Nekretnine Goran Invest Bg

4.2 | 6 ocena
Ulica: Marka Oreškovića 60
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Nekretnine Goran Invest Bg
Telefon: 011/
Mobilni: 065/
www.gig.co.rs

O nama

NEKRETNINE GORAN INVEST BG

Sedište firme „Goran Investgradnja d.o.o.“ je u ulici Marka Oreškovića broj 60, u Beogradu. Firma koja se nalazi u privatnom vlasništvu započela je sa svojim radom 2010. godine, organizujući se kao društvo sa ograničenom odgovornošću.

Kompletno poslovanje naše firme odnosi se na celukupnu oblast građevinarstva i investiranja u izgradnju sa ciljem stvaranja komfornih i estetski prihvatljivih objekata za život i rad ljudi. Zahvaljujući višegodišnjem prisustvu i radu na našem tržištu u poslovima izgradnje stambeno – poslovnih objekata, na brojnim lokacijama na Zvezdari, stekli smo uvid u potrebe naših klijenata.

Na osnovu stečenog iskustva kao investitori na ovim projektima, svoje znanje smo iskoristili pri izgradnji stambenog kompleksa Braće Jerković, na veoma aktraktivnoj lokaciji u gradu, u ulici Vojvode Vlahovića. Upoznati sa željama i potrebama kupaca, omogućili smo im da dođu u posed luksuznih i iznad svega funkcionalnih stanova.

Detalnost

- primarna delatnost naše firme je izgradnja stambeno – poslovnih objekata na najrazličitijim lokacijama

Moto

- moto naše firme je izuzetno visok kvalitet prilikom izgradnje, maksimalno poštovanje rokova, odgovornost pri radu i posvećenost pri svim segmentima posla

Tim

- naš tim čine stručni, mladi i perspektivni ljudi koji poseduju visok nivo znanja i iskustva u obavljanju nasloženijih poslova

Firma „Goran Investgradnja d.o.o.“ Vam stoji na raspolaganju ukoliko želite da:

 • rešite vaše stambeno pitanje
 • iskoristite prednosti kupovine stanova u izgradnji
 • završite sve poslove na jednom mestu počevši od projektno tehničke dokumentacije, preko pravnih, građevinskih i drugih dozvola

Nastojimo da prilikom saradnje sa Vama obuhvatimo našim uslugama sve Vaše zahteve. Želimo da Vam kupovina Vašeg novog stana bude prijatno iskustvo i da živite u okruženju i na način koji Vama odgovara.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
http://www.gig.co.rs/

Kontakt telefoni:

065/ 585 74 12
011/ 783 70 00

Izgradnja i prodaja stanova širom Beograda.
Najpovoljniji stanovi u Beogradu.
Firma „Goran Investgradnja d.o.o.“ Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Djordje Markovic
  07.05.2018 12:11

  Veoma povoljno nude kupovinu nekretnina bez vece provizije.Skroz korektan rad vam je omoguceno preko NEKRETNINE GORAN INVEST BG.Veoma pvoljni stanovi!

  Kristina Milosevic
  28.06.2016 04:30

  Ukoliko zelite da resite vase stambeno pitanje ili iskoristite prednost kupovine stanova u izgradnji moj savet je da posetite agenciju za nekretnine Goran jer nudi ubedljivo najbolje uslove.

  Darko
  23.09.2014 10:31

  Najpovoljniji stanovi u Beogradu. Agencija je korektna i za svaku preporuku.

  Milica Marjanović
  20.08.2014 10:12

  DA LI STE ZAINTERESOVANI ZA IZUZETNO POVOLJNU INVESTICIJU NA ATRAKTIVNOJ LOKACIJI,KUĆU KOJA SE SA MALIM ULAGANJIMA MOZE ADAPTIRATI U POSLOVNI PROSTOR,TURISTIČKI OBJEKAT ILI GERONTOLOSKI CENTAR? U PRELEPOM AMBIJENTU PRIRODNOG REZERVATA I PORODICNIH KUCA,BLIZU NOVOG MAGISTRALNOG PUTA BEOGRAD-BARIC,KAO I NOVOG AUTOPUTA I POSLOVNO INDUSTRIJSKE ZONE U BARIČU,PRODAJEM NOVU,UKNJIZENU (VLASNIČKI LIST),ODMAH USELJIVU I NAMESTENU KUĆU. SAVREMEN I FUNKCIONALAN PROJEKAT KUĆE OD 276m2 ,NA ČETIRI NIVOA,SA BALKONIMA,TERASAMA,GARAZOM,NAJKVALITETNIJE GRADNJE I MATERIJALA,SA SLOVENAČKOM STOLARIJOM I KAPCIMA GARANTUJE UDOBNO STANOVANJE. KUĆA JE IZGRADJENA NA STABILNOM,ISPITANOM TERENU,BEZ KLIZISTA I POPLAVA,NA 10 ARI VOĆNJAKA I ČETINARA,A NA PLACU SE NALAZI I BUNAR ODLIČNE VODE. SNABDEVANJE GRADSKOM VODOM JE REDOVNO,DO KUĆE JE DOVEDEN GASOVOD. GREJANJE JE NA STRUJU ILI ČVRSTO GORIVO. DO KUĆE JE ASFALT,U BLIZINI JE SKOLA,PRODAVNICE,POSTA I AMBULANTA. REDOVNIM AUTOBUSKIM PREVOZOM,SA DIREKTNIM LINIJAMA SE STIZE ZA 30 MINUTA DO CENTRA BEOGRADA. CENA 70.000 EVRA. TEL.011-8750190 I 061-3060820

  Katarina
  04.07.2014 10:17

  Svoje stambeno pitanje rersili smo preko najboljeg gradjevinskog preduzeca u Beogradu!!! Hvala Vam Gorane!!!

  Ana
  05.06.2014 01:14

  Ovim putem zelim da pohvalim i gradnju, i osoblje firme Goran invest BG. Za one koji traze stanove nove gradnje, koji imaju povracaj PDV-a i to od pocetka ove godine 10%, sa svim neophodnim papirima za kreditne kupce, na pravom ste mestu. Sve sto ne znate u vezi sa kupovinom stana, jer do sada niste bili u prilici da priustite sebi nov stan mozete da pitate zaposlene u toj firmi. Vrlo su ljubazni i upuceni u sve. Vase je samo da odaberete stan i proverite svoju kreditnu sposobnost. Sve ostalo ce vam reci oni. Zaista su najbolji i ja sam prijatno odusevljena.

  Milos
  04.06.2014 03:28

  Najbolja gradjevinska firma sa kojom sam saradjivao do sada! Preporucujem svima koji su zainteresovani da na brz i efikasan nacin po povoljnoj ceni kupe stan sa urednim papirima.

  Firme u blizini

  Izdavanje stanova Alfa Sistem nekretnine, Lamartinova 3, Vračar, Beograd
  Agencija za nekretnine Codex, Hadži Prodanova 16/3, Vračar, Beograd
  Milox nekretnine, Cerska 99/2, Vračar, Beograd
  Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine, Vojvode Skopljanca 11, Voždovac, Beograd
  Agencija za nekretnine Frigo Nekretnine, Svetogorska 22, Stari grad, Beograd
  Premija nekretnine, Jase Prodanovica 10, st.3, Palilula, Beograd
  Agencija za nekretnine Riviera, Makenzijeva 21, Vračar, Beograd
  Green door properties agencija za nekretnine, Balkanska 18, lok.50, Stari grad, Beograd
  Sandra Nekretnine, /, Zvezdara, Beograd
  Beocity Nekretnine - agencija za nekretnine, Mišarska 4a, Vračar, Beograd