O nama - HELIANTHUS AGENCIJA ZA NEKRETNINE

“Prava linija je najkraća, pravi put je najsigurniji”
Helianthus nekretnine – Vaš pravi put!

U potrazi ste za idealnim domom za vašu porodicu? Imate novu biznis ideju i potreban vam je funkcionalan lokal na određenoj lokaciji? Ne brinite, mi imamo veliku bazu nekretnina na svim lokacijama u Srbiji, kako onim luksuznim lokacijama tako i na onim čija je cena veoma pristupačna a obezbediće vam preko potrebni mir.

Helianthus agencija za nekretnine bavi se posredovanjem u prometu i zakupu nepokretnosti – od pronalaženja odgovarajuće nekretnine, pregovora kako bi se posao završio na najbolji način, tako da zadovoljni budu i kupac i prodavac a samim tim i posrednik, pa do pripreme kompletne dokumentacije za zaključenje kupoprodajnog ugovora.

U okviru svog poslovanja imamo veliku bazu zainteresovanih kupaca za nekretnine na određenim lokacijama, a sa druge strane imamo bazu klijenata koji žele da svoju nekretninu prodaju ili rentiraju.

Mi spajamo klijente i činimo da njihova saradnja bude uspešna na obostrano zadovoljstvo.

Saradnja sa nama počinje uvodnim sastankom gde će vam naši profesionalni ali ljubazni agenti predstaviti našu bazu nekretnina koje vas interesuju i uputiti u kompletan proces prodaje, bez obzira da li ste kupac ili prodavac, da li nekretninu kupujete putem bankarskih kredita ili za gotov novac.

Sa tim u vezi usluge agencije za nekretnine Helianthus mogu se podeliti na:

 • Prodaju kuća
 • Prodaju stanova
 • Prodaju lokala
 • Izdavanje lokala
 • Izdavanje stanova
 • Pomoć prilikom odabira banke i dobijanja bankarskih kredita
 • Priprema dokumentacije i izrada biznis planova

Ono što bi posebno istakli je prodaja kuća i stanova na Voždovcu, kao i svim drugim delovima Beograda ali i Srbije.

Kada postanete naš klijent kompletne pravne poslove preuzimamo mi, a u tome nam pomažu naši advokati koji se bave kontrolom pravnog dela dokumentacije i izradom kupoprodajnih ugovora, tako da su naši klijenti zaštićeni bez obzira da li su u ulozi prodavca ili kupca nekretnina.

Na raspolaganju Vam je i naš deo tima koji su eksperti sa iskustvom oblasti ekonomije i finanasija, i koji su u mogućnosti da Vam izrade biznis plan i pripreme dokumentaciju za potrebe projektnog finansiranja od strane poslovnih banaka.

Radujemo se svakoj novoj uspešnoj saradnji i trudimo se da uvek imamo bogatu bazu potencjalnih kupaca vaših nekretnina kao i da vam predstavimo nekretnine iz naše ponude koje vas zanimaju.

Tu smo i za sve savete, ideje i predloge!

Na raspolaganju smo Vam svakog radnog dana od 8-20h

Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju od 00-24 putem telefona ili e-mail adrese.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Agencije za nekretnine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Helianthus agencija za nekretnine
 • Helianthus agencija za nekretnine,
 • Helianthus agencija za nekretnine Voždovac,
 • Helianthus agencija za nekretnine Beograd,
 • Helianthus agencija za nekretnine radno vreme