakterističan izgled i emituje zagrevanje, ružičasti sjaj kada se upali.

Kabl uključuje okretno dugme za zatamnjivanje koje funkcioniše kao kontrola osvetljenosti i prekidač za uključivanje/isključivanje. Kada se uključi, ova lampa će stvoriti opuštajući narandžasti sjaj.

Odlična je za upotrebu u spavaćim sobama, na kancelarijskim stolovima ili kabinama, dnevnim sobama, restoranima, hotelima ili terapeutskim i meditativnim sobama.

Visina: 20 cm
Širina: 10-13 cm
Dužina kabla: 135 cm

Ukrasite i osvežite svoj dom ovom moćnom lampom.

Kategorija: Grupna kupovina Beograd
Podkategorija: Lampe Beograd
Objavljeno: 30.08.2021.
# ID Oglasa: 067651
Firma: Kupon
Website: www.kupon.rs
Idi na vrh strane