Dodaj firmu
Brita AquaGusto filter za kafe aparate
od 1390 din. do 1450 din.
Infinissima Krups Dolce Gusto aparat za kafu Crveni
12.900 din.9.999 din.
Popust 23%
Infinissima Dolce Gusto Aparat Za Kafu Crni
12.900 din.9.990 din.
Popust 23%

Kafa je verovatno najrasprostranjeniji napitak na svetu, odnosno, omiljeni ukus kojim započinjemo dan, ili se opuštamo popodne u bašti nekog kafića, ali uz aparat za kafu, to mozemo i kod kuce. Uz kafu se vode poslovni razgovori, ali i pričaju neobavezni tračevi... – drugim rečima kazano, kafa je uvek i svuda sa nama, da nam popravi raspoloženje i ulepša dan!

Aparate za kafu možete da koristite i kod kuće, a zatičemo ih i u ugostiteljskim objektima, kao i u raznim poslovnim prostorima. U našem tekstu možete saznati više o ovim aparatima, za filter kafu, espresso kafu, kao i o tome gde ih je moguće nabaviti, po kojim cenama i slično.

Aparat za filter kafu


Filter kafa je način da se ovaj ukusni napitak pripremi, ali moramo da primetimo, da je neopravdano najmanje zastupljen kod nas. Ona se pravi u aparatima koji imaju u sebi ugrađen izmenljivi ili stalni filter. Da bi se dobila filter kafa, potrebno ju je samleti nešto krupnije nego što se to čini za espresso.

Svoju popularnost filter kafa ima posebno u Severnoj Americi, kao i generalno na Zapadu. Naši ljudi će vam reći da je možda takva vrsta kafe isuviše razblažena, što je uslovljeno time da se tokom pripreme iz kafe oslobodi najmanje arome. No, mi vam savetujemo da probate sami i da se uverite u kvalitet filter kafe, pa vam možda to postane i omiljen ukus, ko zna?

Aparat za espresso kafu

Espresso je izuzetno jaka kafa, pa ako ništa ne može da vas dovoljno dobro razbudi za posao, onda šoljica kratkog ili produženog espressa, to svakako može. Prvi aparat za espresso kafu je napravljen u Francuskoj, još početkom 19. veka, iako se za ovu vrstu kafe smatra da je nastala u Italiji.

Kako se dobija espresso? On se pravi od posebnih vrsta kafe, i to uz pomoć aparata kojim se vrela voda pod snažnim pritiskom propušta kroz kafu. Ceo ovaj opisani postupak traje svega oko dvadesetak sekundi. Pošto ta količina kafe mnogima nije bila dovoljna, tada se pojavio takozvani dupli espresso. Kada je reč o produženom espressu, i to je napitak gde se dodaje nešto veća količina mleka ili vode, što naravno, zavisi od ukusa osobe za koju se priprema espresso kafa.

Aparati za espresso svakako mogu pronaći svoje mesto u vašoj firmi, pošto je to omiljeni napitak mnogih ljudi, koji razbuđuje, podiže koncentraciju i povećava energiju.

Prodaja aparata za kafu

Aparate za kafu moguće je poručiti i online, putem web šopova koji imaju veoma lepo osmišljene prezentacije. Proizvodi su prikazani kroz slike i kraće tekstualne opise, koji govore o karakteristikama aparata.

Aparat za kafu – cena:

Cene su zaista različite i zavise od karakteristika samog aparata, pa se tako kreću od desetak hiljada dinara pa sve do 75000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane