Bele tetovaže su nešto što postaje sve popularnije među ljubiteljima tetoviranja. Postoji više varijacija na ovu temu. Iako se možda i ne vide na prvi pogled, one su prelepe i poželećete da ih vidite i uživo. Bele tetovaže su odličan način da izrazite svoje životne stavove, idelogiju ili neku mantru. Tetovaža se ne iscrtava prvo, kao što se to čini crnim mastilom, pa se tek onda popunjava, već se od početka kompletno radi belim mastilom, koje je gušće.

 

 

Bele tattoo – iskustva

Tetovaže su vaš zaštitni znak, podsetnik na neki događaj ili važnu osobu u vašem životu. Obično su veoma vidljive, naročito ukoliko su rađene na mestima koja su dosta izložena pogledima. Jake boje takođe doprinose boljem uočavanju tetovaže.

 A, da li biste ikada probali da uradite tetovažu sa belim mastilom?

Postupak tetoviranja sa belim mastilom se ne radi na uobičajeni način kao što je to slučaj kada se radi tetoviranje sa crnim mastilom. Umesto toga, sama tetovaža u potpunosti se ispunjava sa belim mastilom. Nakon završenog postupka tetoviranja ostaje gotovo nevidljivi trag, koji izgleda sasvim drugačije od tradicionalnih tetovaža. Ove tetovaže mogu izgledati kao ožiljci, ili se mogu napraviti tako da tetovaža izgleda vrlo suptilno. To može biti dobra alternativa za nekoga ko želi tetovažu, ali ne može imati upadljiv body art u svom radnom okruženju. Belo mastilo koje se koristi za tetoviranje nije isto mastilo koje se  može videti u tattoo salonima, a koje tattoo majstori koriste za mešanje boja kako bi se dobila određena nijansa. Ova bela boja je daleko gušća i daleko kvalitetnija.

Popularni simboli za tetovažu bijelim mastilom su zvijezde, cvijeće, srca, spiralni i plemenski simboli, anđeoska krila. Nešto ličnije su tetovaže sa imenom, inicijalima, simbolom horoskopskog znaka, datumom rođenja ili neke godine.

Bezbojne tetovaže nega

Tetovaže koje se rade belim mastilom mogu loše da odreaguje na sunčeve zrake, pa ih treba raditi na onim delovima tela koji nisu toliko izloženi suncu - ispod ruku, na grudima itd. Ipak, najatraktivnije su one koje izgledaju kao da na koži imate deo čipke ili zavese.

 

 

Bele tetovaže cena

Cene tetovaža se formiraju na više načina. Najčešće se uzimaju u obzir veličina tetovaže i uloženo vreme za njenu izradu. Bele tetovaže su skuplje u odnosu na klasične tetovaže.

Pored ovih kriterijuma, na cenu utice i to da li je tetovaža samo u beloj boji ili se radi u kombinaciji sa standardnim bojama. Količina detalja je takođe važna za formiranje cene, kao i pozicija tetovaže na telu. Neka mesta poput lakta, šake, kolena teže primaju bojute je potrebno uložiti veći napor. Tetovaža po porudžbini je uvek skuplja od gotovog crteža. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate neki od studija za tetoviranje ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bele tetovaže
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

02.10.2018
Zorica Simic

Videla sam ovu vrstu tetovaze kod par devojaka i slobodno mogu reci da mi se nisu nesto narocito svidele. Nekako mi zgledaju neprirodno i kao da ce koza svakog casa da pukne.

29.08.2017
Filip Milutinovic

kako god da okrenete, sve bele tetovaze nisu nesto sto bi moralo da se debelo plati. Ukoliko pricamo o kvalitetu, do njega cete sigurno pre ili kasnije morati da dodjete. Druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne.

16.05.2017
Simona Vucinic

Kako god da okrenete, meni se one ni malo ne svidjaju. Sve drugo je samo gubljenje vremena po meni.

28.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju one nisu ni malo jeftine.

18.04.2017
Marta Dencevic

Moraju ove tetovaze da se posebno cene. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

31.03.2017
Todor Markovic

Sto se njih tice, pre ili kasnije treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo manje vazno i bitno.

16.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, po meni su ovo i vise nego dobre tetovaze.

24.02.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice belih tetovaza, u svakom slucaju kvalitet treba da bude na prvom mestu. Sve drugo je mnogo losije resenje.

08.02.2017
Nikolina Pantelic

Kako god da okrenete, u svakom slucaju su ovo i vise nego posebne tetovaze. U svakom slucaju u njih mozete da imate puno poverenje.

11.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini ovo nisu ni malo lepe tetovaze. Mozda se to ipak nekome svidja ali meni svakako ne.

21.12.2016
Ivan Stojanovic

Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju ne treba da se brinete.

05.12.2016
Ivan Stojanovic

Po pitanju belih tetovaza, samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili, onda se u svakom slucaju necete pokajati.

17.11.2016
Jana Stankovic

Meni se licno bele tetovaze ne svidjaju. Mogu to tako da kazem zato sto sam gledala katalog u centru Wolver.

28.10.2016
Marko Petrovic

Ni meni se bele tetovaze nesto bas ne svidjaju narocito ukoliko neko uradi bas neki slozen lik.

06.09.2016
Dusan Markovic

Svaka cast svakome ali meni se cini kako te bele tetovaze vise odaju utisak da nas je nesto ispeklo po kozi, nego da smo se zaista tetovirali.

01.08.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o kvalitenim tetovazama pre svega mislim da unapred treab tacno da znate kakvu to tetovazu zelite, odnosno sta zelite da ona tacno simbolizuje. Pri tome, zaista nisam siguran sta tacno te tetovaze predstavljaju.

01.07.2016
Lea Stankovic

Videla sam ovu vrstu tetovaze kod par devojaka i slobodno mogu reci da mi se nisu nesto narocito svidele. Nekako mi zgledaju neprirodno i kao da ce koza svakog casa da pukne.