O nama - AKROPOLA NEKRETNINE AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Agencija za nekretnine AKROPOLA NEKRETNINE osnovana je sada već davne 1995. godine, kao rezultat dugogodišnjeg radnog iskustva u oblasti prometa nepokretnosti. Sa ciljem da našim klijentima omogućimo da brzo i lako dođu do novog životnog ili radnog prostora, nudimo kompletnu uslugu na jednom mestu.

Oblast delovanja naše agencije obuhvata:

 • pronalaženje nekretnine
 • prikupljanje dokumentacije
 • uknjižba prava vlasništva
 • pravna podrška
 • savetodavna podrška

Agencija AKROPOLA NEKRETNINE je član Grupacije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije, i upisana je u Registar posrednika pod brojem 065, po rešenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

Naš tim čine visoko školovani i vredni agenti koji su uvek spremni da odgovore na sve zahteve i izađu Vam u susret kako biste pronašli Vaš dom iz snova. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, ponudićemo širok spektar nekretnina, bilo da želite da iznajmite ili kupite stan, kuću, lokal, poslovni prostor... Uvek smo spremni da Vam ponudimo svu neophodnu pomoć za vreme i nakon obavljenje kupoprodaje.

Poseban akcenat u našem radu stavljamo na profesionalizam i kodeks ponašanja, nastojeći da našim uslugama obuhvatimo sve Vaše zahteve. Izuzetnu pažnju posvećujemo proveri pravnih aspekata svake nekretnine pre ulaska u posao, jer želimo da kupovina Vašeg novog stana bude prijatno iskustvo i da živite u okruženju koje Vam savršeno odgovara.

Dugogodišnje iskustvo, profesionalni agenti, kvalitetna, sigurna i efikasna usluga, preporučili su nas kod velikog broja zadovoljnih klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Takođe, na našem sajtu www.akropolanakretnine.co.rs imate mogućnost da izvršite detaljnu pretragu nekretnina, po više parametara: opština, naselje, tip nekretnine, površina, cena...

AKROPOLA NEKRETNINE agencija za nekretnine, Partizanske avijacije 25, Bežanijska kosa I, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.05.2018 11:58
Svetlana Andric

AKROPOLA agencija za nekretnine vam stoji na raspolaganju ukoliko zelite da na brz i lak nacin dodjete do novog zivotnog ili poslovnog prostora.Profesionalni agenti,kvalitetna,sigurna i efikasna usluga. Pridruzite nam se i budite i vi deo velikog boja zadovoljnih klijenata.

26.11.2017 11:17
ANĐA TRIVIĆ

Dali imate agenta za DOBANOVCE

14.01.2017 05:25
Sandra Marinkovic

Njihov tim cine visoko skolovani i vredni agenti koji su uvek spremni da odgovore na sve zahteve i izadju vam u susret kako biste pronasli vas dom iz snova.Agencija Akropola nekretnine je clan grupacije posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti pri Privrednoj komori Srbije.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Agencije za nekretnine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Akropola nekretnine agencija za nekretnine
 • akropola nekretnine agencija za nekretnine,
 • akropola nekretnine agencija za nekretnine radno vreme,
 • akropola nekretnine agencija za nekretnine kontakt telefon,
 • pronalazenje nekretnine,
 • prikupljanje dokumentacije,
 • uknjizba prava vlasnistva,
 • agencija za nekretnine novi beograd