Dodaj firmu


Mnoge domaćice baš i ne vole kada moraju da upotrebljavaju ručno rende, ali razvojem tehnologije i ovim mukama je došao kraj – jednostavno, kupite električno rende, i sebi uštedite značajn trud i vreme, a pri tome, pripremite ukusne obroke za svoju porodicu.

Električno rende – prodaja

Danas je lakše nego ikada, zahvaljujući internetu, da celokupnu ponudu vidimo na jednom mestu. Kada tražimo električno rende, zavirićemo na web šopove prodavnica malih kućnih aparata.

Oni imaju web prezentacije koje su izuzetno lepo osmišljene, tako da je lako snaći se i pazariti a sve to iz fotelje. Dakle, proizvodi su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Opisi nam daju najznačajnije karakteristike proizvoda, dok se slike često mogu uvećati ili videti iz više uglova.

Poručivanje obavljate jednostavnim dodavanjem artikla u korpu, nakon čega sledi ostavljanje podataka za isporuku na željenu adresu. Ako je proizvod na lageru i dostupan, tada možete da očekujete da će biti isporučen  za do dva do tri radna dana. Naravno, ovo se računa od trenutka kada vaša uplata bude evidentirana kod prodavca. Uplatu vršite putem e-bankinga ili ćete skoknuti do najbliže banke ili pošte.

Električno rende za povrće

Povrće je puno minerala i vitamina, ali ga često nije baš lako pripremiti. Zbog toga je električno rende pravi spas, jer ćete sve što treba učiniti bez po muke. Pri tome, domaćicama je veoma bitno da znaju da se rende lako čisti i održava.

Električno rende za zimnicu

Period pravljenja zimnice mnogim domaćicama zadaje silne glavobolje, pošto je priprema veoma velik posao i dobro nam dođe svaka vrsta pomoći. Povrće koje se kiseli često je potrebno dobro iseckati i izrendisati, a to oduzima značajno vreme i zahteva trud.

Zbog toga vam savetujemo da nabavite električno rende, koje ima odlične performanse, snagu i izdržljivost. Zahvaljujući svom motoru, ono sa poslovima rendanja izlazi sa velikom lakoćom, tako da nije važno koliko je to što rendate tvrdo ili neravno.

Električna renda su lagani i praktični uređaji, koji se aktiviriaju jednostavnim pritiskom na dugme. Takođe, lako se rastavljaju da bi se svi delovi pravilno očistili, što je domaćicama veoma bitno. Sa njime možete da rendate šta poželite, na primer – lešnike, čokoladu, suvi hleb, meki i tvrdi sir...

U web šopovima, pored električnih renda, pronaći ćete i raznorazne seckalice i noževe, koji vam takođe mogu biti od velike pomoći u kuhinji, kod svakodnevnih poslova. Vaš rad će biti znatno ubrzan, a sve što se izrenda, biće dosta kvalitetnije nego da ste to radili ručno, kao do sada.

Električno rende – cena:

Cene su različite, i zavise od karakteristika samog uređaja. U proseku, kreću se od 3000 – 5000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Idi na vrh strane