Dodaj firmu

Klub za trambolining Pobednik

Neka Vaš izbor sporta bude gimnastika. Mislite na razvoj svoje dece i omogućite im zdrav i pravilan rast. U izuzetnim uslovima, u prostoru gimnastičke hale Pobednik na sajmu, omogućite mališanima da steknu prve gimnastičke korake.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4
Savski venac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik TAŠ

Klub za gimnastiku "Pobednik" na Tašu opremljen je vrhunskom opremom za uspešno bavljenje sportskom gimnastikom dece i odraslih. Trenizi dece i odraslih u našem gimnastickom klubu Pobednik biće im pravo zadovoljstvo, jer smo sve podredili nj...
Pročitaj više

Ilije Garašanina 24
Palilula, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zemun

Gimnastički klub "Pobednik" naučiće Vaše dete da ništa nije nemoguće, ako se stvarno potrudi. Savladavanje gravitacije i stavljanje fizičkih sposobnosti u drugi plan, ono je čemu učimo naše polaznike. Dovoljno je da pokažete želju i verujet...
Pročitaj više

Gradski Park 2, Hala Pinki
Zemun, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Novi Beograd

Pružite Vašem mališanu šansu da upozna lepote gimnastike. Kod nas ste uvek dobrodošli. Treniranje u idealnim uslovima, gimnastički klub "Pobednik" na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Goce Delčeva 38
Novi Beograd, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zvezdara

Gimnastički klub "Pobednik" u OŠ Marija Bursać Zvezdara, poseduje savremeno opremljenu salu sa vrhunskom opremom. Tim naših stručnih trenera brine se o svakom našem članu individualno, jer nam je cilj da svima pružimo jednake šanse za aktivn...
Pročitaj više

Milana Rakića 81
Zvezdara, Beograd

Gimnastički klub Pobednik - Braće Jerković

Posvetite se rastu i razvoju Vaših mališana na vreme, opredelite se za sport. Gimnastika je jedan od bazičnih sportova preporučljiva i potrebna za pravilan razvoj dece. Jedna od lokacija kluba Pobednik je na Voždovcu u naselju Braće Jerkovi...
Pročitaj više

Meštrovićeva 19, (Oš Djuro Daničić)
Voždovac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Vračar

Kao osnovni zadatak gimnastike u nasem gimnastickom klubu Pobednikna Vracaru, pored sticanja samopouzdanja, omogućeno je svakom pojedincu pravilno držanje tela, oblikovanje muskulature i stvaranje sportskog duha. Kroz brojne aktivnosti i dru...
Pročitaj više

Hadži Milentijeva 70, Južni Bulevar, u okviru OŠ Svetozar Marković
Vračar, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zvezdara

Vezbanjem sportske gimnastike u Gimnastickom klubu Pobednik Mirijevo, učiniće da deca od najranijeg doba nauče da koriste svoju snagu, steknu spretnost i fleksibilnost organizma, koja im je potrebna za adekvatan razvoj tela.
Pročitaj više

Šejkina 21а, VII Beogradska gimnazija
Zvezdara, Beograd

Ritmička gimnastika Pobednik

Škola ritmičke gimnastike Pobednik namenjena je svim devojčicama koje žele da se upoznaju sa lepotama jednog od najženstvenijih sportova. Dođite i Vi da trenirate ritmiku u idealnim uslovima novootvorenog centra GK “Pobednik”, na Sajmu, hala...
Pročitaj više

Beogradski sajam Hala 4
Savski venac, Beograd

Kreativni gradski centar

Prespanska 10
Zvezdara, Beograd

Jump, jump, up and down, up and down ... To bi u najkraćem bila – trambolina. Jer, lepo je skakati! Deca po svojoj prirodi vole da skaču, to je tako zabavno. Dok skačete, ne može da vam bude dosadno, monotono, srećni ste i osećate se super!

Trampolina

Gde god da se nalazite, da li na odmoru, u zabavnom parku ili dečijoj igraonici, od svih mogućih sprava i rekvizita, raznih igračaka, deca će pravac na trambolinu. Ona je najinteresantnija, a priznajte, da i vama godine to dozvoljavaju, i vi biste sa njima!

Trampolina ima pozitivan uticaj na motorni razvoj dece, na njihovu elastičnost i dobru ravnotežu. 

Prodaja trambolina

Naravno, specijalizovane radionice koje se bave izradom i opremanjem dečijih igraonica, najpre vode računa o dečijoj sigurnosti. U samoj izradi se koriste materijali koji zadovoljavaju protivpožarne standarde, i sve konstrukcije imaju statističke proračune. Jer, dečija bezbednost je uvek na prvom mestu.

Tramboline mogu biti različitih dimenzija, a što se tiče konstrukcije, ona može biti od galvanizovanih čeličnih cevi. Zaštitna ograda i mreža su u kompletu, a tramboline su različite u zavisnosti za koji uzrast dece su namenjene. 

Takođe, razlikuju se i od maksimalnog opterećenja koje mogu podneti, od visine i visine mreže, kao i od prečnika. 

Iznajmljivanje tramboline

Možda imate veliko dvorište i dete koje upravo treba da proslavi rođendan? Pravite roštilj, pozvali ste društvo i armiju klinaca i klinceza, i razmišljate kako da sve bude što luđe i zabavnije? Pravi odgovor je – iznajmite trambolinu!

Ima li šta bolje? Dobar provod je zagarantovan, a vi ne morate kupovati ovaj rekvizit, već ga iskoristiti samo onoliko koliko vam je potreban. U zavisnosti od raspoloživog prostora, vi ćete odabrati veličinu i model tramboline. Na taj način, vaša proslava biće najoriginalnija!

Mreža za trambolinu

Kada govorimo o mreži za trambolinu, govorimo o zaštitnoj mreži koja osigurava bezbednost pri upotrebi, odnosno skakanju. To je posebno dizajnirana mreža koja okružuje trambolinu. Dovoljno je visoka da ne brinete da će vaše dete pasti sa ove zanimljive sprave za igru i razonodu.

Kada ste sve dobro pripremili i obezbedili, ostaje samo da uživate u posmatranju igre svoje dece i njihovih drugara, a možda se priključite i vi, zašto da ne?

Trambolina – cena:

Cene se kreću u rasponu od 4200 dinara do 64000 dinara za trambolinu sa maksimalnim opterećenjem od 190 kg, koja poseduje američku strunjaču sa oprugama i čvrstu sigurnosnu mrežu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane