Dodaj firmu

Europa Exclusive Real Estate

Europa Exclusive Real Estate profesionalnom uslugom trudi se da Vam pomogne da pronađete životni ili radni prostor iz snova. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva garantujemo visok standard usluge i kvalitetan pristup svim poslovnim željama naših klijenata.
Pročitaj više

Vojvode Milenka 3
Savski venac, Beograd

Agencija za nekretnine Riviera

Agencija za nekretnine Riviera nalazi se na dve lokacije u centru Beograda. Posrednik je između kupca i prodavca nekretnina, kao i prilikom iznajmljivanju nekretnina, sa kompletnom pravnom službom, ličnim adokvatima i marketing službom.
Pročitaj više

Makenzijeva 21
Vračar, Beograd

Sandra Nekretnine

Oglasite svoj stan, kuću, plac ili poslovni prostor na stranici Sandra Nekretnine. Nekretnine na teritoriji cele Srbije sada na jednom mestu.
Pročitaj više


Zvezdara, Beograd

DMB izdavanje poslovnog i magacinskog prostora

Iznajmljivanje poslovnog i magacinskog prostora različitih vrsta i površina opremljenog po najsavremenijim standardima. Lak pristup kamionima i šleperima, blizina najvažnijih saobraćajnica
Pročitaj više

Patrijarha Dimitrija 24
Rakovica, Beograd

Agencije za nekretnine Vasic 011

Prvoboraca 24
Rakovica, Beograd

Agencija za nekretnine Demako

Porodična agencija za nekretinine Demako je siguran partner u potrazi za Vašim novim domom ili prilikom prodaje Vaše nepokretnosti. Naš posao se ne završava onda kada zaključimo Ugovor o saradnji, već Vam nudimo i svu neophodnu pomoć oko sređivanja dokumentacije.
Pročitaj više

Gandijeva 122b lok.5, blok 63
Novi Beograd, Beograd

Akropola nekretnine agencija za nekretnine

Neka kupovina Vašeg novog stana bude prijatno iskustvo, izaberite agenciju AKROPOLA NEKRETNINE. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visoko školovanim agentima, možemo da Vam ponudimo kompletnu uslugu u oblasti prometa nepokretnosti.
Pročitaj više

Partizanske avijacije 25/ I sprat
Novi Beograd, Beograd

381 Panorama nekretnine

Ukoliko prodajete ili kupujete nekretninu na području grada Beograda, agencija 381 Panorama Nekretnine je pravi izbor za Vas. Profesionalni agenti i advokati sa dugogodišnjim iskustvom stoje Vam na raspolaganju za proveru dokumentacije, sve vrste procena i saveta.
Pročitaj više

Resavska 86, I sprat
Savski venac, Beograd

Stambeni kompleks Grafito Garden

Ukoliko tragate za novim životnim ili radnim prostorom, stambeni kompleks Grafito Garden je najbolji izbor za Vas. Najmodernije naselje smešteno u samom srcu Obrenovca predstavlja pravu oazu mira i sreće u kojoj možete započeti novu etapu Vašeg života.
Pročitaj više

Save Kovačevića 40
Obrenovac, Beograd

Frigo Nekretnine

Frigo Nekretnine bavi se posredovanjem i prometom nepokretnosti u Mladenovcu i okolini, Beogradu i na Zlatiboru. Uslugu naplaćujemo po realizaciji posla
Pročitaj više

Kralja Petra I 204
Mladenovac, Beograd

Agencija za nekretnine Frigo Nekretnine

Ukoliko tražite novi dom, poslovni prostor, magacin ili garažno mesto za zakup ili kupovinu na teritoriji Mladenovca, Beograda i Zlatibora Vaš siguran partner je agencija Frigo Nekretnine
Pročitaj više

Svetogorska 22
Stari grad, Beograd

Dama retreats - Prostori za iznajmljivanje

Dama retreats predstavlja jedinstveni rental u Beogradu, u blizini centra Surčina. Zbog neobično luksuznog, stilskog i antikvarnog nameštaja, prostor je pogodan za slikanja i snimanja, kao i modne revije .Dama retreats, mesto gde se beleži istorija i stvaraju uspomene.
Pročitaj više

Beogradska bb, ergela Surčin
Surčin, Beograd

Premija nekretnine

Premija nekretnine se bavi posredovanjem u oblasti kupoprodaje i izdavanja nekretina. Uz stručan tim agenata i advokata imaćete potpunu pravnu sigurnost i diskreciju. U našoj ponudi naćićete veliki izbor nekretnina - kuće, stanovi, vikendice, poslovni prostor, hale, magacini, placevi Saradnja sa renomiranim investitorima nam omogućava da klijentima ponudimo ekskluzivne prostore.
Pročitaj više

Jase Prodanovica 10, st.3
Palilula, Beograd

Green door properties agencija za nekretnine

Green Door Properties agencija za nekretnine, nalazi se u centru Beograda I vrši posredovanje između kupca i prodavca nekretnina, uz pravnu podršku za regulisanje dokumentacije i sve procese koji prate prodaju nekretnine.
Pročitaj više

Balkanska 18, lok.50
Stari grad, Beograd

Helianthus agencija za nekretnine

Agencija za nekretnine Helianthus nalazi se na Voždovcu. Bavi se rentiranjem i prodajom nekretnina, pre svega stanova, kuća i iznajmljivanjem lokala.
Pročitaj više

Generala Štefanika 17
Voždovac, Beograd

Prostor za škole jezika ili knjigovodstvo

Odličan prostor za iznajmljivanje u Rakovici. Pogodan za firme, različite obuke, držanje časova stranih jezika, umetničke radionice, časove programiranja.
Pročitaj više

Borska 68
Rakovica, Beograd

SM NEKRETNINE

SM NEKRETNINE Agencija za nekretnine nalazi se na Čukarici. Bavi se kompletnim posredovanjem između kupca i prodavca nekretnina kroz ceo proces, zajedno sa svim fazama i izradom dokumentacije.
Pročitaj više

Trgovačka 7, lokal 9, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Beocity Nekretnine - agencija za nekretnine

Beocity nekretnine agencija za nekretnine nalazi se na Vračaru. Bavi se posredovanjem u prodaji i izdavanju stanova, kuća i lokala na teritoriji Beograda i cele Srbije
Pročitaj više

Mišarska 4a
Vračar, Beograd

Divis nekretnine

Divis nekretnine agencija za nekretnine nalazi se u centru Beograda. Bavi se posredovanjem u kuporodaji nekretnina, posebno luksuznih nekretnina na najpopularnijim lokacijama u gradu.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 64a, II sprat
Palilula, Beograd

Leverage nekretnine

Agencija za nekretnine u centru Beograda, posreduje u prometu nekretnina, stanova, lokala, kuća, poslovnih prostora.
Pročitaj više

Zeleni venac 2a, sprat III
Stari grad, Beograd

Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine

Uživajte u toplini sopstvenog doma uz pomoć stručnjaka iz agencije Sweet Home Nekretnine. Bilo da želite da iznajmite ili kupite stan, naši profesionalni i vredni agenti nastoje da obezbede odgovarajuću nekretninu na lokaciji po Vašoj želji
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 11
Voždovac, Beograd

Agencija za nekretnine Codex

Dobrodosli u Codex agenciju za nekretnine!Na pravom ste mestu.
Pročitaj više

Hadži Prodanova 16/3
Vračar, Beograd

Nekretnine Goran Invest Bg

Kompletno poslovanje firme Goran Investgradnja d.o.o. odnosi se na celukupnu oblast građevinarstva i investiranja u izgradnju sa ciljem stvaranja komfornih i estetski prihvatljivih objekata za život i rad ljudi. Zahvaljujući višegodišnjem prisustvu i radu na našem tržištu u poslovima izgradnje stambeno – poslovnih objekata, na brojnim lokacijama na Zvezdari, stekli smo uvid u potrebe naših klijenata.
Pročitaj više

Marka Oreškovića 60
Zvezdara, Beograd

Barsa Nekretnine

Kupovina i prodaja stambenog ili poslovnog prostora je stresan posao. Pustite nas da ga podelimo sa Vama i nećete se razočarati. Agenti sa dugogodišnjim iskustvom naći će idealnu nekretninu za Vas ili kupca za Vašu nekretninu.
Pročitaj više

Gračanička 9
Stari grad, Beograd

Izdavanje stanova Alfa Sistem nekretnine

Alfa sistem nekretnine se bavi izdavanjem kvalitetnih stanova, kuća, poslovnih prostora u Beogradu. Sve ponude sa fotografijama pogledajte na sajtu www.alfasistemnekretnine.com
Pročitaj više

Lamartinova 3
Vračar, Beograd

Vijana Home nekretnine

Posredovanje u prometu nepokretnosti je osnovna delatnost preduzeća Vijana Home. Procena vrednosti nepokretnosti, posredovanje prilikom kupoprodaje nepokretnosti, pomoć pri prikupljanju dokumentacije
Pročitaj više

Novogradska 13
Zemun, Beograd

Agencija za nekretnine Mil-Max

Agencija za nekretnine Mil-Max je vrlo uspešna u kupoprodaji nekretnina i pri tome vrlo povoljna za svakog svog klijenta. Ukoliko hoćete da kupite gotov stan, ili stan u izgradnji, ili prodate isti, obratite se agenciji Mil-Max.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 140/36
Novi Beograd, Beograd

Astra rent

Astra rent agencija za nekretnine, bavi se izdavanjem stanova, apartmana, kuca, poslovnih prostora, lokala i magacina sirom Beograda i Srbije.
Pročitaj više

Dušana Vukasovića 58
Novi Beograd, Beograd

Old royal system agencija za nekretnine

Sve vezano za nekretnine, bilo da je u pitanju rentiranje stanova, prodaja stanova u novogradnji ili licenciranje agenata za promet nekretnina, možete obaviti u agenciji za nekretnine Old royal system, Beograd.
Pročitaj više

Zrmanjska 10
Čukarica, Beograd

Milox nekretnine

Agencija za nekretnine Milox je Vaš siguran partner prilikom trgovine i posredovanja u prometu nepokretnosti. Naš tim čini obrazovani, vredni i iskusni kadar koji na visokokvalitetan i brz način ispunjava sve potrebe i ciljeve klijenata, uz punu diskreciju.
Pročitaj više

Cerska 99/2
Vračar, Beograd

Novosti iz rubrike Agencije za nekretnine

Vidi sve (20)

Kako se postaje sertifikovani agent za prodaju nekretnina?

Svako ko je imao ranije dodira za prodajom ili kupovinom nekretnina, i te kako dobro zna da su se tim poslom bavile i specijalizovane agencije za nekretnine, ali isto tako i advokatske kancelarije i pojedinci.

Kako se postaje sertifikovani agent za prodaju nekretnina?

Kada je bolje angažovati agenciju za nekretnine Beograd, a kada je bolje da kupca ili stanodavca pronađete sami?

Razlog zbog koga se mnogi odlučuju da samostalno prodaju ili kupe nekretninu jeste što ne žele da daju posredničku proviziju agenciji za nekretnine.

Kada je bolje angažovati agenciju za nekretnine Beograd, a kada je bolje da kupca ili stanodavca pronađete sami?

Kakvi stanovi su najtraženiji u agencijama za nekretnine Beograd?

U zavisnosti od finansija na prvom mestu će klijenti birati i kakav stan žele da kupe. Kvadratura, lokacija, spratnost i uopšteno stanje same nekretnine i te kako utiču na cenu.

Kakvi stanovi su najtraženiji u agencijama za nekretnine Beograd?

Koje lokacije su najtraženije poslednjih godina u agencijama za nekretnine Beograd?

Tržište nekretnina, kao i bilo čega drugog, oseća promene koje se događaju u društvu, što je i sasvim razumljivo i naravno, očekivano.

Koje lokacije su najtraženije poslednjih godina u agencijama za nekretnine Beograd?
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
02.12.2022 13:52

Nije mi prvi put da sarađujem sa nekom agencijom za nekretnine, ali ovo iskustvo kupovine stana mi je najpozitivnije moguće. Od pronalaska stana uspeli su sve da završe za nepunih mesec dana (sve pohvale i za prodavca!).

Držaću se njih, kada mi ponovo bude zatrebala slična usluga...

Neregistrovan korisnik
27.11.2022 19:31

Zadovoljni smo njihovom uslugom, sve je bilo kako su najavili, na kraju smo uspešno okončali posao... Hvala!!!

Neregistrovan korisnik
01.12.2021 13:17

Sve preporuke!

Neregistrovan korisnik
01.12.2021 12:41

Pouzdan i profesionalan tim !

Neregistrovan korisnik
01.12.2021 12:32

Perfektna usluga!

Neregistrovan korisnik
21.05.2021 13:48

Profesionalni i ljubazni, preporuka...

Neregistrovan korisnik
21.05.2021 13:46

Agencija SM nekretnine...

Neregistrovan korisnik
01.05.2021 13:42

Usluga je za svaku pohvalu!

Neregistrovan korisnik
10.01.2021 11:51

Odlična usluga sve pohvale.

Neregistrovan korisnik
14.12.2020 21:11

Iskustvo sa ovom firmom je pozitivno. Uspešno izdajem stan uz njihovu posredničku i pravnu podršku.

Neregistrovan korisnik
24.11.2020 15:08

Poslovni i strucni,maksimalno angazovani.Za svaku preporuku.

Neregistrovan korisnik
17.11.2020 23:41

Pomogli ste mi da prodam nekretninu i ubrzo potom kupim novu. Hvala vam na svemu, a posebno na spokoju koji ste mi dali dok je sve ovo trajalo.

Neregistrovan korisnik
17.11.2020 02:40

Preporučujem ovu agenciju. Ljudi znaju posao, fer odnos sa strankom. Strpljivo su mi razjasnili sve nedoumice.

