Vratite se na mobilnu verziju sajta
Folije za ispravljanje zuba Folije za ispravljanje zuba - Ove ordinacije rade veliki broj stomatoloških usluga. Saznajte sve o estetskoj stomatologiji, kao i cene i akcije na folije za ispravljanje zuba. www.navidiku.rs Folije za ispravljanje zubaFOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Beograd - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Šabac - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Pančevo - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Novi Sad - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Novi Beograd - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Čukarica - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Palilula - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Savski venac - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Stari grad - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Voždovac - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Vračar - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Zemun - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Zvezdara - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Rakovica - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA - cena FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA Kragujevac - cena

Folije za ispravljanje zuba

Svako želi da ima lep i blistav osmeh, a to bi značilo, zdrave i pravilno raspoređene zube. Ukoliko zubni niz nije pravilan, i nemate usklađen zagrižaj, to dalje može značiti da će se javiti određeni problemi i da životni vek vaših zuba može biti skraćen. 
 
 
Kao što vidimo, ne radi se samo o estetici, već i o prevenciji i zdravlju zuba, a da bismo postigli da naši zubi imaju pravilan raspored, koriste se folije za ispravljanje zuba. 

Zubni alajneri

Izgubiti i samo jedan zub veoma je loše, a ako vam nedostaje više u nizu, tada ravnoteža vilice može biti sasvim poremećena. Da biste sprečili ovaj ružan scenario, potrebno je da na vreme povedete računa o ispravljanju zuba. 
Svi znamo da funkciju korigovanja zubnog niza vrše fiksne proteze, međutim, u poslednje vreme, sve veću ulogu u tom zadatku dobijaju zubni alajneri ili folije. 

Folije za ispravku zuba

Možda se pitate, u čemu je prednost folija u odnosu na klasične proteze? Reč je o takozvanim, nevidljivim folijama, koje su zbog te svoje osobine estetski mnogo prihvatljivije. Druga prednost je u tome, što su zubni alajneri komforniji za nošenje, a treća da za kraći vremenski period mogu da postignu isti efekat.

Ispravljanje zuba uz pomoć folije

Verovatno ste viđali mnoge ljude koji imaju raštrkane, krive, nagnute, rotirane, zgusnute, preklopljene ili na bilo koji drugi način nepravilno raspoređene zube. U svim tim slučajevima, nošenje folije za ispravljanje zuba može biti od velike pomoći, to jest, njihov osnovni zadatak je da poprave i dovedu u red, ono što je prirodi promaklo.
 
 
Još jedan naziv za zubne alajnere je i nevidljiva fiksna proteza. Klasične, fiksne proteze imaju bravice, lukove i elastične gumice, dok folije poseduju plastične, providne alajnere. Zahvaljujući njima, one dovode zube u pravilan položaj, a pri tome neće narušiti estetiku vašeg osmeha, jer se veoma malo primećuju.

Folije za ispravljanje zuba – iskustva

Zbog toga što su malo primetne, pacijenti se sve više odlučuju za folije, kako bi dobili savršen osmeh. One su izrađene od providne, tanke plastike, i nalaze se preko zuba. Folije produkuju blage sile, koje pomeraju vaše zube i to od 0.25 do 0.3 mm. Možda vam ovo deluje kao minimalno pomeranje, ali bi trebalo imati u vidu da sile koje deluju na zube moraju da budu minimalne, da bi se očuvalo njihovo zdravlje.
Pošto počnete da nosite foliju, imaćete osećaj da ona ne prijanja jednako na sve zube i osećaćete blagi pritisak. Kako prođe prvih mesec dana da nosite zubni alajner, primetićete da je taj pritisak skoro sasvim nestao, a vi sve lakše stavljate foliju na zube. 
Nakon toga, uzimate novu foliju, i pomeranje se nastavlja, sve dok se ne stigne do idealnog položaja zuba, koji je određen na početku terapije. 

Folije za ispravljanje zuba cena

Koliko ćete platiti za nošenje folija za ispravljanje zuba, zavisi od rezultata analize kao i plana vaše terapije. Ukoliko je potrebna manja korekcija, prosečna cena je od 200 do 250 evra, za jednu vilicu; za lakše slučajeve, od 760 do 800 evra za obe vilice; srednje teški slučajevi, u proseku oko 1500 evra obe vilice i teški slučajevi, u proseku oko 2000 evra za obe vilice, gde proces nošenja folija traje oko devet meseci. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate stomatološke ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od stomatoloških ordinacija gde mozete staviti FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA

Folije za ispravljanje zuba :
Folije za ispravljanje zuba Beograd:
Folije za ispravljanje zuba Šabac:
Folije za ispravljanje zuba Pančevo:
Folije za ispravljanje zuba Novi Sad:
Folije za ispravljanje zuba Kragujevac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na stavljanje FOLIJE ZA ISPRAVLJANJE ZUBA

BESPLATAN specijalistički ortodontski pregled sa pisanim izveštajem!

popust 100%

BESPLATAN specijalistički ortodontski pregled sa pisanim izveštajem!

BESPLATAN specijalistički ortodontski pregled sa pisanim izveštajem! Dent...Pročitajte više

Cena kupona: 3.600din./0din.

Firma: Dentiva stomatološka ordinacija
Vajara Živojina Lukića 3, Bežanijska kosa,

81d:00h:30m

Folije za ispravljanje zuba - 1 folija

popust 21%

Folije za ispravljanje zuba - 1 folija

Folije za ispravljanje zuba - 1 folija po ceni od 9.490 din samo u Stomatolo&sca...Pročitajte više

Cena kupona: 12.000din./9.490din.

Firma: Stomatološka ordinacija Dental Vortex
Kralja Bodina 10 (Dušanovac),

77d:00h:30m

Retiner folija nakon fiksnog aparata za obe vilice

popust 30%

Retiner folija nakon fiksnog aparata za obe vilice

Retiner folija nakon fiksnog aparata za obe vilice - 70 evra! Stomatološk...Pročitajte više

Cena kupona: 100€/70

Firma: Stomatološka ordinacija Mrse Dent
Makedonska 17,

25d:00h:30m

Fiksni ortodontski aparat (fiksna proteza)

popust 14%

Fiksni ortodontski aparat (fiksna proteza)

Fiksni ortodontski aparat (fiksna proteza) - 600 evra! Dr Marija Živković stomat...Pročitajte više

Cena kupona: 700€/600

Firma: Dr Marija Živković stomatološka ordinacija
Bratstva i Jedinstva 78a,

18d:00h:30m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Folije za ispravljanje zuba
Napišite komentar:
Zeljana Jeremic

Petak, 23.11.2018. 01:52

Kada pricamo o kvlaitetnim folijama za ispravljanje zuba one kostaju skoro kao i same proteze. Ukoliko se vec odlucite za njih onda je najbolje da posetite Dental Estetic.

Janko Zivanovic

Utorak, 09.05.2017. 10:00

Kako god da okrenete, ove folije nisu ni malo jeftine.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 24.04.2017. 01:29

Kako god da okrenete, one trebaju da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 27.03.2017. 01:43

Mojoj zeni su pomogle. Sad, naravno seve sigurno zavisi od slucaja do slucaja.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 13.03.2017. 09:02

Naravno da je sto se tice ovih folija kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

Ivan Stojanovic

Utorak, 21.02.2017. 10:14

Sto se mene licno tice, u svakom slucaju su ovo posebne folije. Ukoliko se za njih odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 03.02.2017. 07:57

nemojte dzabe ovo da kupujete. Samo cete zapravo dzabe da bacite pare.

Marko Petrovic

Utorak, 24.01.2017. 07:51

Koliko mi je samo poznato, ovo folije su veoma vazne i bas iz tog razloga treba das e odlucite za kvalitet.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 05.01.2017. 02:39

Uvek bih se pre odlucila za fiksnu protezu nekog za folije.

Dusan Markovic

Petak, 16.12.2016. 08:23

Koliko mogu da vidim, sve veci broj ljudi se odlucuje da koristi bas ove folije. Jedino je problem u tome, sto kostaju bukvalno kao i fiksna proteza i nije bas izvesno da ce vam do kraja pomoci.

Jana Stankovic

Sreda, 30.11.2016. 10:02

realno ako pricamo o kvalitetnim folijama ove vrste, samo treba da posetite stomatolosku ordinaciju dr. Sveta Markovic i vise se oko toga nemate sta pokajati.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 02:10

Kada pricamo o kvlaitetnim folijama za ispravljanje zuba one kostaju skoro kao i same proteze. Ukoliko se vec odlucite za njih onda je najbolje da posetite Dental Estetic.