Ritmička gimnastika Pobednik

  • 13
  • %
4.33 | 6 ocena

O nama - RITMIČKA GIMNASTIKA POBEDNIK

Sa željom da što većem broju devojčica omogućimo da se bave ritmičkom gimnastikom, kao jednim od najlepših ženskih sportova, počela je sa radom škola ritmičke gimnastike Pobednik. Ovaj izuzetno atraktivan sport koji je namenjen isključivo ženama, predstavlja spoj gimnastičkih pokreta i baleta sa korišćenjem različitih rekvizita: vijača, lopta, obruč, traka, čunjevi..., a zbog njene gracioznosti pri izvođenju pokreta, mnogi je svrstavaju u umetnost.

Zbog sve većeg interesovanja, gimnastički klub Pobednik, pored postojećih vidova muške i ženske sportske gimnastike, organizuje školu ritmike za devojčice, pod budnim okom nekadašnje prvakinje Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici, prof. Ljiljane Dimitrijević. Osnovni zadatak ritmičke gimnastike je svestrano usavršavanje kretnih sposobnosti, jačanje zdravlja i poboljšanje radne sposobnosti.

Iako je potrebno mnogo ljubavi, strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom, ritmička gimnastika sadrži mnoge elemente koji devojčicama obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti. Škola ritmike svakoj devojčici će mnogo pomoći u zdravom i pravilnom razvoju tela i muskulature.

Osim razvoja snage, brzine i izdržljivosti, ritmička gimnastika posebno doprinosi razvoju pokretljivosti, koordinacije kretanja, osećaja za prostor i vreme. Takođe, usklađujući pokrete i kretanja uz muziku, razvija se muzikalnost i stvaralačka sposobnost.

Škola ritmičke gimnastike Pobednik svoje treninge održava u novootvorenom centru GK “Pobednik” na Savskom vencu, koji je najsavremenije opremljen i nudi idealne uslove. Naš trenerski tim čine vrhunski stručnjaci, koje predvodi prof. Ljiljana Dimitrijević, nekadašnja prvakinja Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici.

Ako želite da Vaša devojčica ima graciozno i pravilno držanje tela, da razvije spretnost i okretnost, kao i da probudi svoju kreativnost i maštovitost, škola ritmičke gimnastike Pobednik je prava adresa za Vas. Naša škola ritmike otvorena je za sve devojčice koje žele da svoje prve gimnastičke korake naprave u prijatnom i druželjubivom okruženju i steknu neraskidiva prijateljstva za ceo život.

Termini:

ponedeljak – sreda – četvrtak od 19:30-20:30h

Ritmička gimnastika Pobednik, Beogradski sajam Hala 4, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

04.09.2018 03:07
Ana Jakovljevic

Veoma je vazno da se vase dete razvija pravilno i skladno. Ja sam moju devojcicu upisala na ritmicku gimnastiku u moram priznati da je odusevljena!Sve pohvale za ritmicku gimnastiku POBEDNIK!Najbolji ste!!!

28.04.2017 12:48
Jovica Vitakic

Iako je potrebno mnogo ljubavi,strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom, ritmicka gimnastika sadrzi mnoge elemente koji devojcicama obezbedjuju zdrav,normalan i harmonican razvoj osnovnih psihofizickih sposobnosti.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Sport i kultura Gimnastika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Ritmička gimnastika Pobednik
  • Ritmicka gimnastika Beograd,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik radno vreme,
  • Ritmicka gimnastika Pobednik kontakt telefon