Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Guma za frižider
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Guma za frižider

Ako imate dobar frižider, i u njemu brdo hrane, a pri svemu tome na vratima uređaja lošu gumu, rizikujete da se ili sve pokvari, ili da imate stalno uvećane račune za električnu energiju.

 

 

Naime, osnovna uloga gume za frižider je da dobro dihtuje, to jest da ne dozvoli prodor toplog vazduha iz prostorije u unutrašnjost frižidera. 

Gume za frižidere

Logično je zaključiti, da ako guma ne obavlja svoj posao kako treba, temperatura u njemu će biti viša nego što bi trebalo, pa će to izazvati njegovo često automatsko uključivanje. Pored toga što ćete izdvojiti više novca za utrošenu struju, vi trošite i sam motor frižidera, čime svom aparatu smanjujete radni vek.

Da ne spominjemo varijantu gde će uređaj vremenom oslabiti, pa ni neće postizati željenu temperaturu, što sve može izazvati kvarenje raznih namirnica.

Naravno, ovakav scenario uopšte ne mora da se obistini, dovoljno je da kupite gumu za frižider i pozovete majstora da vam istu zameni. 

Dihtung gume za frižidere

Postavljanjem dihtung gume za frižidere, vi ste za relativno malo novca rešili jedan veliki problem. Svojim karakteristikama, gume će zadovoljiti propisane standarde i predstavljaće pouzdano rešenje za nesmetan rad rashladnog uređaja. 

Kada pozovete majstore da vam postave dihtung gumu, na svoj rad oni će vam dati račun sa pečatom i garancijom. Dolazak ekipe je brz, a mogući su i određeni popusti za neke kategorije stanovništva, kao što su studenti ili penzioneri.

Magnetna guma za frižider

Uvek je bolje da ovakav posao prepustite stručnim licima, jer ste verovatno čuli iskustva onih ljudi koji su pokušali sami da postave gumu za frižider. Verovatno će vam svi reći da su to smatrali lakim poslom, koji se na kraju pokazao kao veoma komplikovan.

 

 

Magnentne gume postoje za sve vrste rashladnih uređaja, kao što su frižideri, zamrzivači, rashladne vitrine, rashladne komore, rashladni ormani...

Pošto ste pozvali majstora da postavi magnetnu gumu za vaš frižider, on će prvo montirati ćoškove gume, pa će potom ugrađivati dužni deo guma između ćoškova. Kada se guma montira pravilno, potrebno je da lepo naleže na svim mestima, a ako to iz nekog razloga nije slučaj, majstor će učiniti da se određena mesta prošire ili skupe. 

Cela strana do šarki biće namazana određenim sredstvom, da se guma ne bi zavrnula, ili oštetila prilikom prvog zatvaranja. Pošto ste zatvorili vrata frižidera, potrebno je da stoje tako zatvorena dok se sama guma ne prilagodi telu frižidera i vratima. Zahvaljujući elastičnosti gume, to će se ubrzo i dogoditi.

Radi boljeg prijanjanja dihtung gume na vrata frižidera, majstor će ih učvrstiti papirnim trakama koja po telu frižidera neće kasnije ostaviti neželjene tragove. 

Možda je vaš rashladni uređaj nešto stariji, pa su se vrata iskrivila i deformisala, stoga će majstori ugraditi rajber koji će neko vreme držati gumu napetom.

Kao što vidite, najbolje rešenje za vaš frižider je ugradnja nove gume, koja će omogućiti njegov pravilan rad, uz uštedu energije, a samim tim i vašeg novca.

Guma za frižider – cena:

Za dihtung gume za frižidere potrebno je izdvojiti od 5 do 15 evra po dužnom metru, dok je cena ugradnje u proseku od 30 do 35 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Zeljana Jeremic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan guma za frizider, onda svakako mozete da posetite Extrem Servis. To je jednostavno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
29.08.2017
Milen Jovanovic
Nije ova guma koliko mi se samo cini ni malo naivna. Posebno je dobra po pitanju kvaliteta i ona je od presudnog znacaja o tome kako ce zapravo vrata na nekom frizideru da dihtuju.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
Po svemu sudeci, svaka guma za frizider je nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
28.04.2017
Filip Milutinovic
Mora ona u svakom slucaju da se dosta plati. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
18.04.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, ova guma jeste nesto sto pre ili kasnije sigurno treba i mora da se debelo plati.
31.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Po pravilu je ova guma zaista nesto sto je i vise nego posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju kako god da okrenete nije bas jeftina.
27.02.2017
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, u svakom slucaju je ova guma nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
08.02.2017
Marta Dencevic
Ako pricamo realno, nisu ovo gume koje su nekog narocitog kvaliteta. Bas iz tog razloga onda i treba da se posavetujete sa nekim strucim licem.
30.01.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo i vise nego idealno resenje. Ako se za njega odlucite, sigurno je samo to da se sigurno necete pokajati.
12.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Licno mislim da je sto se tice ove gume najvaznije da se odlucite za kvalitet. U suprotnom slucaju se sigurno necete pokajati.
12.01.2017
Petar Jankovic
Licno mislim da su ove gume u danasnje vreme bas onako ozbiljno skupe. Samim tim one i nisu za svaciji dzep.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju ove vrste gume, samo treba da znate da je bitno da po tom pitanju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem i mestom.
06.12.2016
Ivan Stojanovic
Po meni je guma za frizider u svakom slucaju potrosna roba. Ako se vec odlucite da je kupite, ne treba da ocekujete da ce sada nesto puno da vam potraje.
18.11.2016
Jana Stankovic
Iz licnog iskustva mnogu da vam kazem da je po pitanju kvalitetnih guma za frizider, najbolje da posetite DS market. To je samim tim ipak mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
31.10.2016
Biljana Brankovic
Extreme servis je zaista jedan od retkih servisa ove vrste na koji u punoj meri mozete da se oslonite.
08.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetan guma za frizider, onda svakako mozete da posetite Extrem Servis. To je jednostavno mesto u koje mozete da imate puno poverenje.
07.09.2016
Dusan Markovic
Ukoliko planirate da kupite kvalitetnu gumu za frizider, onda je najbolje resenje da to ako vec imate neki problem ili kvar da prpustite nekom strucnom licu a ne da bilo sta radite na svoju ruku.