Dodaj firmu

LED sijalice Mag Elektrik

Mag Eelektrik iz Mladenovca ima najveći lager rasvete, od sijalica, lampi, LED traka, kablova i prateće opreme
Pročitaj više

Kralja Aleksandra Obrenovića 79
Mladenovac, Beograd

LED sijalice Miled

Kompanija “Miled”nalazi se u Beogradu. Bavi se prodajom, montažom i demontažom profesionalne LED rasvete za stadione, sportske hale, magacine i druge objekte.
Pročitaj više

Ratka Mitrovića 138
Čukarica, Beograd

LED sijalice Kelvin Lite rasveta

Kelvin Lite rasveta nudi vam bogat izbor dekorativne moderne rasvete koja će zadovoljiti i one sa najistančanijim ukusom
Pročitaj više

Gandijeva 3 lok 1-2
Novi Beograd, Beograd

LED sijalice Ivas

Uživajte u gradnji, uz najkvalitetniji Ivas građevinski materijal. Na dobro poznatoj adresi u Borči očekuje Vas širok asortiman građevinskog materijala za izvođenje najrazličitijih radova. Poseban akcenat stavljamo na termoizolacione i hidr...
Pročitaj više

Put za Ovču 63
Borča, Beograd

LED sijalice Battery shop AVA

Battery shop AVA nudi najveći izbor baterija vodećih proizvođača, kao i zamenu dotrajalih baterija Osim toga, u našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman rasvete, bilo da je u pitanju standardna ili štedljiva LED rasveta, strujni program, razl...
Pročitaj više

Jurija Gagarina 229, lokal 104
Novi Beograd, Beograd

LED sijalice NEXALLIGHT

Nexallight je prodajni salon unutrašnjeg i spoljašnjeg osvetljenja, dizajnirane i lux rasvete.
Pročitaj više

Ivana Milutinovića 91
Borča, Beograd

LED sijalice LUCE

Uživajte u lepo osvetljenom ambijentu Vašeg životnog ili radnog prostora, uz kvalitetnu i inovativnu rasvetu LUCE. U našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor rasvete iz uvoza, ali i naš brend LUCE, koji karakterišu savremen dizajn i jednostavna...
Pročitaj više

Nova Mokroluška 15
Voždovac, Beograd

LED sijalice Donna Elektro

Veliki izbor elektro materijala na jednom mestu na Banjici. Kablovi, rasveta, muzička plafonjera, LED paneli i još mnogo toga.
Pročitaj više

Baštovanska 2s (Banjica)
Voždovac, Beograd

LED sijalice Kupon

Kupon. rs se izdvojio iz gomile sajtova za grupnu kupovinu... Jedan je od najboljih i najušpesnijih sajtova koji je za vrlo kratko vreme uspeo da pridobije na hiljade zadovoljnih korisnika.
Pročitaj više

Dimitrija Tucovića 65
Zvezdara, Beograd

Za sam početak, upoznaćemo se sa pojmom LED sijalice, odnosno rasvete. LED je skraćenica od Light Emitting Diode, odnosno za svetleće diode.

Ovakve svetleće diode mogu da budu sačinjene za razne namene, u različitim veličinama, kao i snagama.

U tekstu koji je pred vama, možete da saznate sve što vas zanima o LED sijalicama, njihovim prednostima u odnosu na klasične, gde ih možete nabaviti, po kojoj ceni, kao i druge korisne i zanimljive inoformacije.

Prednost LED sijalica u odnosu na klasične

Mnogi ljudi će postaviti ovo pitanje – Zašto da kupim baš LED sijalicu, a ne običnu, kao do sada, i u čemu su prednosti LED rasvete?

Dakle, prednosti su mnogobrojne, ali krenimo prvo od one koja je svima nama najvažnija, a to je ušteda električne energije. Primera radi, LED sijalica će potrošiti čak deset puta manje energije u odnosu na klasičnu sijalicu.

Kod rada LED sijalice, najveći deo energije se pretvara u svetlost, tako da takva sijalica ne proizvodi gotovo nikakvu toplotu.

Verovatno ste mnogo puta primetili da obične sijalice koje ste koristili do sada veoma privlače raznorazne insekte, naročito tokom letnjih večeri. Kod LED rasvete je situacija drugačija, jer ona ne emituje UV i IR zračenje, pa se neželjeni insekti neće okupljati u tolikom broju.

LED sijalice za kuću

Za razliku od običnih sijalica, LED sijalice će učiniti da boje izgledaju stvarne, i ovakva svetlost će biti mnogo prirodnija i zdravija za vaše oči.

U savremenom svetu veliki značaj se pridaje ekologiji. LED rasveta ima takozvani RoHS sertifikat, što prevedeno na običan jezik znači da sijalice napravljene na ovaj način u sebi imaju daleko manje otrovnih materija, u odnosu na uređaje koji ovu oznaku ne poseduju.

Korisno je imati informaciju da je zabranjeno korišćenje žive, šestovalentnog hroma, olova, PBB i PBDE – svega što se smatra neželjenim pri proizvodnji i kasnije kod upotrebe sijalica.

Prodaja LED sijalica

Trgovine koje se bave prodajom LED rasvete u svojoj ponudi imaju LED sijalice, a u širok izbor se možete uveriti ili odlaskom lično u sedište prodavnice, ili pregledom lepo osmišljenih web prezentacija. Na njima su prozvodi predstavljeni u slici i reči, odnosno kroz kratki tekstualni opis i fotografije. Navedene su najznačajnije karakteristike, i vidno je istaknuta cena.

Celokupan posao oko naručivanja LED sijalica možete da završite online, ukoliko tako želite.

LED sijalice – iskustva

Kao što vidimo iz celog teksta, na strani LED rasvete su mnogobrojne prednosti, od kojih je najvažnija ta što će vam mesečni računi za struju biti manji, a dobijate mnogo prirodniju svetlost koja prija ljudskom vidu.

Obične, klasične sijalice koje smo koristili do sada, polako odlaze u zaborav pred popularnošću i očiglednim prednostima LED rasvete.

LED sijalice – cena:

Cena LED sijalica se kreće od 350 dinara pa sve do 11 500 dinara za LED sijalicu koja ima 16 miliona boja, funkcionalnu dnevnu svetlost, ugao rasipanja svetlosti do 160 stepeni, kao i dimovanje od tople bele do hladne bele boje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice rasvete koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane