Dodaj firmu

Otkup veš mašina Frigo Nova

Otkup polovne bele tehnike od vlasnika, dolazak na Vašu adresu, cena po dogovoru. Frižideri, zamrzivači, no frost sistemi, veš mašine. Isplata odmah. Proverite zašto smo najbolji!
Pročitaj više


Beograd

Otkup veš mašina Goran

Povoljne cene otkupa i prodaje uvoznih polovnih veš mašina iz Nemačke. Besplatna dostava i montaža na teritoriji cele Srbije.
Pročitaj više


Beograd

Otkup veš mašina je dobra odluka, ako ste kupili nov uređaj i ne znate šta ćete sa starim. Takođe, ovo je šansa i da dopunite svoj kućni budžet, umesto da imate rashod. Na šta tačno mislimo, saznajte u nastavku našeg teksta.

Otkup veš mašine

Pošto živimo u potrošačkom društvu, svi uređaji, pa i veš mašine, prave se tako da služe uglavnom koliko vredi i garancija. Po tom kriterijumu se i biraju – što duža garancija i nije previše važno ko je proizvođač. Razlog relativno kratkog trajanja novih veš mašina u odnosu na stare, leži u tome što su mnogi delovi koji su bili od metala, sada zamenjeni jeftinijim delovima, od isto takvih materijala, kao što je plastika.

Porodice koje imaju decu, ili jednostavno, svaka višečlana porodica, mora da uključi mašinu možda i par puta dnevno, da bi sav veš i posteljina bili čisti i uredni. Takođe, mnogi od nas imaju i kućne ljubimce, koji dodatno prljaju prostirke na trosedima, dvosedima, foteljama ili kaučima, ugaonim garniturama...

Sve se to mora oprati, i ne bismo mogli da funkcionišemo bez veš mašine.

Zbog toga ste kupili novu i sada želite da se rešite stare.

Postoje dve opcije.

Prva je da platite nekoga da vam odnese tu veš mašinu, a ta osoba će onda tražiti i novac da uređaj odnese na deponiju, što se isto plaća. Da sami vučete veš mašinu ne možete, jer ona ni ne sme, da se kao kabasti otpad, odlaže kod klasičnih kontejnera i kante za smeće. Postoji mesto gde se takav otpad odlaže, kao što su veš mašine, stari šporeti, frižideri, bojleri, klime i druga bela tehnika ili elektronski otpad.

Otkupljujem veš mašine

Da ne biste trošili novac na ovaj način, i da biste čak i profitirali, najbolje je da svoju veš mašinu date u otkup. Postoje fime koje se bave odnosom starih veš mašina, koje popravljaju i vraćaju na tržište.

Ukratko, možemo reći da se otkupljuju i stare i nove veš mašine, i one koje su ispravne i one koje su neispravne, jer takve obično idu za delove jer nemaju skoro pa nikakvu vrednost, ali u tim slučajevima ne treba očekivati ni neku veliku cenu za otkup.

Koje se veš mašine mogu nuditi u otkupu?

Da bi se otkupila veš mašina, ona može da bude u različitom stanju. To mogu da budu prastare veš mašine, koje su radile dvadeset, dvadeset pet ili više godina, i više ne mogu da peru veš, usled dotrajalosti, a mogu da budu i uređaji koji su radili deset, dvanaest godina i koje vi sada želite da menjate novim.

Otkup polovnih mašina za pranje veša

U svakom slučaju, ništa ne gubite, ako pozovete firme koje su oglašene na našoj stranici i da im ponudite svoju mašinu u otkup. Oni će verovatno tražiti slike uređaja da pošaljete na Viber, ili će jednostavno doći i proceniti vašu staru veš mašinu.

Ovo je svakako bolja opcija nego da plaćate fizičke radnike da vam odnesu uređaj, i da plaćate deponiju na koju će stara veš mašina biti smeštena. Da sami rešavate celu situaciju, jako je teško, jer je potrebna snaga da se mašina podigne, nosi, ubaci u automobil ili drugo prevozno sredstvo, itd.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici portala na kojoj čitate naš tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane