O nama - AGENCIJA ZA NEKRETNINE SWEET HOME NEKRETNINE

Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine prvenstveno se bavi iznajmljivanjem, kao i prodajom nekretnina na celoj teritoriji Beograda. Dugogodišnje iskustvo, profesionalnost, stručnost i strogo poštovanje želja klijenata, glave su odlike u radu naše agencije, koja je u registru upisana pod brojem 743.

Bilo da želite prazan ili namešten stan, luksuzno sređen stan u samom centru ili nešto povoljniju varijantu u mirnijem delu grada, agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine ima najbolju opciju za Vas. Pažljivo osluškujući želje klijenata nastojimo da pronađemo adekvatno rešenje koje će zadovoljiti sva Vaša očekivanja.

U našem timu nalaze se specijalizovani agenti za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom u poslu. Stručni, lepi, zgodni, uslužni i vredni ljudi koje zapošljava naša agencija uvek su spremni da odgovore na zahteve klijenata, sa željom da im pomogu da pronađu topli dom.

Agencija Sweet Home Nekretnine Beograd naglasak u svom radu stavlja na izdavanje nekretnina. U našoj ponudi svakodnevno Vas očekuje širok spektar stanova različitih struktura i dimenzija na najatraktivnijim lokacijama: Stari grad, Vračar, Zvezdara, Novi Beograd, Voždovac...

Ukoliko želite da kupite novi stan za Vašu porodicu, agencija Sweet Home Nekretnine se trudi da obezbedi odgovarajuću nekretninu na lokaciji po Vašoj želji. Uživajte u toplini sopstvenog doma, jer kod kuće je najlepše!

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 09-21h

Nedeljom ne radimo

Agencija Sweet Home Nekretnine nalazi se na dve lokacije u Beogradu:

Iskustva i preporuke posetilaca

10.01.2021 11:51
Neregistrovan korisnik

Odlična usluga sve pohvale.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Agencije za nekretnine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine
  • Sweet Home Nekretnine,
  • Sweet Home Nekretnine Beograd,
  • Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine,
  • Agencija za nekretnine na Voždovcu,
  • Sweet Home Nekretnine radno vreme