Green door properties agencija za nekretnine

  • 1
5.00 | 5 ocena

O nama - GREEN DOOR PROPERTIES AGENCIJA ZA NEKRETNINE

Kao firma od poverenja možemo da Vam pružimo kompletnu uslugu prometa nekretnina. Mi nismo samo Vaši zastupnici već i budući saveznici, spremni da Vam u svakom trenutku pružimo podršku kroz sve faze procesa.

Naša prednost je veliko iskustvo u oblasti advokature, tako da dobro poznajemo propise i zakone, što nam omogućava da Vam pravne probleme rešimo efikasnije i kvalitetnije. Budite sigurni da svakom novom poslu pristupamo detaljno i pažljivo, kako bismo proverili dokumentaciju, ukazali Vam na propuste, ukoliko ih ima, i zajedno krenuli u oglašavanje Vaše nekretnine.

Ukoliko ste kupac, možemo da Vam ponudimo veliku bazu nekretnina koje će odgovarati Vašim potrebama. Naš tim koji čini agenciju “GREEN DOOR PROPERTIES” ima veliko iskustvo u radu sa nekretninama, ali i puno entuzijazma. Poznaje nekretnine u gradu, ali i širom zemlje, a ima i dobre saradnike koji su spremni da pruže pomoć ukoliko Vam nijedna nekretnina iz naše baze ne odgovara.

Verujemo da će Vam saradnja sa nama biti više nego prijatna, da ćete kroz proces kupoprodaje nekretnine proći sa mnogo manje stresa, i za što kraće vreme doći do adekvatnog kupca za svoju nekretninu ili do prave nekretnine koja će odgovarati Vašem stilu života.

Slobodno nas pozovite i zakažite sastanak, kako biste nam izneli svoj plan, želje i mogućnosti, ukoliko kupujete ili prodajete nekretninu. Proverićemo dokumentaciju i dati svoje sugestije za izmenu ili dopunu, kako bismo na siguran i proveren način mogli da izvršimo kupoprodaju nekretnine, poštujući zakonske okvire, tako da obe strane budu zadovoljne. Objektivno ćemo proceniti vrednost Vaše nekretnine i ukazati na nedostatke koje biste mogli da otklonite i tako bolje pozicionirate nekretninu na tržištu.

Nakon realizacije posla koji je predmet posredovanja, asistiraćemo Vam u aktivnostima koje potom slede - regulisanje svih poreskih obaveza i ostvarivanje prava na poresko oslobođenje ili refundaciju, zasnivanje korisničkog odnosa sa komunalnim preduzećima, uknjižba.

Naša reputacija je naša najbolja reklama.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.12.2020 21:11
Neregistrovan korisnik

Iskustvo sa ovom firmom je pozitivno. Uspešno izdajem stan uz njihovu posredničku i pravnu podršku.

24.11.2020 15:08
Neregistrovan korisnik

Poslovni i strucni,maksimalno angazovani.Za svaku preporuku.

17.11.2020 23:41
Neregistrovan korisnik

Pomogli ste mi da prodam nekretninu i ubrzo potom kupim novu. Hvala vam na svemu, a posebno na spokoju koji ste mi dali dok je sve ovo trajalo.

17.11.2020 02:40
Neregistrovan korisnik

Preporučujem ovu agenciju. Ljudi znaju posao, fer odnos sa strankom. Strpljivo su mi razjasnili sve nedoumice.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Agencije za nekretnine
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Green door properties agencija za nekretnine
  • Green door properties agencija za nekretnine,
  • Green door properties agencija za nekretnine Stari Grad,
  • Green door properties agencija za nekretnine Beograd,
  • Green door properties agencija za nekretnine radno vreme