Dodaj firmu

Gimnastika za decu Pobednik

Neka Vaš izbor sporta bude gimnastika. Mislite na razvoj svoje dece i omogućite im zdrav i pravilan rast. U izuzetnim uslovima, u prostoru gimnastičke hale Pobednik na sajmu, omogućite mališanima da steknu prve gimnastičke korake.
Pročitaj više

Bulevar vojvode Mišića 14, Hala 4
Savski venac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik TAŠ

Klub za gimnastiku "Pobednik" na Tašu opremljen je vrhunskom opremom za uspešno bavljenje sportskom gimnastikom dece i odraslih. Trenizi dece i odraslih u našem gimnastickom klubu Pobednik biće im pravo zadovoljstvo, jer smo sve podredili nj...
Pročitaj više

Ilije Garašanina 24
Palilula, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zemun

Gimnastički klub "Pobednik" naučiće Vaše dete da ništa nije nemoguće, ako se stvarno potrudi. Savladavanje gravitacije i stavljanje fizičkih sposobnosti u drugi plan, ono je čemu učimo naše polaznike. Dovoljno je da pokažete želju i verujet...
Pročitaj više

Gradski Park 2, Hala Pinki
Zemun, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Novi Beograd

Pružite Vašem mališanu šansu da upozna lepote gimnastike. Kod nas ste uvek dobrodošli. Treniranje u idealnim uslovima, gimnastički klub "Pobednik" na Novom Beogradu.
Pročitaj više

Goce Delčeva 38
Novi Beograd, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zvezdara

Gimnastički klub "Pobednik" u OŠ Marija Bursać Zvezdara, poseduje savremeno opremljenu salu sa vrhunskom opremom. Tim naših stručnih trenera brine se o svakom našem članu individualno, jer nam je cilj da svima pružimo jednake šanse za aktivn...
Pročitaj više

Milana Rakića 81
Zvezdara, Beograd

Gimnastički klub Pobednik - Braće Jerković

Posvetite se rastu i razvoju Vaših mališana na vreme, opredelite se za sport. Gimnastika je jedan od bazičnih sportova preporučljiva i potrebna za pravilan razvoj dece. Jedna od lokacija kluba Pobednik je na Voždovcu u naselju Braće Jerkovi...
Pročitaj više

Meštrovićeva 19, (Oš Djuro Daničić)
Voždovac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Vračar

Kao osnovni zadatak gimnastike u nasem gimnastickom klubu Pobednikna Vracaru, pored sticanja samopouzdanja, omogućeno je svakom pojedincu pravilno držanje tela, oblikovanje muskulature i stvaranje sportskog duha. Kroz brojne aktivnosti i dru...
Pročitaj više

Hadži Milentijeva 70, Južni Bulevar, u okviru OŠ Svetozar Marković
Vračar, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zvezdara

Vezbanjem sportske gimnastike u Gimnastickom klubu Pobednik Mirijevo, učiniće da deca od najranijeg doba nauče da koriste svoju snagu, steknu spretnost i fleksibilnost organizma, koja im je potrebna za adekvatan razvoj tela.
Pročitaj više

Šejkina 21а, VII Beogradska gimnazija
Zvezdara, Beograd

Ritmička gimnastika Pobednik

Škola ritmičke gimnastike Pobednik namenjena je svim devojčicama koje žele da se upoznaju sa lepotama jednog od najženstvenijih sportova. Dođite i Vi da trenirate ritmiku u idealnim uslovima novootvorenog centra GK “Pobednik”, na Sajmu, hala...
Pročitaj više

Beogradski sajam Hala 4
Savski venac, Beograd

Zasto je gimnastika za decu odlican izbor? Roditelji su često u potrazi za idealnim sportom koji bi moglo da trenira njihovo dete. Pri tome, oni najčešće žele da dete bude spretno, snažno kao i da razvija celo telo. Možda ne želite sport koji zahteva neke posebne predispozicije, ali da ipak može da se trenira u mlađem uzrastu? Preporučujemo vam da u obzir uzmete gimnastiku.