Neregistrovan korisnik
07.03.2020 01:21

Profesionalno i veoma ljubazno osoblje.

Neregistrovan korisnik
03.03.2020 12:57

Odlična agencija, sve pohvale :)

Neregistrovan korisnik
14.01.2020 02:31

Profesionalni i ljubazni. Sve pohvale.

Stefan Simovic
07.05.2018 12:51

DRAVID o.d bavi se PRODAJOM NEKRETNINA I TURIZMOM.Preko preporuke sam saznao za njega,i moram ga pohvaliti za strunost i pronalazenje adekvatnog resenja za sve sto je u njegovom domenu!

Lidija Ostojic
07.05.2018 12:42

Sve vrste savetodavne aktivnosti vezano za kupoprodajnu aktivnost mozete naci u MILOS NEKRETNINE.Strucnost i pozrtvovanost na jednom mestu.Sve vrste konstalting usluga .Sve preporuke!

Nikola Gavrilovic
07.05.2018 12:36

Sve pohvale i preporuke za prodaju stanova u novo gradnji!

Sandra Stokic
07.05.2018 12:33

ASTRA RENT nekretnine su mi pomogli da izdam stan ,za kratko vreme. Posto ne govorim Japanski jezik,i tu su mi izasli u susrte jer poznaju razlicite jezike samim tim nam olaksavaju rad.Covek kome sam izdala stan je drzavljanin Japana,uspeli smo da se sporazumemo na obostrano zadovoljstvo i dogovorimo.Hvala vam!

Dejan Stefanovic
07.05.2018 12:28

Hteo bih prvenstveno da se zahvalim agenciji za nekretnine MIL-MAX,sto su mi pomogli da nadjem odgovarajuci stan na Novom BEogradu,i to bas onakav kakav sam im i opisao. Uz to sam dobio po veoma povoljnoj ceni,na sve misle!

Milena Djukic
07.05.2018 12:24

Vec duze vreme se mucim pri izadvanju manje kucice na vilinim vodama.Kucica je dobro opremljena,sa svim propratnim delovima,i velikim dvoristem.Da li biste mi mogli pomoci?Hvala u napred?

Ana Jakovljevic
07.05.2018 12:19

Imate luksuzan stan ili lokal a neznate kako da ga izdate,pozovite ALFA SISTEM NEKRETNINE oni ce vam sigurno u tome pomoci. Veoma strucan kadarprofesionalacauspesno se bavi resavanjem bilo kog problema vezanih za nekretnine.

Sofija Katanic
07.05.2018 12:15

Nemate mnogo vremena,a zeleli bi ste da kupite ili prodate nekretnine,BARSA NEKRETNINE ce to sve uraditi umesto vas. Naravno na vasu korist nikako stetu. Gledace da na sto profitabilniji nacin dodju do resenja.

Djordje Markovic
07.05.2018 12:11

Veoma povoljno nude kupovinu nekretnina bez vece provizije.Skroz korektan rad vam je omoguceno preko NEKRETNINE GORAN INVEST BG.Veoma pvoljni stanovi!

Milos Petrovic
07.05.2018 12:06

Hteo bih da kupim manji plac na teritoriji opstine surcin.Kako se krecu cene ,i da li bi to moglo da se nadje potrbno mi je do kraja godine. Hvala!

Radomir Petrovic
07.05.2018 12:03

PANORAMA NEKRETNINE 381vam nudi kompletnu uslugu u vezi vasih nekretnina.Profesionalni agenti koji vec dugi niz godina rade za vas i zbog vas vam nude svako resenje za eventualna problem. Potrazite ih!

Svetlana Andric
07.05.2018 11:58

AKROPOLA agencija za nekretnine vam stoji na raspolaganju ukoliko zelite da na brz i lak nacin dodjete do novog zivotnog ili poslovnog prostora.Profesionalni agenti,kvalitetna,sigurna i efikasna usluga. Pridruzite nam se i budite i vi deo velikog boja zadovoljnih klijenata.

Tihomir Senic
07.05.2018 11:51

Zelite kvalitetnu uslugu posredovanja prilikom kupoprodaje ili iznajmljivanja nepokretnosti,pravnu sigurnost,zastitu interesa obe uguvorene strane,da vas neko posavetuje i pomogne pri sredjivanju dokumentacije onda ce vam Agencija za nekretnine DEMAKO sigurno u tome pomoci.

Marko Miletic
07.05.2018 11:44

S.A.B ESTETIC vam nudi potpuno opremljanje vaseg privatnog ili poslovnog prostora. Uz pazljivo biran materijal ,nudi vam odlican kvalitet.Dopustite da vam neko strucan pomogne a vi se opustite.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane