Vratite se na mobilnu verziju sajta
Fasete Fasete za zube - ove ordinacije rade fasete za zube kao i keramicke fasete i vinire, saznajte sta su fasete, kao i cene i akcije za fasete www.navidiku.rs FaseteFASETE za zube Beograd, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Šabac, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Pančevo, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Novi Sad, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Sremska Mitrovica, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Novi Beograd, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Čukarica, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Palilula, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Rakovica, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Savski venac, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Stari grad, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Voždovac, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Vračar, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Zemun, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Zvezdara, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Borča, Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube , Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube , Keramicke fasete, Viniri, cena FASETE za zube Kragujevac, Keramicke fasete, Viniri, cena

Fasete

Gornji prednji zubi su na svakom od nas najuočljiviji, i najviše doprinose kompletnom utisku koji ostavljamo na druge ljude. Međutim, dešava se da su ti zubi krivi, žuti, ili nam možda nedostaju. Savremena stomatologija ima rešenja i odgovore na sva pitanja. 

Šta su keramičke fasete?

U biološkom i estetskom smislu, keramičke fasete su najvrednije zubne nadoknade. Fasete se drugačije nazivaju viniri. Postavljaju se samo na spoljašnju stranu gornjih prednjih zuba. Prilikom postavljanja, zub se minimalno oštećuje, odnosno, skida se minimalno od zubne supstance sa prednje strane zuba.
Fasete se najčešće koriste za korigovanje boje i oblika, a ređe za ispravljanje položaja zuba. Materijali koji se koriste su izuzetno kvalitetni, u smislu da su prirodni, dugotrajni i biokompatibilni.
Keramičkim fasetama ćete postići izuzetan estetski nivo, a garancija na iste je 10 godina, međutim samo u slučaju da pacijent u međuvremenu ne izvadi bočne zube, odnosno ako odmah ne ugradi most.

Luminiri

Luminiri su unapred fabrički napravljene porcelanske ljuspice. Ne zahtevaju dodatno brušenje zuba, jer su već oblikovane. Njihova prednost je u tome, što je postavljanje brzo i bezbolno, i izuzetno su tanke a velika im je čvrstoća. Za njihovo postavljanje potrebno je doći samo dva puta kod stomatologa, a postići ćemo bolju boju svojih zuba, ukloniti eventualne nedostatke i popuniti međuprostor.
Razlika između vinira i luminira:
Razlika je u materijalu, jer su luminiri načinjeni od porcelana, i kao što je gore navedeno, zub nije potrebno brusiti. Zbog toga je skidanje luminira u odnosu na vinire dosta jednostavnije i lakše.

Fasete cena

Cene se kreću od 20 – 24 000 dinara.
 
*Cene su date orijentaciono, za detaljne informacije, za fasete predlažemo da kontaktirate stomatološke ordinacije ispod teksta.
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neku od stomatoloških ordinacija gde mozete raditi usugu FASETE

Fasete :
Fasete Beograd:
Fasete Šabac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu FASETE

Kompozitni ispun (bela plomba)

popust 40%

Kompozitni ispun (bela plomba)

Kompozitni ispun (bela plomba) - 1.200 din! Stomatološka ordinacija All D...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.200din.

Firma: All Dent Stomatološka ordinacija
Kosančićev venac 1,

85d:16h:31m

Keramičke fasete

popust 26%

Keramičke fasete

Keramičke fasete po ceni od 170 evra samo u stomatološkoj ordinaciji Dent...Pročitajte više

Cena kupona: 230€/170

Firma: Stomatološka ordinacija Dental Vortex
Kralja Bodina 10 (Dušanovac),

76d:16h:31m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Fasete
Napišite komentar:
Mladen Todorovic

Sreda, 21.11.2018. 11:56

Po pitanju faseta mogu samo reci da sam i vise nego zadovoljna stomatoloskim centrom Jovsic. To je stomatoloski centar u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.

Dragica Minic

Petak, 10.08.2018. 01:19

Non Prep Fasete su fantasticna stvar za estetiku i zdravlje zuba

Simona Vucinic

Utorak, 09.05.2017. 07:37

Moje je licno misljenje takvo da kako god da okrenete, fasete su nesto sto je veoma skupo i bez cega se ne moze.

Mihajlo Nastasovic

Ponedeljak, 24.04.2017. 01:07

Kako je samo ovo postalo skupo, pa to je prosto neverovatno.

Marta Dencevic

Utorak, 11.04.2017. 12:26

Tek sada mogu jason da vidim koliko su samo fasete popularne. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Todor Markovic

Ponedeljak, 27.03.2017. 01:22

Ako niste tacno znali sta su to zapravo fasete...To vam je ono sot pevacice i pevaci stavljaju u sta.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 08:41

Fasete su jako skupo. Pri tome, to ne treba da vas cudi posto je sto cist jedan luksuz.

Janko Zivanovic

Utorak, 21.02.2017. 09:06

Sto se mene licno i faseta tice, zaista treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko losije resenje.

Ljubinka Sreckovic

Petak, 03.02.2017. 07:33

Koliko mi se samo cini, sve stomatoloske ordinacije su veoma skupa ali je i pored toga, osnovni problem u tome sto su takodje fasete veoma skupe.

Petar Jankovic

Utorak, 24.01.2017. 07:11

Moje licno misljenje je da sto se faseta tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je ako mene pitate daleko manje vazno

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 05.01.2017. 02:14

Dobre fasete moraju i dobro da se plate, tako da one u svakom slucaju nisu za svakoga.

Ivan Stojanovic

Petak, 16.12.2016. 07:47

Nekako mi se cini da zubari u danasnje vreme zaradjuju bas onako velike i lepe pare.

Jana Stankovic

Sreda, 30.11.2016. 09:33

Iskreno smatram da je po pitanju veoma kvalitetnih faseta, ubedljivo najbolje resenje da posetite stomatolosku ordinaciju Alfa Dent i vise nista oko toga nemate da se brinete.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 14.11.2016. 01:01

Po pitanju faseta, ubedljivo je najbolje resenje da posetite Dental Petrovic i sigurna sam da cete takodje i veoma biti zadovoljni sa cenama.

Marko Petrovic

Petak, 23.09.2016. 09:31

Prosto je neverovatno samo koliko fasete u danasnje vreme u Beogradu samo mogu da kostaju. Fasete su ipak nesto sto je jako posebno.

Dusan Markovic

Utorak, 23.08.2016. 10:44

Da, to je zaista jedan dobar stomatoloski centar. Jedno, treba da ga posetite ukoliko imate dovoljno novca. U suprotnom, verovatno necete dobro proci.

Jovana Milinkovic

Utorak, 19.07.2016. 01:12

Po pitanju faseta mogu samo reci da sam i vise nego zadovoljna stomatoloskim centrom Jovsic. To je stomatoloski centar u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.