Kada dete treba da počne da trenira gimnastiku?

Ili, koje je idealno vreme za početak bavljenja ovim sportom? Stručnjaci preporučuju period od četvrte godine pa nadalje, što bi značilo da ni za one malo starije nije kasno. 

Da li je gimnastika preporučljiva za svako dete?

Sva deca mogu da se bave gimnastikom. Posebno se preporučuje deci koja imaju problema sa kičmom ili stopalima. U današnje vreme, naši mališani često provode sate i sate pred kompjuterom, koristeći Fejsbuk ili igrajući igrice, pa ukoliko pri tome treniraju i gimnastiku, na taj način se mogu sprečiti pojave problema sa kičmenim stubom. 

Benefiti gimnastike su, između ostalog, pravilno držanje deteta, razvoj, ali i disciplina i kolegijalnost, kojoj doprinosi radost prilikom svakog novog susreta na treningu. 

Na koji način bavljenje gimnastikom popravlja držanje deteta?

Posle šest meseci treniranja, vidi se najveći napredak u držanju i oblikovanju muskulature. Deca se veoma brzo zaljube u gimnastiku, pa rado dolaze na treninge, pri čemu se trude da što bolje odrade zadate vežbe. Sve to pozitivno utiče i na podizanje samopouzdanja.

Kako podstaći dete da se bavi gimnastikom?

Usled vremena u kojem živimo, gde primat preuzima elektronska komunikacija, pa čak i među decom, može se reći da mališani nisu baš na zavidnom nivou kada je u pitanju fizička kondicija. Postoji i dosta aktivne i spretne dece, ali i mnogo one koja to nisu. 

Razloge treba tražiti i u brzom tempu života ali i u nezdravim navikama, tako da je mišljenje stručnjaka da bi trebalo decu usmeravati na bavljenje sportom, umesto da se kasnije bavimo korigovanjem nedostataka. 

Važno je samo da se dete osmeli i oproba u gimnastici, pa će vrlo brzo jedva čekati sledeći trening. 

Zašto je važno da se dete bavi gimnastikom?

Najpre, gimnastika ne mora ostati kao konačan izbor vašeg deteta kada je sport u pitanju, ali može predstavljati sjajnu podlogu zbog redovnih treninga koji će pripremiti dečiju muskulaturu. 

Koje vežbe podrazumeva gimnastika za decu?

Naravno, deca vole sve što je zanimljjivo, pa gimnastika uključuje različite vežbe koje tretiraju mišiće celog tela, tako da mališani trening doživljavaju kao igru i zabavu. Gimnastika je vrlo privlačna zbog mogućnosti korišćenja različitih sprava, na kojima deca pokazuju svoje veštine, što je sve važno kako za fizički tako i za mentalni razvoj vašeg deteta.

Gimnastika za decu – iskustva

Mališani u najranijem uzrastu su skloni padovima u svakodnevnim situacijama, a uz pomoć gimnastike, deca će naučiti da se prilikom iznenadnog pada, spretno dočekaju na ruke ili noge. Niz vežbi koje se koriste kroz gimnastiku, pomoći će da se izbegnu sve eventualne povrede.  

Pri svemu tome, kada decu usmerite na sport od malih nogu, manje ćete brinuti da li će sredina i društvo imati štetan uticaj na njih. 

Bavljenje gimnastikom, oslobodiće mališane straha od visine, kao i od različitih izazova koji se postavljaju ispred njih. Razvija se samopouzdanje, kao i osećaj hrabrosti, discipline i istrajnosti, pa će svako dete na ovaj način naučiti da teži višim ciljevima u životu. 

Gimnastika za decu – cena treninga:

Za gimnastiku za mališane, potrebno je platiti od 3500 do 5000 dinara na mesečnom nivou, pri čemu je iznos novca uslovljen brojem termina nedeljno. Možete se odlučiti i za varijantu od tri meseca vezano, kada je cena u proseku oko 12000 dinara, takođe u zavisnosti od broja termina. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate gimnastičke klubove oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane