O nama - AGENCIJA ZA NEKRETNINE RIVIERA

Mi smo agencija od poverenja. Uz našu pomoć klijenti dolaze do svoje nekretnine iz snova na lak, pouzdan i siguran način uz našu apsolutnu podršku koja obuhvata savetovanje naših iskusnih agenata, svu neophodnu pravnu podršku, kao i advokatske usluge koje će im pomoći u proceduri kupovine, iznajmljivanja ili prodaje nekretnine.

Možete se oglasiti kod nas i upisati se u našu bazu kupaca ili prodavaca nekretnina.
Mi već poznajemo kupce Vaših nekretnina.

Posedujemo veliku bazu naših klijenata koji prodaju svoje nekretnine, ukoliko ste rešili da kupite nekretninu po svom izboru.

Spajamo kupce i prodavce nekretnina, uz pravnu podršku i savetovanje oko papirologije koja je potrebna za celu proceduru kupoprodaje stanova.

Na isti način posredujemo i prilikom iznajmljivanja nekretnina, gde važe određeni zakoni i pravila, sa kojima upoznajemo klijente pre sklapanja ugovora.

Naši klijenti znaju da su sigurni sa nama jer:

  • Posedujemo svoju pravnu službu, koja za Vas rešava sve zakonske procedure, kao i dokumentaciju koja je potrebna. Time dodatno štedite vreme i novac, koji biste potrošili da se sami bavite time.
  • U našem timu su iskusni advokati koji su Vam na usluzi kada su pravne norme u pitanju.
  • Posedujemo sopstvenu markentinšku službu, koja će na najbolji način oglasiti Vašu nekretninu i pomoći Vam da što pre dođete do Vaše ciljne grupe
  • Iskusni agenti za nekretnine će Vam objasniti mogućnosti koje imate kao naš klijent i ubrzati sam proces prodaje i put do vaših kupaca, isto tako ako ste kupac, naš agent će Vam ponuditi nekretnine po Vašim odabranim kriterijumima.

Nama nije cilj samo da obavimo transakciju, već da Vam pružimo kompletnu podršku koja Vam je potreban kada rešite da kupite ili prodate Vašu nekretninu.

Mi brinemo o vama!

Adresa: Makenzijeva 21, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.03.2020 01:21
Neregistrovan korisnik

Profesionalno i veoma ljubazno osoblje.

03.03.2020 12:57
Neregistrovan korisnik

Odlična agencija, sve pohvale :)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Agencije za nekretnine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Agencija za nekretnine Riviera
  • Agencija za nekretnine Riviera,
  • Agencija za nekretnine Vracar,
  • Agencija za nekretnine Beograd,
  • Riviera Beograd