Ritmička gimnastika Pobednik

4.3 | 6 ocena
Ulica: Beogradski sajam Hala 4
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Ritmička gimnastika Pobednik
Mobilni: 065/
www.ritmickagimnastika.rs

O nama

RITMIČKA GIMNASTIKA POBEDNIK

Sa željom da što većem broju devojčica omogućimo da se bave ritmičkom gimnastikom, kao jednim od najlepših ženskih sportova, počela je sa radom škola ritmičke gimnastike Pobednik. Ovaj izuzetno atraktivan sport koji je namenjen isključivo ženama, predstavlja spoj gimnastičkih pokreta i baleta sa korišćenjem različitih rekvizita: vijača, lopta, obruč, traka, čunjevi..., a zbog njene gracioznosti pri izvođenju pokreta, mnogi je svrstavaju u umetnost.

Zbog sve većeg interesovanja, gimnastički klub Pobednik, pored postojećih vidova muške i ženske sportske gimnastike, organizuje školu ritmike za devojčice, pod budnim okom nekadašnje prvakinje Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici, prof. Ljiljane Dimitrijević. Osnovni zadatak ritmičke gimnastike je svestrano usavršavanje kretnih sposobnosti, jačanje zdravlja i poboljšanje radne sposobnosti.

Iako je potrebno mnogo ljubavi, strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom, ritmička gimnastika sadrži mnoge elemente koji devojčicama obezbeđuju zdrav, normalan i harmoničan razvoj osnovnih psihofizičkih sposobnosti. Škola ritmike svakoj devojčici će mnogo pomoći u zdravom i pravilnom razvoju tela i muskulature.

Osim razvoja snage, brzine i izdržljivosti, ritmička gimnastika posebno doprinosi razvoju pokretljivosti, koordinacije kretanja, osećaja za prostor i vreme. Takođe, usklađujući pokrete i kretanja uz muziku, razvija se muzikalnost i stvaralačka sposobnost.

Škola ritmičke gimnastike Pobednik svoje treninge održava u novootvorenom centru GK “Pobednik” na Savskom vencu, koji je najsavremenije opremljen i nudi idealne uslove. Naš trenerski tim čine vrhunski stručnjaci, koje predvodi prof. Ljiljana Dimitrijević, nekadašnja prvakinja Jugoslavije u ritmičkoj gimnastici.

Ako želite da Vaša devojčica ima graciozno i pravilno držanje tela, da razvije spretnost i okretnost, kao i da probudi svoju kreativnost i maštovitost, škola ritmičke gimnastike Pobednik je prava adresa za Vas. Naša škola ritmike otvorena je za sve devojčice koje žele da svoje prve gimnastičke korake naprave u prijatnom i druželjubivom okruženju i steknu neraskidiva prijateljstva za ceo život.

Termini:

ponedeljak – sreda – četvrtak od 19:30-20:30h

Ritmička gimnastika Pobednik, Beogradski sajam Hala 4, Beograd

Akcije

Ritmička gimnastika za devojčice - 3 meseca - 2 puta nedeljno
10800 6800
Ritmička gimnastika za devojčice - 3 meseca - 2 puta nedeljno AKCIJA ističe za 19h 23m 27s Pročitaj više
Dečija ritmička gimnastika - devojčice - 3 meseca - 3 puta nedeljno
12600 8300
Dečija ritmička gimnastika - devojčice - 3 meseca - 3 puta nedeljno AKCIJA ističe za 19h 23m 27s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+2)
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ana Jakovljevic
  04.09.2018 03:07

  Veoma je vazno da se vase dete razvija pravilno i skladno. Ja sam moju devojcicu upisala na ritmicku gimnastiku u moram priznati da je odusevljena!Sve pohvale za ritmicku gimnastiku POBEDNIK!Najbolji ste!!!

  Jovica Vitakic
  28.04.2017 12:48

  Iako je potrebno mnogo ljubavi,strpljenja i istrajnosti za bavljenje ovim sportom, ritmicka gimnastika sadrzi mnoge elemente koji devojcicama obezbedjuju zdrav,normalan i harmonican razvoj osnovnih psihofizickih sposobnosti.

  Firme u blizini

  Gimnastički klub Pobednik TAŠ, Ilije Garašanina 24, Palilula, Beograd
  Gimnastički klub Pobednik Zemun, Gradski Park 2, Hala Pinki, Zemun, Beograd
  Gimnastički klub Pobednik Novi Beograd, Goce Delčeva 38, Novi Beograd, Beograd
  Gimnastički klub Pobednik Zvezdara, Milana Rakića 81, Zvezdara, Beograd
  Gimnastički klub Pobednik Vračar, Hadži Milentijeva 70, Južni Bulevar, u okviru OŠ Svetozar Marković, Vračar, Beograd
  Gimnasticki klub Pobednik Zvezdara, Šejkina 21а, VII Beogradska gimnazija, Zvezdara, Beograd
  Gimnasticki centar Sajam - Pobednik, Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4, Savski venac, Beograd
  Gimnasticki klub Pobednik - Braće Jerković, Meštrovićeva 19, (Oš Djuro Daničić), Voždovac, Beograd